Szintlepes nem jott ossze...
Bonuszokkal megerositett rollommal ugy dontottem, fellepek a $23-as turbok taboraba. Eddig katasztrofa, nyolc meccsbol egyet sikerult behuzni (update: 1/9 a statisztika most, AQ nalam vs KK - eljen, megyunk vissza 11.50-re).
Az alabbi leosztast egy 2000-es minta alapjan 10% koruli ROI-val rendelkezo reg ellen sikerult tolni. Kivancsi vagyok mit gondoltok errol a leosztasrol. Ha nincs nalam a treff kiraly, valoszinuleg dobom, mert nagyon feszesen jatszott eddig. Dobhato ez?
Masik: 10% ROI-nak megfelelo +EV hivni egy 3 BB emelest OOP 94s-al? Szerintem nem...
Poker Stars $22+$1 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN/SB): t1500 75 BBs
BB: t1500 75 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with K K
Hero raises to t60, BB calls t40
Flop: (t120) 5 7 2 (2 players)
BB checks, Hero bets t72, BB calls t72
Turn: (t264) Q (2 players)
BB checks, Hero bets t158, BB raises to t340, Hero raises to t1368 all in, BB calls t1028 all in
River: (t3000) 9 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t3000
Hero shows K K (a pair of Kings)
BB shows 4 9 (a flush, Nine high)
BB wins t3000
asszem ez nálam is így zajlott volna, flop flöst nem szoktuk elhinni, megérdemelte volna, hogy a riveren túlhúzd, sajna neki olyanja volt, ami neked nem, mázlija :)
Bonuszokkal megerositett rollommal ugy dontottem, fellepek a $23-as turbok taboraba. Eddig katasztrofa, nyolc meccsbol egyet sikerult behuzni (update: 1/9 a statisztika most, AQ nalam vs KK - eljen, megyunk vissza 11.50-re).
Az alabbi leosztast egy 2000-es minta alapjan 10% koruli ROI-val rendelkezo reg ellen sikerult tolni. Kivancsi vagyok mit gondoltok errol a leosztasrol. Ha nincs nalam a treff kiraly, valoszinuleg dobom, mert nagyon feszesen jatszott eddig. Dobhato ez?
Masik: 10% ROI-nak megfelelo +EV hivni egy 3 BB emelest OOP 94s-al? Szerintem nem...
Poker Stars $22+$1 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN/SB): t1500 75 BBs
BB: t1500 75 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with K K
Hero raises to t60, BB calls t40
Flop: (t120) 5 7 2 (2 players)
BB checks, Hero bets t72, BB calls t72
Turn: (t264) Q (2 players)
BB checks, Hero bets t158, BB raises to t340, Hero raises to t1368 all in, BB calls t1028 all in
River: (t3000) 9 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t3000
Hero shows K K (a pair of Kings)
BB shows 4 9 (a flush, Nine high)
BB wins t3000
turnön került be a pénz
húú, ezt el néztem:)
mindjárt javítom, így azért cooler szaga van. nehéz lett volna turnon szabadulni tőle. Talán ha csak adjuk és egy river hívást is adunk akkor kb. a fél stackünk bánja.
Bár azért a turn check-raise az mindig nagyon büdös.
Sajnos a HM EV kalkulátora a PS turbó HU-k esetében néhány frissítés óta rossz, egyértelmű hibák vannak benne. (Ezt egyébként már többen a HM fórumán is jelezték.)
Pl. korábban a 2 fős meccset 4 fősnek látta, illetve volt olyan is, hogy pre 70-30-nál kb. egyenlő zsetonállásnál 0 EV-t kaptam, ami nyilvánvaló hiba, remélem gyorsan javítják, mert jelen állapotában nem használható.
Sajnos a HM EV kalkulátora a PS turbó HU-k esetében néhány frissítés óta rossz, egyértelmű hibák vannak benne. (Ezt egyébként már többen a HM fórumán is jelezték.)
Pl. korábban a 2 fős meccset 4 fősnek látta, illetve volt olyan is, hogy pre 70-30-nál kb. egyenlő zsetonállásnál 0 EV-t kaptam, ami nyilvánvaló hiba, remélem gyorsan javítják, mert jelen állapotában nem használható.
mindjárt javítom, így azért cooler szaga van. nehéz lett volna turnon szabadulni tőle. Talán ha csak adjuk és egy river hívást is adunk akkor kb. a fél stackünk bánja.
Bár azért a turn check-raise az mindig nagyon büdös.