urbanpoet303
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2010. nov. 30. 23:22

Szintlepes nem jott ossze...

Bonuszokkal megerositett rollommal ugy dontottem, fellepek a $23-as turbok taboraba. Eddig katasztrofa, nyolc meccsbol egyet sikerult behuzni (update: 1/9 a statisztika most, AQ nalam vs KK - eljen, megyunk vissza 11.50-re).

Az alabbi leosztast egy 2000-es minta alapjan 10% koruli ROI-val rendelkezo reg ellen sikerult tolni. Kivancsi vagyok mit gondoltok errol a leosztasrol. Ha nincs nalam a treff kiraly, valoszinuleg dobom, mert nagyon feszesen jatszott eddig. Dobhato ez?

Masik: 10% ROI-nak megfelelo +EV hivni egy 3 BB emelest OOP 94s-al? Szerintem nem...

Poker Stars $22+$1 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): t1500 75 BBs
BB: t1500 75 BBs

Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with KImage KImage
Hero raises to t60, BB calls t40

Flop: (t120) 5Image 7Image 2Image (2 players)
BB checks, Hero bets t72, BB calls t72

Turn: (t264) QImage (2 players)
BB checks, Hero bets t158, BB raises to t340, Hero raises to t1368 all in, BB calls t1028 all in

River: (t3000) 9Image (2 players - 2 are all in)

Final Pot: t3000
Hero shows KImage KImage (a pair of Kings)
BB shows 4Image 9Image (a flush, Nine high)
BB wins t3000

minoson
2010. nov. 30. 23:43

asszem ez nálam is így zajlott volna, flop flöst nem szoktuk elhinni, megérdemelte volna, hogy a riveren túlhúzd, sajna neki olyanja volt, ami neked nem, mázlija :)

HajduJan
2010. nov. 30. 23:47

Bonuszokkal megerositett rollommal ugy dontottem, fellepek a $23-as turbok taboraba. Eddig katasztrofa, nyolc meccsbol egyet sikerult behuzni (update: 1/9 a statisztika most, AQ nalam vs KK - eljen, megyunk vissza 11.50-re).

Az alabbi leosztast egy 2000-es minta alapjan 10% koruli ROI-val rendelkezo reg ellen sikerult tolni. Kivancsi vagyok mit gondoltok errol a leosztasrol. Ha nincs nalam a treff kiraly, valoszinuleg dobom, mert nagyon feszesen jatszott eddig. Dobhato ez?

Masik: 10% ROI-nak megfelelo +EV hivni egy 3 BB emelest OOP 94s-al? Szerintem nem...

Poker Stars $22+$1 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): t1500 75 BBs
BB: t1500 75 BBs

Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with KImage KImage
Hero raises to t60, BB calls t40

Flop: (t120) 5Image 7Image 2Image (2 players)
BB checks, Hero bets t72, BB calls t72

Turn: (t264) QImage (2 players)
BB checks, Hero bets t158, BB raises to t340, Hero raises to t1368 all in, BB calls t1028 all in

River: (t3000) 9Image (2 players - 2 are all in)

Final Pot: t3000
Hero shows KImage KImage (a pair of Kings)
BB shows 4Image 9Image (a flush, Nine high)
BB wins t3000

elnéztem a hand-et.

minoson
Válasz HajduJan kommentjére
2010. nov. 30. 23:49

turnön került be a pénz

HajduJan
Válasz minoson kommentjére
2010. nov. 30. 23:51

húú, ezt el néztem:)

HajduJan
2010. nov. 30. 23:54

mindjárt javítom, így azért cooler szaga van. nehéz lett volna turnon szabadulni tőle. Talán ha csak adjuk és egy river hívást is adunk akkor kb. a fél stackünk bánja.
Bár azért a turn check-raise az mindig nagyon büdös.

cincinatus
2010. dec. 1. 0:11

Sajnos a HM EV kalkulátora a PS turbó HU-k esetében néhány frissítés óta rossz, egyértelmű hibák vannak benne. (Ezt egyébként már többen a HM fórumán is jelezték.)

Pl. korábban a 2 fős meccset 4 fősnek látta, illetve volt olyan is, hogy pre 70-30-nál kb. egyenlő zsetonállásnál 0 EV-t kaptam, ami nyilvánvaló hiba, remélem gyorsan javítják, mert jelen állapotában nem használható.

kisrapi
Válasz cincinatus kommentjére
2010. dec. 1. 0:14

Sajnos a HM EV kalkulátora a PS turbó HU-k esetében néhány frissítés óta rossz, egyértelmű hibák vannak benne. (Ezt egyébként már többen a HM fórumán is jelezték.)

Pl. korábban a 2 fős meccset 4 fősnek látta, illetve volt olyan is, hogy pre 70-30-nál kb. egyenlő zsetonállásnál 0 EV-t kaptam, ami nyilvánvaló hiba, remélem gyorsan javítják, mert jelen állapotában nem használható.

THX, ezt jó tudni...

urbanpoet303
2010. dec. 1. 8:22

mindjárt javítom, így azért cooler szaga van. nehéz lett volna turnon szabadulni tőle. Talán ha csak adjuk és egy river hívást is adunk akkor kb. a fél stackünk bánja.
Bár azért a turn check-raise az mindig nagyon büdös.

A Baluga elmeletet (ha turn-on raise-t kapunk akkor top parunk vagy overparunk verve van altalaban) sajnos neha nem veszem figyelembe. Ez volt a harmadik meccsunk es egy korabbi leosztasban J4K monton boardon megadta az all-int kozepso parral + az A huzoval (nalam 4-es szet volt, persze esett a flush). Valami hasonlora tettem most is, premium lapokkal mindig limpelt vagy csak megadott, gondolom pont ezert nyero, mert nagyon szeles teljesen kiismerhetetlen range-el tolja.

Meg egy kis info: elso meccsen emberunk limpel (97/3-at jatszott akkor, 25/50-es vakszinten voltunk), nalam 56s check, flop 346 rainbow. Bekerult minden penz a flopon, mutat QQ.

Komolyan nem ertem, hogy egy kompetens jatekos hogy tudja betenni a teljes stack-jet QQ-val egy ilyen boardon limpelt potban, ahol range-m any two es siman lehet nalam ket par valami szemettel.

urbanpoet303
Válasz cincinatus kommentjére
2010. dec. 1. 8:25

Kosz an infot Cincinatus, azert megnyugtato, hogy nem en jatszom -EV-sen mar egy honapja ;)

Élő ügyfélszolgálat