Van ott minden szerintem.
Egy szakmai cikk Neumannról és a Nash-tételről.
http://epa.oszk.hu/00000/00017/00122/pdf/02koczy.pdf
Orang3J3ws99
Természetesen nem zavarsz, sőt kifejezetten örülnék ha jönnél:)
Nyugodtan összehozhatjuk innen is a csapatot. Ha Sportember és te is jössz már csak egy, max. fő kell. (De van már egy pár ismerősöm is aki jó eséllyel jön.)
Konkrétum még nincs, arra gondoltam, kinéznénk a Montesinoban egy normális, elérhető nevezési díjú versenyt a jövő év első felében.
Én még csak a CCC-ben voltam Bécsben, de az is nagyon tetszett. Állítólag nagyon megéri elmenni a Montesinoba, pláne ha valaki casht is játszik.
Király! Én adnám. Pláne, hogy egyetlen alkalommal voltam külföldön, mégpedig BP-Salzburg-BP bringatúrán...
Jól hangzik. Milyen nevezési díjra gondoltatok? Cash szerinted milyen alapokon mehet?
Orang3J3ws99, Sportember
PM ment, találtam is egy érdekes eseményt.
Sziasztok!
A Montesino engem is érdekelne (ésszerű anyagi kereteken belül). Ha úgy adódik, esetleg én is elmennék (talán úgy áprilisban, vagy azután). Ha van javaslat, szívesen venném.
Nekem szimpi. Úgysem voltam még nagyobb élő tornán, a külföld meg wow!
Hogyan mennénk? Vonat vagy busz? Szállás?
30-40 K HUF/főből kijönnek a költségek vajon?
A pénteki verseny az nagyon jó, szombati is bár nekem már határeset a 150€-s Buyin :)
meglátjuk...
A pénteki 50+7-es sem rosz. BR szempontból...
Amennyiben meg pénteken megömlünk cashen, mehet a szombati is. És miért is ne ömlenénk az osztrák fishek ellen??!!?:))
Most érdeklődtem:
Déliből megy valami csoda vonat, amivel kb 3 óra alatt kint vagyunk. Kb 33 EUR a jegy oda-vissza + benne van a bécsi tömegközlekedés.
Külföldi ajánlat :: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.
Szerintem ez ***** korrekt!
?
Cinci bazz teljesen ráizgultam a témára :))