Üzleti úton Vagy még, Jonas?
Érdekes lenne, ha a ceecoopon egy asztalra dobnának minket :)
Üzleti úton Vagy még, Jonas?
Érdekes lenne, ha a ceecoopon egy asztalra dobnának minket :)
Az király! Hozz haza valami jó sört! :))
Az király! Hozz haza valami jó sört! :))
Hey!
Mi a véleményetek az alábbi leosztásról:
weaktight | Hand | 59s - No Limit Holdem Tournament
Ez kb a 8. hand volt és villain 80% bet SB és 100% cbet. Floppon úgy voltam, hogy ideje megkérdezni, hogy talált-e valamit. A turn a lehető legjobb volt, itt nem akartam eldobatni a 8-ast, 99-TT lapokat, valmint esélyt akartam adni neki a KQ, KJ, AQ... lapokkal floatolni. Ezért nem beteltem nagyot, illetve megadtam az esélyt egy blöff RR-re. Asszem ez volt a legjobb megoldás. Riveren már könyorögtem, hogy adja meg és beletrafáltam. SZvsz egy AI a török REG ellen nem lett volna jó, esetleg elijesztem, mert 2 párra tesz.
Vélemény?
Hey!
Ez kb a 8. hand volt és villain 80% bet SB és 100% cbet. Floppon úgy voltam, hogy ideje megkérdezni, hogy talált-e valamit. A turn a lehető legjobb volt, itt nem akartam eldobatni a 8-ast, 99-TT lapokat, valmint esélyt akartam adni neki a KQ, KJ, AQ... lapokkal floatolni. Ezért nem beteltem nagyot, illetve megadtam az esélyt egy blöff RR-re. Asszem ez volt a legjobb megoldás. Riveren már könyorögtem, hogy adja meg és beletrafáltam. SZvsz egy AI a török REG ellen nem lett volna jó, esetleg elijesztem, mert 2 párra tesz.
Vélemény?
Hey!
Vélemény?
fold pre, post tetszik
weaktight | Hand | AJo - No Limit Holdem Tournament
Ez?
Aggro reg, 3-4. parti. Plusszos, de visszajátszik sok mindennel. Jó itt visszatolni? Azt tapasztalom, hogy sok mindennel (Jx) visszajátszanak, egy FD-vel, esetleg combodraw kézzel ugyanígy visszatolják. Szerintetek?
Az FD miatt amennyiben floppon csak callolok, turnön úgyis visszateszem. Akkor már jobb floppon, nem? TPTK-t meg nem dobunk...
weaktight | Hand | 9Ts - No Limit Holdem Tournament
Ismét egy hand. Na. Ez érdekes. Szétbeteltük egymást villain barátommal, aki elkezdett minden SB 3 betemre OOP 4 betelni. Persze a 4. hand után meguntam és call. A flop 2nd párt nem dobom ilyen boardon se standard cbetre, így call.
A turn check után meg az AI rossz? Q-t nem passzol el, FD esetleg. Amennyiben FD-je van, nincs oddsa callolni.
Gondolom ő FD-re tett, esetleg blöffre.
Vélemények?