Orang3J3ws99
Válasz Boda04 kommentjére
2010. dec. 13. 22:52

weaktight | Hand | 72o - No Limit Holdem Tournament

Szerintetek ez dobható valahol?:D
Az tuti h A7je nincs mert azzal pre emel BTN ről 7ese lehet de ugye azt verem,érdekes lett:D
De sztem nem fogom dobni soha ezt:D
Vélemény?

Dehogy dobható, cooler. Regelni a következőre! :D

delfinkutya
Válasz Boda04 kommentjére
2010. dec. 13. 22:53

weaktight | Hand | 72o - No Limit Holdem Tournament

Szerintetek ez dobható valahol?:D
Az tuti h A7je nincs mert azzal pre emel BTN ről 7ese lehet de ugye azt verem,érdekes lett:D
De sztem nem fogom dobni soha ezt:D
Vélemény?

Sosem dobnám el. Azért a terítéskor rossz lenne a kedvem.

Orang3J3ws99
Válasz delfinkutya kommentjére
2010. dec. 13. 22:56

Orang, úgy hiszem én a következőképpen jártam volna el:
1. pre dobás
2. ua. mint a tied, a vége AI
3. flop dobás

más: befizettem egy merge terembe (gr88) viccesek a manusok, kevés parti, kicsi plusz, de teljesen jó eddig. Plána ha megtanulnám végre a CS elleni játékot igazán jól:)

GL a családnak:)

Hajrá DK! 59s-t el nem engedem :))

Hányan tolják a merge-n? Csúcsidőben hány pali van fent?

Örülök, hogy megy! Remélem csütörtökön találkozunk! :)

Én a CS-k ellen megvárom a lapom, nem betelek fölöslegesen. Minek? úgy is megadnak minden szarral. Amikor viszont van laod, beteld halálra, egy second párral, TPSZK-val (TPSZK= Top Pár Szar Kicker :D) végigmennek Veled. Az ilyenek ellen még SB-n se nagyon betelek, elniteskedek...

GL!

Boda04
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. dec. 13. 23:18

Hát én még mutatáskor is csak röhögtem:D

delfinkutya
2010. dec. 13. 23:35

Hányan tolják a merge-n? Csúcsidőben hány pali van fent?

olyan 5-6 ezer van a teremben. Hu az várakozósan de telik. Alacsony téten (amin ugye én játszom :) ) regisztrálok, eltelik kb 15 sec aztán hajrá.

a tétsor:
5,25 reg
6 T
10,5 reg
11,5 T
21 reg
23 T
31,5 reg
34,5 T
52,5 reg
57,5T
104,5 reg
114,5 T
etc, etc

hétvégén többen vannak, megjelennek az őrült amerikaiak, aztán mennek mint a barom AI any2-vel :)

Még azt kell tudni, hogy nem tudom, hogy ez így van-e mindenkinél, de a pokertracker az eredményeket üresen rakja be, utána kell kézzel beleírni. A leosutások azok jók. Meg nincs HUD. Habár lehet, hogy ez csak a mac-en van így a win-en megy minden rendesen. A PT supportnak írtam, ők azt igérték, hogy a következő frissítésben benne lesz a javítás.

Csütörtökön igyekszem ott lenni, a kilenc lenne frankó nekem kezdésnek. Jól niteskednék egy nagyot:)

GL

delfinkutya
2010. dec. 14. 0:09

Én a CS-k ellen megvárom a lapom, nem betelek fölöslegesen. Minek? úgy is megadnak minden szarral. Amikor viszont van laod, beteld halálra, egy second párral, TPSZK-val (TPSZK= Top Pár Szar Kicker :D) végigmennek Veled. Az ilyenek ellen még SB-n se nagyon betelek, elniteskedek...

Hát Orang, kipróbáltam. Beültem még most, aztán jött is az amerikai vadember. Minden szavad aranyat ért:)

Alessio
Válasz delfinkutya kommentjére
2010. dec. 14. 7:40

Valamelyik nap ajánlottam a merge hálózatot.
A játékosok nagyon ostobák, a legkevesebb player 2500, de csúcsban akár 5000 is lehet. A HU mezőnyben nagyon könnyű nyerni, van rematch is.
HUD nincs, mert nem engedik. HM-ez használok, de tétnek 11.50 helyett 10.50-érzékel. Ez van, korábban találkoztam a PT-s hibával én is, ez kb 2 éve volt, azóta nem sokat jutottak előre, Congratulation.

Orang3J3ws99
Válasz Alessio kommentjére
2010. dec. 14. 8:17

Én is gondolkodtam a PS-en kívül más termen, de nem tudom, minek váltsak. Van valami jó RB? Lehet esetleg jó dealt kötni?

Nem is tudom...

DK:

Azért nem minden szavam, mert akkor már nagyon gazdag lennék! :))

delfinkutya
2010. dec. 14. 8:25

Én is gondolkodtam a PS-en kívül más termen, de nem tudom, minek váltsak. Van valami jó RB? Lehet esetleg jó dealt kötni?

RB: 35%

Orang3J3ws99
2010. dec. 14. 8:25

Most néztem a gr88-at. Vannak érdekes FD bónuszkák! Mondjuk nem nagyon értettem ezt a standard, meg 120% és mire van 14 napom, de majd lefordíttatom a gogléval! :)

Élő ügyfélszolgálat