Köszi olegg. Én sem nagyon hiszem el az AQo-t, azt tuti bepakolta volna.
Tegnap játszottam egy carry névre hallgató magyar playaval, aki 60 K buksiban van. Teljesen gyökér játéka volt, CS - Limper - Aggro egyben. És mákos is. Nem értem, hogy miért jelöl vissza 3. partira, ha érezhető, hogy a játékom dominánsabb és kb mákolással verhet...
Ti találkoztatok már ilyen playaval?
Ha első 4 beted volt, akkor egy jobb játékos elengedi.
Ha első 4 beted volt, akkor egy jobb játékos elengedi.
Sword +1
Ha már 3betelt korábban is, és egyszer sem tanúsítottál ellenállást vagy nem voltál feltűnően agresszív más spotokban, akkor könnyű fold az AQ.
AA gyakorlatilag akkora monster HU-ban, hogy nagyon ritkán 4betelnék vele. Csak akkor, ha maniac/nagyon agro az ellenfél/komoly historynk van és legtöbbször blöffnek értékelheti a 4betemet.
Ha az AQ itt easy fold, akkor miért 3betelünk vele?
Ha az AQ easy fold, akkor miért 3betelünk vele?
Ha az AQ itt easy fold, akkor miért 3betelünk vele?
8-10. leosztás lehetett az első vakszinten, és első 3bet részéről is.
@Orange: Nem tudom milyen meccseket láttál de ezek szerint pont valamelyik C-D-E játékomat láttad amikor overaggro voltam. Jobban szeretek megfontoltan építkezni és várni egy jó spotra. 100% SB raise csakis kőszikla ellen. Néha kell dobni sb-ről első vakszinten hogy ne higgyék azt hogy any2-val hívsz. Így sokkal hatékonyabbak lesznek a cbetek.
Ha már nem 4betelek, hanem call, hogy tovább flopon?
Ha villain belehív? - reraise, push, call (mondjuk monoton boardnon 1 facecard-al)
Ha villain checkel - Kis bet, megpróbálni induláni?
Lehet hogy hülyeségnek tűnnek a kérdéseim, de valahogy az AA-val gondban vagyok husng-nél. Vagy dobatok vele, vagy túllassítok és legyorsulnak :(
8-10. leosztás lehetett az első vakszinten, és első 3bet részéről is.
@Orange: Nem tudom milyen meccseket láttál de ezek szerint pont valamelyik C-D-E játékomat láttad amikor overaggro voltam. Jobban szeretek megfontoltan építkezni és várni egy jó spotra. 100% SB raise csakis kőszikla ellen. Néha kell dobni sb-ről első vakszinten hogy ne higgyék azt hogy any2-val hívsz. Így sokkal hatékonyabbak lesznek a cbetek.
Ha már nem 4betelek, hanem call, hogy tovább flopon?
Ha villain belehív? - reraise, push, call (mondjuk monoton boardnon 1 facecard-al)
Ha villain checkel - Kis bet, megpróbálni induláni?
Lehet hogy hülyeségnek tűnnek a kérdéseim, de valahogy az AA-val gondban vagyok husng-nél. Vagy dobatok vele, vagy túllassítok és legyorsulnak :(