Látta, hogy agresszív playaval áll szemben Jonas szemlyében és any2-val megpróbálta 3betelni, ami nem jött össze és beírta az AQ-t a T7oja helyett...
Ennyi. És legközelebb visszatolja, amikor tényleg az van... :))
Amennyiben enemy postflop oop betel az AAra, mert nem 4beteltük, csak megadtuk a 3betet, akkor szvsz a kassza függvényében callolom. Nem olvasok vissza, mert szar a céges net, de kb 480 körül lett volna a kassza egy call után. Ott enemy 280-300 környékén betel, akkor call és turn AI. Amennyiben draw heavy a board már floppon AI.
Ha nem betel akkor én betelek, 280 környékén, hogy turnön már a stack nagyobbik része bent legyen. Max valami apró marad riverre.
Abban biztos vagyok hogy valahogy rosszul játszom ezeket annak ellenére hogy amit Mabohai írt teljesen igaz. Sajnos nem csak érzésre mondom, számszerűen is túl kevésszer tudom kifizettetni az AA-t, én viszont jó sokszor kifizetem őket TPTK-val :(
Majd próbálom ezeket postolni rendszeresen. Köszi mindenkinek a kommenteket!
PS for olegg: Na azt tuti nem hiszi el :))
Jonas brother: A kérdőívekkel mi a pálya?
Nem tudom látta-e valaki a Rocknrolla c. filmet, de a zenéje hatalmas. Blackstrobe: I'm a Man vagy valami hasonló...
Jonas brother: A kérdőívekkel mi a pálya?
Nem tudom látta-e valaki a Rocknrolla c. filmet, de a zenéje hatalmas. Blackstrobe: I'm a Man vagy valami hasonló...
:D
Már azt hittem VT-t kell felvennem... :))
Te mikor dobtál utoljára AQ-t 4betre (ismeretlen ellenfél ellen)? Csak mert tudom, hogy te egy jó, nyerő játékos vagy.
PA HU Challange 2011 - Az eredmények
Íme a kérdőív eredményei, köszönöm mindenkinek aki kitöltötte!!!
1. Milyen gyakran legyen a megmérettetés?
Hetente (19 szavazat a 33-ból)
2. Melyik nap lenne a legjobb Neked?
Hétfő 12 14.1%
Kedd 15 17.6%
Szerda 13 15.3%
Csütörtök 20 23.5%
Péntek 13 15.3%
Szombat 4 4.7%
Vasárnap 8 9.4%
Az eredmények alapján annyi biztos hogy nem hétvége :)
3. Mikor lenne Neked a legjobb az időpont estefele?
Este 6-tól 5 15.2%
Este 7-től 1 3%
Este 8-tól 13 39.4%
Este 9-től 12 36.4%
Más időpont 2 6,1 %
Szerintem egyezzünk ki egy fél 9-ben és majd mindenki próbál kicsit igazodni a másikhoz.
4. Mennyi legyen a nevezési díj?
5,5$ (22 szavazat a 33-ból)
5. Hogy legyen a pontozás?
Minden nyert meccs 1 pont, győztes kap +1 pontot (22 szavazat a 33-ból)
6. Milyen hosszú legyen a sorozat?
10 alkalom (13 szavazat a 33-ból)
7. Mi legyen az extra nyeremény a sorozat győztesének?
Ne legyen semmi extra, elég a megnyert pénz 7 24.1%
Legyen added prize money amit valakinek utalunk 4 13.8%
Legyen kupa vagy egyéb amit összedobunk 8 27.6%
Legyen egyéb, nem tárgyi nyeremény 10 34.5%
Egyéb válaszok: Fórumtársak hand history-jai, "a 3-as + bebaszhatnánk", egy éjszaka a moszkva téren.
Amit sajnos nem tettem fel kérdésnek de szerintem fontos lenne még az elején letisztázni: Kik vegyenek részt, csak a topik látogatói, vagy reklámozzuk akadémiaszerte? Előzetes regisztráció vagy lehet közben is csatlakozni?
Illetve én szeretnék egy külön topikot nyitni csak a sorozat számára hogy ne mindig ezt spammeljem tele, please approve :)
Íme a kérdőív eredményei, köszönöm mindenkinek aki kitöltötte!!!
1. Milyen gyakran legyen a megmérettetés?
Hetente (19 szavazat a 33-ból)
2. Melyik nap lenne a legjobb Neked?
Hétfő 12 14.1%
Kedd 15 17.6%
Szerda 13 15.3%
Csütörtök 20 23.5%
Péntek 13 15.3%
Szombat 4 4.7%
Vasárnap 8 9.4%
Az eredmények alapján annyi biztos hogy nem hétvége :)
3. Mikor lenne Neked a legjobb az időpont estefele?
Este 6-tól 5 15.2%
Este 7-től 1 3%
Este 8-tól 13 39.4%
Este 9-től 12 36.4%
Más időpont 2 6,1 %
Szerintem egyezzünk ki egy fél 9-ben és majd mindenki próbál kicsit igazodni a másikhoz.
4. Mennyi legyen a nevezési díj?
5,5$ (22 szavazat a 33-ból)
5. Hogy legyen a pontozás?
Minden nyert meccs 1 pont, győztes kap +1 pontot (22 szavazat a 33-ból)
6. Milyen hosszú legyen a sorozat?
10 alkalom (13 szavazat a 33-ból)
7. Mi legyen az extra nyeremény a sorozat győztesének?
Ne legyen semmi extra, elég a megnyert pénz 7 24.1%
Legyen added prize money amit valakinek utalunk 4 13.8%
Legyen kupa vagy egyéb amit összedobunk 8 27.6%
Legyen egyéb, nem tárgyi nyeremény 10 34.5%
Egyéb válaszok: Fórumtársak hand history-jai, "a 3-as + bebaszhatnánk", egy éjszaka a moszkva téren.
Amit sajnos nem tettem fel kérdésnek de szerintem fontos lenne még az elején letisztázni: Kik vegyenek részt, csak a topik látogatói, vagy reklámozzuk akadémiaszerte? Előzetes regisztráció vagy lehet közben is csatlakozni?
Illetve én szeretnék egy külön topikot nyitni csak a sorozat számára hogy nem mindig ezt spammeljem tele, please approve :)
Sztem is az a jó, ha közben nem csatlakoznak, mert annak nincs értelme a tárgynyeremény miatt. Reklámozhatjuk, és lehet jönni, aki lemaradt, az majd 10 hét múlva becsatlakozhat. szvsz