olegg
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. dec. 16. 15:48

Látta, hogy agresszív playaval áll szemben Jonas szemlyében és any2-val megpróbálta 3betelni, ami nem jött össze és beírta az AQ-t a T7oja helyett...

Ilyenkor egyébként mi is beírhatjuk a chatbe, hogy nálunk meg 23o volt, és azzal blöff 4beteltünk, hadd kerüljön tiltre az ellen.

Orang3J3ws99
Válasz olegg kommentjére
2010. dec. 16. 16:01

Ennyi. És legközelebb visszatolja, amikor tényleg az van... :))

Amennyiben enemy postflop oop betel az AAra, mert nem 4beteltük, csak megadtuk a 3betet, akkor szvsz a kassza függvényében callolom. Nem olvasok vissza, mert szar a céges net, de kb 480 körül lett volna a kassza egy call után. Ott enemy 280-300 környékén betel, akkor call és turn AI. Amennyiben draw heavy a board már floppon AI.

Ha nem betel akkor én betelek, 280 környékén, hogy turnön már a stack nagyobbik része bent legyen. Max valami apró marad riverre.

Jonas 77
Válasz Mabohai kommentjére
2010. dec. 16. 16:04

Abban biztos vagyok hogy valahogy rosszul játszom ezeket annak ellenére hogy amit Mabohai írt teljesen igaz. Sajnos nem csak érzésre mondom, számszerűen is túl kevésszer tudom kifizettetni az AA-t, én viszont jó sokszor kifizetem őket TPTK-val :(

Majd próbálom ezeket postolni rendszeresen. Köszi mindenkinek a kommenteket!

PS for olegg: Na azt tuti nem hiszi el :))

Orang3J3ws99
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. dec. 16. 16:08

Jonas brother: A kérdőívekkel mi a pálya?

Nem tudom látta-e valaki a Rocknrolla c. filmet, de a zenéje hatalmas. Blackstrobe: I'm a Man vagy valami hasonló...

Jonas 77
2010. dec. 16. 16:13

Jonas brother: A kérdőívekkel mi a pálya?

Nem tudom látta-e valaki a Rocknrolla c. filmet, de a zenéje hatalmas. Blackstrobe: I'm a Man vagy valami hasonló...

Fakk mindig elfelejtem... :D Felteszem most, kb 10 perc.

Orang3J3ws99
2010. dec. 16. 16:18

:D

Már azt hittem VT-t kell felvennem... :))

Sword84
Válasz olegg kommentjére
2010. dec. 16. 16:22

Te mikor dobtál utoljára AQ-t 4betre (ismeretlen ellenfél ellen)? Csak mert tudom, hogy te egy jó, nyerő játékos vagy.

Ha nem ismerem az ellenfelet és nem tanúsított addig agressziót ellenem, és kapok egy ilyen 4 betet, akkor dobom. Ráérek később betenni a zsetont, ha már több infóm van róla. Természetesen, ha többször kapok 4 betet, és nagyon agró az ellenfél, akkor easy all-in.

Jonas 77
2010. dec. 16. 16:25

PA HU Challange 2011 - Az eredmények

Íme a kérdőív eredményei, köszönöm mindenkinek aki kitöltötte!!!

1. Milyen gyakran legyen a megmérettetés?
Hetente (19 szavazat a 33-ból)

2. Melyik nap lenne a legjobb Neked?
Hétfő 12 14.1%
Kedd 15 17.6%
Szerda 13 15.3%
Csütörtök 20 23.5%
Péntek 13 15.3%
Szombat 4 4.7%
Vasárnap 8 9.4%
Az eredmények alapján annyi biztos hogy nem hétvége :)

3. Mikor lenne Neked a legjobb az időpont estefele?
Este 6-tól 5 15.2%
Este 7-től 1 3%
Este 8-tól 13 39.4%
Este 9-től 12 36.4%
Más időpont 2 6,1 %
Szerintem egyezzünk ki egy fél 9-ben és majd mindenki próbál kicsit igazodni a másikhoz.

4. Mennyi legyen a nevezési díj?
5,5$ (22 szavazat a 33-ból)

5. Hogy legyen a pontozás?
Minden nyert meccs 1 pont, győztes kap +1 pontot (22 szavazat a 33-ból)

6. Milyen hosszú legyen a sorozat?
10 alkalom (13 szavazat a 33-ból)

7. Mi legyen az extra nyeremény a sorozat győztesének?
Ne legyen semmi extra, elég a megnyert pénz 7 24.1%
Legyen added prize money amit valakinek utalunk 4 13.8%
Legyen kupa vagy egyéb amit összedobunk 8 27.6%
Legyen egyéb, nem tárgyi nyeremény 10 34.5%

Egyéb válaszok: Fórumtársak hand history-jai, "a 3-as + bebaszhatnánk", egy éjszaka a moszkva téren.

Amit sajnos nem tettem fel kérdésnek de szerintem fontos lenne még az elején letisztázni: Kik vegyenek részt, csak a topik látogatói, vagy reklámozzuk akadémiaszerte? Előzetes regisztráció vagy lehet közben is csatlakozni?

Illetve én szeretnék egy külön topikot nyitni csak a sorozat számára hogy ne mindig ezt spammeljem tele, please approve :)

Orang3J3ws99
2010. dec. 16. 16:33

Íme a kérdőív eredményei, köszönöm mindenkinek aki kitöltötte!!!

1. Milyen gyakran legyen a megmérettetés?
Hetente (19 szavazat a 33-ból)

2. Melyik nap lenne a legjobb Neked?
Hétfő 12 14.1%
Kedd 15 17.6%
Szerda 13 15.3%
Csütörtök 20 23.5%
Péntek 13 15.3%
Szombat 4 4.7%
Vasárnap 8 9.4%
Az eredmények alapján annyi biztos hogy nem hétvége :)

3. Mikor lenne Neked a legjobb az időpont estefele?
Este 6-tól 5 15.2%
Este 7-től 1 3%
Este 8-tól 13 39.4%
Este 9-től 12 36.4%
Más időpont 2 6,1 %
Szerintem egyezzünk ki egy fél 9-ben és majd mindenki próbál kicsit igazodni a másikhoz.

4. Mennyi legyen a nevezési díj?
5,5$ (22 szavazat a 33-ból)

5. Hogy legyen a pontozás?
Minden nyert meccs 1 pont, győztes kap +1 pontot (22 szavazat a 33-ból)

6. Milyen hosszú legyen a sorozat?
10 alkalom (13 szavazat a 33-ból)

7. Mi legyen az extra nyeremény a sorozat győztesének?
Ne legyen semmi extra, elég a megnyert pénz 7 24.1%
Legyen added prize money amit valakinek utalunk 4 13.8%
Legyen kupa vagy egyéb amit összedobunk 8 27.6%
Legyen egyéb, nem tárgyi nyeremény 10 34.5%

Egyéb válaszok: Fórumtársak hand history-jai, "a 3-as + bebaszhatnánk", egy éjszaka a moszkva téren.

Amit sajnos nem tettem fel kérdésnek de szerintem fontos lenne még az elején letisztázni: Kik vegyenek részt, csak a topik látogatói, vagy reklámozzuk akadémiaszerte? Előzetes regisztráció vagy lehet közben is csatlakozni?

Illetve én szeretnék egy külön topikot nyitni csak a sorozat számára hogy nem mindig ezt spammeljem tele, please approve :)

Szerintem bebaszhatnánk... :D

Mehet külön topicba szvsz, úgyhogy done :). Reklámozhatunk, de közbeni csatlakozásnak nincs értelme. Asszem a tárgyi nyeremény nyert. Akkor arra összer kell dobni valamit. Mittomén fejenként 5 $. Most mondtam valamit. Nem korrekt, ha olyan tolja, pl a 3. meccstől, aki nem perkált. Ez csak az én véleményem.

Én vállalom a heti regisztrálását a tornának, viszont jó lenne, ha (persze ha Nektek jó így) mindenki, aki majd tolja elküldene nekem egy privát mailcímet. Az akadémián csak 5 embernek tudom elküldeni egyszerre. 33 / 5 lool, megöregszem....

Nehogy supportos legyek már a végén...

Big THX a szervezésért, Jonas brother!

Alessio
2010. dec. 16. 17:26

Sztem is az a jó, ha közben nem csatlakoznak, mert annak nincs értelme a tárgynyeremény miatt. Reklámozhatjuk, és lehet jönni, aki lemaradt, az majd 10 hét múlva becsatlakozhat. szvsz

Élő ügyfélszolgálat