6dodó turbó
Üdv mindenkinek!
Elméleti keresztkérdés:
Ugye flop flusht nem hiszünk el, csak ha nagyon jó read van.
Mégis, a kicsit is aggro ellenfelek meglehetősen nagy százaléka ezeket az egyszínű flopokat automatikusan beteli pozíciótól függetlenül.
Én eddig nem nagyon floatoltam ezeken a boardokon erős flösshúzó vagy pár nélkül, de mostanában próbálgatok egy új módszert. Ha egyszínű boardon hívást kapok, automatikusan reraise. Az ellefelek 90%-a erre dob, a maradék pushol, nekik mondjuk úgy hogy elhiszem. Egyelőre eléggé +EV move-nak tűnik.
Nektek van valami hasonló tapasztalatotok, esetleg valamiféle "golden rule" bizonyos flopokra? (Pl egyszínű, 3 azonos lap, esetleg 789)
Tudom hogy ez nem cash game és itt az ellefelet játszuk, de szerintem vannak olyan szituk amiket az ellefelek döntő többsége ugyanúgy reagál le.
Előre is köszi minden gondolatot.
a push max a nagyon alacsony flush lesz, amúgy inkább erős húzó vagy pár + húzó!
erősebbel inkább csak megadnak.
Üdv mindenkinek!
Elméleti keresztkérdés:
Ugye flop flusht nem hiszünk el, csak ha nagyon jó read van.
Mégis, a kicsit is aggro ellenfelek meglehetősen nagy százaléka ezeket az egyszínű flopokat automatikusan beteli pozíciótól függetlenül.
Én eddig nem nagyon floatoltam ezeken a boardokon erős flösshúzó vagy pár nélkül, de mostanában próbálgatok egy új módszert. Ha egyszínű boardon hívást kapok, automatikusan reraise. Az ellefelek 90%-a erre dob, a maradék pushol, nekik mondjuk úgy hogy elhiszem. Egyelőre eléggé +EV move-nak tűnik.
Nektek van valami hasonló tapasztalatotok, esetleg valamiféle "golden rule" bizonyos flopokra? (Pl egyszínű, 3 azonos lap, esetleg 789)
Tudom hogy ez nem cash game és itt az ellefelet játszuk, de szerintem vannak olyan szituk amiket az ellefelek döntő többsége ugyanúgy reagál le.
Előre is köszi minden gondolatot.
Mindegy is szerintem mivel tolják vissza (sokan egyébként húzó + párral instant allin bármilyen vakszinten), a lényeg hogy ahogy FeketeS is írta, eléggé +EV move-nak tűnik, nagyon ritkán lesz náluk valami amivel ránktolhatnák vagy jöhetnének még 1 utcát.
Maximalis ertek - straight flush
Kicsit leult a topic az elmult napokban, ime egy hand. Sokat morfondiroztam utana, hogy lehet jobb lett volna ratolni az egeszet. Ti mit gondoltok? Feltem attol, hogy nincs nala az asz es megijed.
[pokerhandreplays]2779059[/pokerhandreplays]
second nutssal csak megad az nem a te hibád, jól játszottad!
second nutssal csak megad az nem a te hibád, jól játszottad!
Pontosan ezt akartam írni, ő játszotta szarul :) Nice hand.
Így játszottam volna én is!