Talán délután fent leszek. Most nyugiznom kell, totál tiltre vágtak régóta először.
Az imént összefutottam egy ordenáré nagy fish-el.
Ez történ az első meccs kb 3. leosztásában:
weaktight | Hand | TT - No Limit Holdem Tournament
Egyből leesett hogy aranybánya, ment a rematch, majd utána még pár, így összesen 8 meccset játszottunk. Átlag 3 perc alatt lement egy...
Az az egy dühít hogy csak 2 pluszban bírtam zárni ellene, és a végén is én adtam fel mert már tiltközelben voltam. Itt vannak a remekbeszabott handek:
2.meccs:
weaktight | Hand | AKs - No Limit Holdem Tournament
3. meccs:
weaktight | Hand | QKo - No Limit Holdem Tournament
4.meccs, ilyen ellenfél ellen jó ez egyáltalán?
weaktight | Hand | 77 - No Limit Holdem Tournament
5. Ezt nagyon éreztem
weaktight | Hand | 87s - No Limit Holdem Tournament
6. Ez is tetszett, nem volt egy nehéz megadás
weaktight | Hand | A6s - No Limit Holdem Tournament
7. Ez nem volt jó hatással rám... 24 percig ment, az össze eddigi 2-ig.
Kb 5x jött vissza 2-300 zsetonról, ez lett a vége:
weaktight | Hand | JKo - No Limit Holdem Tournament
8.No comment
weaktight | Hand | 5Ts - No Limit Holdem Tournament
Ha találtok benne olyat ami nagyon nem jó szóljatok. Köszi előre is, jó szórakozást.
Ja és aki teheti üljön be mellé és rematch amíg bírjátok aggyal.
Nekem a 77 nem. Szvsz találhatsz jobb lehetőséget, minek flippelni. Agyhalott, rá is keresek :))
Én a 77-t nem tolom be, a KJ meg nem adtam volna.
A 77 ilyen megjátsázsa -ev. Ezt a saját statjaimmal tudom igazolni :)
A KJ szintén -ev szerintem, még egy ilyen őrült ellen is.
Mindenesetre sok ilyen elmebeteget mindannyiunknak:) (bár nekem nem igazán fekszik az ilyen "AI man" játéka)
GL
A KJ teljesen jó szvsz. 75/150-nél? Fish ellen? 25/50-nél oké, de 75/150...
3-an várunk enemyre. Én regeltem be elsőnek, mindkét másik forma REG, 5-10 K profittal. Egyik se jött hozzám... Ez qrva jó. Parelnak :))
Az imént összefutottam egy ordenáré nagy fish-el.
Ez történ az első meccs kb 3. leosztásában:
weaktight | Hand | TT - No Limit Holdem Tournament
ST challenge v2.0 :)
Gondoltam tolok egy kis update-t mar. Mint korabban irtam, szeretnek en is letolni 3000 db ST husang-ot es megnezni, hogy jobb vagyok-e, mint PrimordialAA ;), vagyis tudok-e jobb ROI-t hozni, mint 3%.
A v1.0 elegge kudarcba fulladt, azt hiszem olyan 60 BI minusznal adtam fel a dolgot. Ezutan egy hetig tanulas es elemzes volt a feladat. December elso napjan kezdtem ujra, ezuttal esszel jatszani es megprobalni nem tiltelni. $5.15-os teten zuzom.
Most itt tartok, ugy erzem ezuttal menni fog a pluszban maradas, rengeteget tanultam az elso kudarcbol es most mar +EV a jatekom, remelem ezt az RNG is respektalni fogja hamarosan :)
Lol A6 meg super turbo elso vakszintjen is standard dobas ;)
Gondoltam tolok egy kis update-t mar. Mint korabban irtam, szeretnek en is letolni 3000 db ST husang-ot es megnezni, hogy jobb vagyok-e, mint PrimordialAA ;), vagyis tudok-e jobb ROI-t hozni, mint 3%.
A v1.0 elegge kudarcba fulladt, azt hiszem olyan 60 BI minusznal adtam fel a dolgot. Ezutan egy hetig tanulas es elemzes volt a feladat. December elso napjan kezdtem ujra, ezuttal esszel jatszani es megprobalni nem tiltelni. $5.15-os teten zuzom.
Most itt tartok, ugy erzem ezuttal menni fog a pluszban maradas, rengeteget tanultam az elso kudarcbol es most mar +EV a jatekom, remelem ezt az RNG is respektalni fogja hamarosan :)
Én a 77-t nem tolom be, a KJ meg nem adtam volna.