urbanpoet303
Válasz mrj kommentjére
2010. dec. 22. 0:45

Erdekes ST hand

Ellenfel ismeretlen, ez a masodik leosztas.

Kerdes: milyen range-t adnatok az ellenfel kezebe, amivel call preflop, check flop, donkbet turn, all-in line-t jatszik.

Full Tilt Poker $5 + $0.15 Heads Up No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): t510 25.50 BBs
QuimBerto (BB): t490 24.50 BBs

Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with AImage TImage
Hero raises to t40, QuimBerto calls t20

Flop: (t80) JImage 8Image QImage (2 players)
QuimBerto checks, Hero checks

Turn: (t80) 9Image (2 players)
QuimBerto bets t40, Hero raises to t120, QuimBerto raises to t450 all in, Hero ???

cincinatus
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2010. dec. 22. 1:10

Jonas

Szerintem setet dobni HU-ban nagyon nehéz, még akkor is ha az embernek alapos a gyanúja a sorra. Néha győz csak ilyenkor a józan eszem:)

Urbanpoet

Ha jól látom ez ST HU, én ott nem dobnék ilyet, leginkább drawra vagy T-re tenném az ellent.

mrj
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2010. dec. 22. 2:47

Ellenfel ismeretlen, ez a masodik leosztas.

Kerdes: milyen range-t adnatok az ellenfel kezebe, amivel call preflop, check flop, donkbet turn, all-in line-t jatszik.

Full Tilt Poker $5 + $0.15 Heads Up No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): t510 25.50 BBs
QuimBerto (BB): t490 24.50 BBs

Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with AImage TImage
Hero raises to t40, QuimBerto calls t20

Flop: (t80) JImage 8Image QImage (2 players)
QuimBerto checks, Hero checks

Turn: (t80) 9Image (2 players)
QuimBerto bets t40, Hero raises to t120, QuimBerto raises to t450 all in, Hero ???

Tx FD nélkül a illetve setek/kétpárok FD nélkül, random FD, illetve 5$-on totál air, flösse rikán lesz.

snap allin

Ha ST-zel akkor valszeg van scope előfizetésed, ha nincs, legyen:). A második leosztásban már tudd, hogy az ellenfél vesztő fiss, BE fiss, nyerő játékos, esetleg ST noob. Ez az információ sok döntésed befojásolja majd, ha jól használod fel az infót akkor sok pénzed múlik rajta. (pl. második handben kapott 3bet push 44-gyel vesztő és BE ellen easy call, nyerő ellen fold, noob ellen nincs nagy EV különbség )

Orang3J3ws99
Válasz mrj kommentjére
2010. dec. 22. 8:06

No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$80 + $4 Heads Up Sit & Go

Stacks:
SB Hero (3,050)
BB Festoons8 (2,950)

Blinds: 15/30

Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is SB :4h: :as:
Hero raises to 60, Festoons8 raises to 240, Hero raises to 525, Festoons8 calls 285

Flop: :2h: :5c: :jh: (1,050, 2 players)
Festoons8 goes all-in 2,425, Hero calls 2,425

Turn: :jc: (5,900, 2 players, 1 all-in)

River: :9s: (5,900, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: 5,900
Festoons8 shows a pair of Jacks
:ks: :qc:
Hero shows a pair of Jacks
:4h: :as:

Hero wins 5,900 (net +2,950)

Festoons8 lost 2,950

Természetesen az ebben a partiban bemákolt mutatás nem jelenti azt hogy a call lenne a helyes játék.
A kérdés inkább az hogy 2425/3575 bb30 as állásnál nagyobb ITM-et tudunk-e hozni mint amennyi a várható értékünk a flop callal. Szinte biztos hogy igen még akkor is ha figyelembe vesszük hogy a második vakszinttől drasztikusan esik vissza a bb/100-unk.

Nem azért, de eltaláltam a KQo-t... :D

Orang3J3ws99
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. dec. 22. 8:13

A kört jobban megnézve el tudnék képzelni enemynél egy KQo-t, mivel Téged is tehet hasonló (AK, AQ, Ax) lapra, vagy kisebb PPre. Persze az előzményeket nem látom, így lehet nála any2 is...

:))
Szép volt a call!

Orang3J3ws99
2010. dec. 22. 8:32

A gondolatmenetem ezek szerint nem volt rossz...én még is abban hiszek, hogy ez a move nem +EV hosszabb távon!

dfecco23
2010. dec. 22. 9:07

Lesz majd egy handem csak még meg kell keresni. Érdekes, hogy- micro és low HU közt sincs semmi különbség.

OFF: O. Kerestelek, majd lesd meg, ha van rá időd.

Orang3J3ws99
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. dec. 22. 9:20

Kapcsoltam közben... :)

delfinkutya
2010. dec. 22. 15:42

Elkapott egy amcsi a mai nap :( Minraise pre, minraise flopp, etc. Mikor belenéztem vagy jobb volt, vagy a végén lejavult. Első parti bukó. Rendben mondom majd jön más. Regelek, hát kijelenik meg? Nyilván az amcsi csávó. Második bukó. Na, gondoltam pihenek egy 10 percet aztán majd csak beül valahova addig, mert az világos, hogy nem bírok most vele. Piha, majd nyitok egy újat. Hopp és megjelenik:) Elbuktam azt is, bár stratégiát váltott ő is, meg én is, de a kártya ma őt segítette. Amúgy korrekt stabil bukó a scope szerint. No azért majd csak megfogom egyszer.

Jonas 77
Válasz delfinkutya kommentjére
2010. dec. 22. 15:49

Elkapott egy amcsi a mai nap :( Minraise pre, minraise flopp, etc. Mikor belenéztem vagy jobb volt, vagy a végén lejavult. Első parti bukó. Rendben mondom majd jön más. Regelek, hát kijelenik meg? Nyilván az amcsi csávó. Második bukó. Na, gondoltam pihenek egy 10 percet aztán majd csak beül valahova addig, mert az világos, hogy nem bírok most vele. Piha, majd nyitok egy újat. Hopp és megjelenik:) Elbuktam azt is, bár stratégiát váltott ő is, meg én is, de a kártya ma őt segítette. Amúgy korrekt stabil bukó a scope szerint. No azért majd csak megfogom egyszer.

Gyűlölök minraiserek ellen játszani... Már az értelmes minraiserek ellen.
Én ma már nem is játszok, -4-el indítottam, gondoltam visszalépek 11,5-re önbizalmat építeni. -2 bazinagy halak ellen :)) Majd folytatom egy szebb napon...

Ilyenkor átérzem mit sír mindig P. Helmuth: "This is just sick, I'm sick of it..."

Élő ügyfélszolgálat