Ilyenkor átérzem mit sír mindig P. Helmuth: "This is just sick, I'm sick of it..."
igen, de azt írtam hogy aki innentől kezdve beírja. Mivel Te már előtte beírtad, ha úgy írom hogy aki először leírja a helyes tippet, akkro rögtön nyertél volna.
Mivel nem volt rajtad kívül helyes megfejtés neked ítélem a teljes nyereményalapot :D
mb vagy netteller cím plz. (netteller most jobb lenne mert vmi para van az mb-vel)
Sziasztok!
Szeretnék a jövőben aktívabb lenni a topikban, többet hozzászólni, elemezni.
Kezdetnek berakok egy számomra kérdéses handet. Bocs, hogy ilyen változatban, valami gond van per pill a konvertálóval, amit használni szoktam.
***** Hand History for Game 3027268924 ***** (Merge)
Tourney Hand NL Texas Hold'em - Wednesday, December 22, 02:45:54 ET 2010
Table Rattlesnake Room Turbo Heads Up (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 2: Hero ( $1627.00 USD )
Seat 6: gkme123ontilt ( $1373.00 USD )
Hero posts small blind [$15.00 USD].
gkme123ontilt posts big blind [$30.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Hero [ Ks As ]
Hero raises [$60.00 USD]
gkme123ontilt calls [$45.00 USD]
** Dealing Flop ** [ 4s, 6c, Js ]
gkme123ontilt raises [$1298.00 USD]
Hero?
Igazából semmi különös nem derült ki az ellenről. Kicsit CS, nem igazán agro. Aztán jött ez a hand. PLusz EV lehet itt a call? Mi a véleményetek, mi lehet nála?
Sziasztok!
Szeretnék a jövőben aktívabb lenni a topikban, többet hozzászólni, elemezni.
Kezdetnek berakok egy számomra kérdéses handet. Bocs, hogy ilyen változatban, valami gond van per pill a konvertálóval, amit használni szoktam.
***** Hand History for Game 3027268924 ***** (Merge)
Tourney Hand NL Texas Hold'em - Wednesday, December 22, 02:45:54 ET 2010
Table Rattlesnake Room Turbo Heads Up (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 2: Hero ( $1627.00 USD )
Seat 6: gkme123ontilt ( $1373.00 USD )
Hero posts small blind [$15.00 USD].
gkme123ontilt posts big blind [$30.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Hero [ Ks As ]
Hero raises [$60.00 USD]
gkme123ontilt calls [$45.00 USD]
Hero?
Igazából semmi különös nem derült ki az ellenről. Kicsit CS, nem igazán agro. Aztán jött ez a hand. PLusz EV lehet itt a call? Mi a véleményetek, mi lehet nála?
A magasod van! Fold.
Sokan elkövetik ezt a hibát, AQ, AK-al, hogy callolnak, nem bírják elengedni, mert flop előtt nagyszerű hand, de postflop már nem biztos, hogy jó vagy vele.
Jx, PP, 4x, 6x ellen nem tenném be, majd másik handben próbálnék stackelni.
szerk: most látom, hogy flush draw, viszont így is dobnék.
sztem meg easy call
ez egy elég feszes range, számolj potoddsot, sztem ez ellen is megvan (most nem számoltam ki), hát még ha szélesebbre vesszük
Board: 4s 6c Js
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 43.558% 43.56% 00.00% 7762 0.00 { AsKs }
Hand 1: 56.442% 56.44% 00.00% 10058 0.00 { 66, 44, QJs, QJo }
szerk.: najo így nem lesz meg az odds de tobb Jx és oesd is van még a rangebe
Megmondom őszintén szettet egyáltalán nem bírtam a kezébe rakni. Még Jxet se igazán. Mi értelme lenne a játékának? Csak egy erősebb lap callolja le (meg én :) de persze ezt ő még nem tudta). Még csak a második vakszinten járunk.
Leginkább egy FD illik erre a játékra vagy totál air. Ezért calloltam a nut FDel. Tudom, nem éppen okos dolog tőlem, hiszen biztos találnék jobb szituációt, hogy lestackeljem. Edgem biztos volt rajta. Egy kicsit elvitt a hév. Ha offsuit lett volna a lapom, tuti dobom. Így meg tanultam legalább valamit...
Hero calls [$1298.00 USD]
Hero shows [Ks, As ]
gkme123ontilt shows [Kh, 4h ]
** Dealing Turn ** [ 7d ]
** Dealing River ** [ 4c ]
gkme123ontilt wins $2746.00 USD from main pot
Kérdés még ezzel kapcsolatban: mi az a laptartomány, amivel callolnátok itt? Egy AJ elegendő lenne például?
Mennyiben változna a helyzet, ha a vakok már magasabbak lennének, mondjuk 25-50, 50-100 és ugyanez a line lenne idáig?
Kérdés még ezzel kapcsolatban: mi az a laptartomány, amivel callolnátok itt? Egy AJ elegendő lenne például?
Igazad van, mármint, korábban írtam be!
Mi lenne, ha beszámítanánk majd egy coach órába? Az ip, amit írtam részemről már ok! Akkor adsz ennyi kedvezményt...? :)
Egyébként köszönöm!
Szoval termeszetesen megadtam es mutatott egy 63s kombinaciot a flopolt flosshoz. Nem sikerult javulni. Ez van...;)
MRJ: en pokerprolabs-on nezegetem az ellenfeleket, de eddig kb. kettot lattam, aki pluszos $5-os teten. Bar a legtobb ossze-vissza ugral a tetek kozott. Jatszottam mar olyan emberrel $5-os teten, aki elozo nap meg $100-on tolta. Nice BRM, Sir! ;)