gondolom hogy nem fogunk összeveszni ezen:)
63s OOP call elég sima, bármikor floppolhatsz flöst, vagy drillt, illevte még sort is. Megnézted a fiss range-ének a tetejét. Ha acceptál akkor a következő játékban is callolni fog hatos magassal, sose lehet tudni mikor stackeli az ellenfelet ilyen deepen :)
Erre majd valaki írjon valami jó kis range-et ha tud:
https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/4992-hu-sng-295.html#post266786
Az a range is érdekel amivel itt pushol, illetve az amivel nekem megéri megadni.
Enemy elég aggro volt, én meg laphalott és sokat dobáltam, így nem tudom kizárni hogy blöffhandek is vannak a push range-ben.
Előre is köszi.
Erre majd valaki írjon valami jó kis range-et ha tud:
https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/4992-hu-sng-295.html#post266786
Az a range is érdekel amivel itt pushol, illetve az amivel nekem megéri megadni.
Enemy elég aggro volt, én meg laphalott és sokat dobáltam, így nem tudom kizárni hogy blöffhandek is vannak a push range-ben.
Előre is köszi.
Jonas
Én itt ezt nem adnám meg. Villain egy nyerő reg, így aligha megy itt totál air lappal all in ellened. (Persze semmi sem lehetetlen). Amit a kezébe tudnék adni: 44+, 8x, esetleg egy 45s-t is el tudnék képzelni nála, de igazából az ellen sem vagy nagyon elöl.
Elérhető az új HM frissítés (1.11.05e) ami a leírása szerint megoldja a HU Sng-ben tapasztalható EV számítási hibákat.
Reméljük tényleg így van:)
45s ellen jó lennék, mivel szivárvány a board.
Nem ellenőriztem odds kalkulátorral, de hidd el, hogy a 45s ellen itt nem vagy sokkal jobb egy coin flipnél.
Igazad van, megnéztem. Majdnem tökéletes flip. (50,30% vs 49,70%)
Viszont változatlanul nem tudom eldönteni hogy ez most value vagy blöff a részéről. Egyre inkább hajlok az utóbbi felé.
Ez egyébként az egyik legnagyobb leakem, nem tudok mit kezdeni a korai vakszinteken az 3bet pushokkal, és én is nagyon ritkán élek vele (szinte kizárólag value-ból fishek ellen).
Valaki tudna erre mondani valamit ami némi fényt gyújt a sötétségben?
@mrj:
Megtaláltam a 2+2 linket amiről beszéltem. (Ott volt a linkgyűjtemény közepén :D)
Elég éles vita folyik bent arról hogy érdemes e korán vállani egy nagyon kicsi +EV move-ot full stackért vagy inkább várni kell egy előnyösebb szitura.
The 2+2 Forum Archives: Advantages to re-raising preflop
Jó olvasgatást.