Koltofalva is jelentkezik ;)
Szoval remelem mindannyian kipihentetek az unnepek faradalmait. Utolso jelentkezesem apropoja a $23-as szintre valo lepes es ott rollom 1/3-anak elbukasa volt.
Az ezt koveto elemzes lezarult es ugy erzem sikeresen visszatalaltam a helyesnek velt utra. Letoltam 250 meccset $6.25-on, vegig ket asztalon 11.6% ROI-val, ez biztato. Kozben sikerult "bemakolnom" egy HU knockout tourney-t, igy stabil roll van a $11.50-es husangokra. A terv itt is a ket asztalozas lesz, remelhetoleg valami fentihez hasonlo szep ROI-val. Estenkent TV maci helyett husng.com videokat nezek, szerintem nagyon +EV-k.
Kozben pedig azon torom a fejem, hogy melyik teremben zuzzam jovore az ipart, mert arra sajnos nincs eregiam, hogy egyszerre kettoben grindoljak. Nehany erv alabb, kivancsi lennek a velemenyetekre.
Full Tilt:
- Super turbok
- Fix 27% rakeback
- Ironman
Stars:
- Szvsz gyengebb mezony, mint FTP-n
- Nagyobb forgalom
- Supernova, mint elerheto VIP fokozat
GL at the tables.
Welcome back és grat a roll visszaépítéséhez :)
Starson hogyan kívánod elérni a supernovát?
Na, talán mégis csak lesz előrelépés.
Persze elég lenne átnézniük a meccseket és az ellenfelek névsorát.
Az EV-m is bőven profitábilis volt, mondjuk kicsit EV felett mentem.
Mellesleg találtam pár hasonló PP csalásos üzenetet, érdekes módon ott a neveket illetve a vitatott move-okat pontosan leírták. Nálam ez miért maradt el?
"Tisztelt xxx!
Ügye kivizsgálás alatt van. Amint megvan a megoldás, ismét kapcsolatba fogunk lépni Önnel.
Üdvözlettel:
Csopaki Csaba
PartyPoker Ügyfélszolgálat"
Starson hogyan kívánod elérni a supernovát?
Szoval remelem mindannyian kipihentetek az unnepek faradalmait. Utolso jelentkezesem apropoja a $23-as szintre valo lepes es ott rollom 1/3-anak elbukasa volt.
Az ezt koveto elemzes lezarult es ugy erzem sikeresen visszatalaltam a helyesnek velt utra. Letoltam 250 meccset $6.25-on, vegig ket asztalon 11.6% ROI-val, ez biztato. Kozben sikerult "bemakolnom" egy HU knockout tourney-t, igy stabil roll van a $11.50-es husangokra. A terv itt is a ket asztalozas lesz, remelhetoleg valami fentihez hasonlo szep ROI-val. Estenkent TV maci helyett husng.com videokat nezek, szerintem nagyon +EV-k.
Kozben pedig azon torom a fejem, hogy melyik teremben zuzzam jovore az ipart, mert arra sajnos nincs eregiam, hogy egyszerre kettoben grindoljak. Nehany erv alabb, kivancsi lennek a velemenyetekre.
Full Tilt:
- Super turbok
- Fix 27% rakeback
- Ironman
Stars:
- Szvsz gyengebb mezony, mint FTP-n
- Nagyobb forgalom
- Supernova, mint elerheto VIP fokozat
GL at the tables.
Na, talán mégis csak lesz előrelépés.
Persze elég lenne átnézniük a meccseket és az ellenfelek névsorát.
Az EV-m is bőven profitábilis volt, mondjuk kicsit EV felett mentem.
Mellesleg találtam pár hasonló PP csalásos üzenetet, érdekes módon ott a neveket illetve a vitatott move-okat pontosan leírták. Nálam ez miért maradt el?
"Tisztelt xxx!
Ügye kivizsgálás alatt van. Amint megvan a megoldás, ismét kapcsolatba fogunk lépni Önnel.
Üdvözlettel:
Csopaki Csaba
PartyPoker Ügyfélszolgálat"
Egy kis számolás (javítsatok ha valamit benéztem):
100.000 VPP - Supernova rang
100.000 / 365 = 274 VPP / nap = 50$ rake / nap
55+2,5$-os téten is 20 meccs / nap, az év minden egyes napján az első naptól kezdve.
Optimista embernek tartom magam de ez azért kicsit elrugaszkodott cél szerintem :)
Akárhogy is számolgatok, a rakeback soha nem fogja jelentős részét képezni a jövedelemnek husng-nél. Jó lenne ha írna valaki ebben a témában aki ebből él full time. A brutális grind helyett inkább kevesebb játék, több fejlődés és tanulás, magasabb szint és nagyobb winrate lehet a megoldás.
@cinci: GLGLGL
Mennyire standard játék, hogy az ellen oop megadja a pf emelésem és utána szinte rendszeresen pot-ot emel a flopon?
Elég sűrűn találkozom ilyennel és nekem ilyen aggro maniac-nak tűnnek ezek a playerek. Én hibásnak vélem ezeket move-okat, de javítsatok ki ha tévedek.
Mivel érdemes visszaemelni? Én 2nd pár-tól már megteszem a legtöbb esetben.
Egy kis számolás (javítsatok ha valamit benéztem):
100.000 VPP - Supernova rang
100.000 / 365 = 274 VPP / nap = 50$ rake / nap
55+2,5$-os téten is 20 meccs / nap, az év minden egyes napján az első naptól kezdve.
Optimista embernek tartom magam de ez azért kicsit elrugaszkodott cél szerintem :)
Akárhogy is számolgatok, a rakeback soha nem fogja jelentős részét képezni a jövedelemnek husng-nél. Jó lenne ha írna valaki ebben a témában aki ebből él full time. A brutális grind helyett inkább kevesebb játék, több fejlődés és tanulás, magasabb szint és nagyobb winrate lehet a megoldás.
PS. Az SN-re akarok én is ráhajtani és sokkal nagyobb +EV, mint az FTP Irontök + RB...
Számomra a struktúra is jobban fekszik...
Amennyiben szintet lépsz és felugrassz 23-ra ismét, 2 asztalon tervezed, vagy kezdetben 1?
Szvsz 1. Nekem legalábbis így ment.
GL!
PS: Jonas: 57.5-n már elérhető az SN! :)