Egy kis számolás (javítsatok ha valamit benéztem):
100.000 VPP - Supernova rang
100.000 / 365 = 274 VPP / nap = 50$ rake / nap
55+2,5$-os téten is 20 meccs / nap, az év minden egyes napján az első naptól kezdve.
Optimista embernek tartom magam de ez azért kicsit elrugaszkodott cél szerintem :)
Akárhogy is számolgatok, a rakeback soha nem fogja jelentős részét képezni a jövedelemnek husng-nél. Jó lenne ha írna valaki ebben a témában aki ebből él full time. A brutális grind helyett inkább kevesebb játék, több fejlődés és tanulás, magasabb szint és nagyobb winrate lehet a megoldás.
@cinci: GLGLGL
régi excel motorosok
hi,
tudnátok segíteni, hogy hol találok HU SNG-hez excel táblát ?
magam hozzákezdtem, de nehezebb móka mint gondoltam :(
szvsz megköszönném, ha vki rávezetne egy link-el oder egy konkrét spreadshettel :D
thx,
Jani
hi,
szvsz megköszönném, ha vki rávezetne egy link-el oder egy konkrét spreadshettel :D
thx,
Jani
Mennyire standard játék, hogy az ellen oop megadja a pf emelésem és utána szinte rendszeresen pot-ot emel a flopon?
Elég sűrűn találkozom ilyennel és nekem ilyen aggro maniac-nak tűnnek ezek a playerek. Én hibásnak vélem ezeket move-okat, de javítsatok ki ha tévedek.
Mivel érdemes visszaemelni? Én 2nd pár-tól már megteszem a legtöbb esetben.
Egy kis számolás (javítsatok ha valamit benéztem):
100.000 VPP - Supernova rang
100.000 / 365 = 274 VPP / nap = 50$ rake / nap
55+2,5$-os téten is 20 meccs / nap, az év minden egyes napján az első naptól kezdve.
Optimista embernek tartom magam de ez azért kicsit elrugaszkodott cél szerintem :)
Akárhogy is számolgatok, a rakeback soha nem fogja jelentős részét képezni a jövedelemnek husng-nél. Jó lenne ha írna valaki ebben a témában aki ebből él full time. A brutális grind helyett inkább kevesebb játék, több fejlődés és tanulás, magasabb szint és nagyobb winrate lehet a megoldás.
@cinci: GLGLGL
hi,
thx,
Jani
Preflop a legtöbb handet dobd ellenük, ne csinálj annyi preflop raiset, limpelj sokat, éa az erős lapjaidat slowplayeld.
Limpelj broadway lapokkal, PP-vel, AQ, AK-val, és attól függően, hogy mennyire agró, én ezekkel visszatolnám rá.
Kellemetlen ellenük játszani, de ha megtalálod a megfelelő stratégiát, akkor nem lesz gond. A lényeg, hogy türelmes legyél, és fizessen ki.
Képzeld el, hogy mi történik, amikor 2 hasonló player találkozik! :))
Én áprilisra tervezem az 57,5 bevételét. Amennyiben működik a dolog, augusztusban szeretnék "pro" lenni, azaz a munkahelyet feladni.
Napi 8 órában grindelnék 1 asztalon. Az napi 40 game. havi 1200. Aug-December= 5*1200=6000 game.
6000 * 2.5 (feltéve, hogy 110+5-re nem megyek tovább) = 15000 $ = 82.500 VPP.
17.500 VPP-t addig csak össze halászok.
Én így képzelném a dolgot...persze a "pro terv" nélkül nem hiszem, hogy menne...
Jah és 1 asztalon a 10% ROI bőven hozható. 2 asztalnál nekem biztos nem működne...
napi 8 óra grind note-olással, (magasabb limiten várakozási idővel) legalább 9-10 óra lesz. Ha a saját játékod elemzésére is akarsz időt fordítani akkor még több. Mindezt a hónap minden egyes napján megcsinálni sztem túl optimista. Továbbá bele kell számolni azokat az időszakokat is amikor szarul megy és pihenésre van szükséged. Ez is 500-1000 játékonként simán beköszönhet.
Nálam 3K-s mintán 8% ROI után jött egy 1400 játékos BE időszak, gondolhatod hogy mennyire volt kedvem leülni játszani abban az időszakban amikor már a BE nap is upswingnek számított.
Mindenképpen ajánlom hogy ha a pro játék felé akarsz elmenni akkor nagyobb "tűréssel" tervezd a munkaidőt.
Mennyire standard játék, hogy az ellen oop megadja a pf emelésem és utána szinte rendszeresen pot-ot emel a flopon?
Elég sűrűn találkozom ilyennel és nekem ilyen aggro maniac-nak tűnnek ezek a playerek. Én hibásnak vélem ezeket move-okat, de javítsatok ki ha tévedek.
Mivel érdemes visszaemelni? Én 2nd pár-tól már megteszem a legtöbb esetben.