pedro83, a nicked küldd már át légyszi, mert én is ezen a limten tolom a turbókat.
Nem hinném, hogy ezek olyan szörnyű eredmények lennének ideáig, tehát ne akarj mindenáron változtatni a normál játékodhoz képest. push/call-hoz én a nash táblát használnom irányadónak.
Amúgy Ipokeren a normál sem nevezhető hosszúnak, viszont a fishek jobban szeretik a turbót.
Rám akarsz vadászni? :)
Par honappal ezelott ugy dontottem, jo lesz nekem super turbo-kat tolni...
Aztan mivel a terv jonak tunt, toltam is ezerrel, neha 2-3-4 asztalon, mint a hulyegyerek. Jatszottam a lapjaim a Nash tablazat alapjan: "8 BB deep, idiota ramtolja, A3o az megado - basszus JJ van nala". Emberunk 23/8-at jatszott SB-rol addig, ez persze mikor a call gombra kattintottam nem szamitott, mert a Nash az mondja, hogy...
Kesobb persze, akkor sem nyertem, mikor en voltam elol. Ezutan aztan megerkezett Mr. Tilt is es vegul -45 BI-nel es -2 egernel allt meg a zuhanas.
Ezt kovette olyan 400 jateknyi BE, majd egy iszonyat heater, amikor gyakorlatilag Midas touch uzemmodban nyomultam (ha jol emlekszem volt olyan estem, hogy 26-bol 22 meccset huztam be), persze joval EV felett.
Majd ismet elkezdodott a zuhanas, a publikus siras es frocsoges ebben a topic-ban es a totalis tanacstalansag is.
Ugy dontottem restart lesz. Egy hetig csak tanulas volt a porondon. Jott az ujrakezdes es ket alapszabaly lefektetese:
- egyszerre egy asztal es
- a variancia a baratod: mosolyogj es orulj neki, ha lemakolnak.
Kesobb jott egy husng.com elofizetes is. Azt hiszem a ket csatolt grafikon magaert beszel, orulok, hogy nem Godot-ra vartam...
Hold Sir, please! ;)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
így néz ki egy szép HUSNG graf, srác NL-27SD-t játszik 10-50$ között.
Én is régebb óta foglalkozok ezzel a témával, de ő nagyon jól keni :)
Hát ez egy egészséges grafikon....
Fake, mert túl jó! jk :))
tepoho1 a nick ha szerinted fake :D
ebben a játékban nagyon jók a szerbek, fehéroroszok, horvátok...
van egy szerb kisváros ahonnan kb 4-5 regulár játszik.
Ma valahogy nagyon kevés a hal, és a regek egymást ütik-verik. Az elején nem tudtam, hogy miért ülnek be hozzám a kevés és nagy nyerőben lévő playerek, de utána láttam, h "együk meg akit látunk" játék folyik.
Máskor nekem is szólhatnának, mert akkor készülnék rá. :))
Hol tudom kitiltani magam starson?
Komolyan kérdem :)
Edit: Megvan. "Responsible gaming". höhö
Edit: Megvan. "Responsible gaming". höhö