1. hand
Nem verünk semmit, 2 pár, set simán lehet nála. Rosszul játszottad meg, így turnon már nem tenném be, hiába Combodraw. Fold. (Turn check-call lett volna sztem a jó.)
2. hand
Q és K setre kevés az esély, bár sztem 89 v 9T-el simán jöhetett, Ax is ver (nincs nála, de ver). Fold.
Alessio:
Az 1. handnél szvsz olyan oddsunk van (az implied oddsot is beleértve), hogy muszáj megadnunk a mini reraise-t. (Én legalábbis biztos megadnék itt, de nem emelnék vissza). Ha a riverre lejön a sor, vagy a flush, akkor elölről pusholnék, ha nem jön le, akkor check/fold.
Alessio:
Az 1. handnél szvsz olyan oddsunk van (az implied oddsot is beleértve), hogy muszáj megadnunk a mini reraise-t. (Én legalábbis biztos megadnék itt, de nem emelnék vissza). Ha a riverre lejön a sor, vagy a flush, akkor elölről pusholnék, ha nem jön le, akkor check/fold.
Ma nekem is beütött az rng. 5 db 80-20at buktam. (csak HUSNG, a mai és a tegnapi mtt-ket inkább bele sem számolom....)
nem sírásból, de ha már úgyis mindenki ilyeneket postol. Mai 104db 50$os ST
Mai 104db 50$os ST
@charg25:
Nálam is
1. hand: turn call
2. hand: fold
És a másodikhoz még egy dolog: Sokan írtátok már több handnél hogy nincs nála A mert limpelt. Lehet más ellenfeleket kapunk, de én meglehetősen sok embert láttam már limpelni Ax-el. Pedig nem szoktam hagyni őket olyan könnyen :)
Mindenkinek aki szopóágon van: Jobbulást!
És most állok neki kicsit játszani, drukkoljatok.
Egy igazi grinder letolt 20$-on 14nap alatt 980db HUSNG-t. Sztem ez az, amire én nem leszek képes egy ideig (nem mondom, h soha).
Tőlem ez a fajta kitartás, és stressztűrés kicsit messze áll, jó lenne, ha rendelkeznék ezzel a "skillel".
No, mivel 2 meccset buktam megint zsinórban, és a valaha szép ITM bezuhant 57% alá (WTF...), itt az ideje ennek. Már nincs kedvem játszani. Épp megmaradt 100 beülőm 23$-ra.
Ellenfél solid, nyerő reg.
Elég sok hand, 50/100-ig jutottunk. Ha valaki veszi majd a fáradtságot és végignézi azt nagyon megköszönöm.
Szarul teszi be a linket, nem tudom miért. Ez az eleje:
myhands.com/poker-hands/all/hand
és a végére írjátok oda: "?nid=361998" (egyből a hand után szóköz nélkül)
A lejátszás sebessége állítható. Aki nem ér rá az egészet végignézni az alul láthatja a nagyobb partikat. Minél magasabb az oszlop, annál nagyobb a kassza. A zöld a nyert, a piros a bukó.
EDIT: Nem elég végignézni, kommentelni is tessék :D
104? Az komoly mennyiség. Mennyi idő ez egy nap?