No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB kapoeneke (1,805)
BB Hero (1,195)
Blinds: 15/30
Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is BB :8s: :8c:
kapoeneke raises to 240, Hero calls 210
Flop: :5c: :th: :4c: (480, 2 players)
Hero checks, kapoeneke bets 1,110, Hero goes all-in 955
Turn: :8h: (2,545, 2 players, 1 all-in)
River: :7c: (2,545, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 2,545
Hero shows three of a kind, Eights
:8s: :8c:
kapoeneke shows a pair of Nines
:9s: :9c:
Hero wins 2,390 (net +1,195)
kapoeneke collects 155 (net -1,195)
Godmode on. Villain a brodway kártyákkal valamiért ezt a fantáziadús line-t játszotta. A gondolatment az volt, hogy A-K-Q magas boardokon elengedem a cbetre, de jó floppon check/raise AI mehetek. A call floppon gonolom jó, de a kérdés, van-e értelme flippelni, ha jó(nekem) floppon tönkre is megy az ellen AIR-el?
Persze itt kimákoltam, de ez van. :)
PokerStars
2 Players
$22+$1
Stacks:
SB bubbyman15 (1,930)
BB Hero (1,070)
Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is BB :6h: :6c:
bubbyman15 raises to 90, Hero raises to 270, bubbyman15 raises to 570, Hero goes all-in 1,070, bubbyman15 calls 500
Flop: :3s: :7c: :2s: (2,140, 2 players, 1 all-in)
Turn: :as: (2,140, 2 players, 1 all-in)
River: :6d: (2,140, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 2,140
bubbyman15 shows a pair of Kings
:kc: :ks:
Hero shows three of a kind, Sixes
:6h: :6c:
Hero wins 2,140 (net +1,070)
bubbyman15 lost 1,070
Azt hiszem bubby is valami reg féle srác volt. Jellemzően 4 beteltük egymást, de tőle az 5bet szokatlan volt. Ilyen villain ellen (aggro - 100% 3bet, majd cbet) a pre 4betem gondolom jó. Enemy 5 betje már erőt takar, de úgy értékeltem, hogy a lapom itt dobhatatlan, a call meg semmiképp nem jó, hisz postflop oop játszom. AK-ra számítottam(bár azzal AI tett volna nem 5betel!?!?!), így sajna maradnak az over pp-k. Jó ez így?
PokerStars
2 Players
$22+$1
Stacks:
SB Hero (2,185)
BB bubbyman15 (815)
Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is SB :7s: :ts:
Hero raises to 60, bubbyman15 calls 30
Flop: :4h: :2s: :5s: (120, 2 players)
bubbyman15 bets 120, Hero calls 120
Turn: :ks: (360, 2 players)
bubbyman15 bets 270, Hero calls 270
River: :2h: (900, 2 players)
bubbyman15 bets 330, Hero raises to 660, bubbyman15 goes all-in 35
Final Pot: 1,925
bubbyman15 shows a pair of Deuces
:qh: :ac:
Hero shows a flush, King high
:7s: :ts:
Hero wins 1,925 (net +815)
bubbyman15 lost 815
Ez még a bónusz handem. Bubbyt ugye kimákoltam. Jó így a slowplayelt flush?
Turnön úgy gondoltam, hogy csak rosszabbat dobatok, meg villain kicsit ki is borult a godmodetól... Floppon any2-t találhatott (sor draw, párok...), viszont nem akartam kicsavarni a kezéből egy turn AI-vel.
Szerintetek?
1. hand 8To
sztem itt megpróbált előadni egy flusht, hátha dobsz, de nem jött be neki.
A raisesize-od turnon nekem azt mondaná, h verve vagyok.
2. hand
Ha itt úgy döntenék, h berakom a stacket ellene, akkor mindenképpen nagyobbat emelnék rá, h ne legyen jó opció nála a call, csak a push, legfőképp drawwal.
kb 470-ig emelnék, de lehet, h amit te játszottál, az a jó line. I'm not sure that..
4. hand
Itt a 3 beted jó. Enemy 4betjére nem dobok, megadni hülyeség a stack méretek miatt is, így a 5bet shove tőled sztem ok. Mellesleg így kell behúzni a 2 outot. :D
5.hand
Sztem minden ok, én is így tettem volna minden utcán.
szerk: Úgy látom, h 1 handdel elszámoltam.
Orange:
1.hand: Látszik, hogy nem egy szinten játszunk. Én a turn emelésre meginogtam volna, végülis ráillik az előadására egy flöss. Én 6$os szinten játszom, én ott ezt nagy durrogva elengedtem volna.
3.hand: ezt itt nem egészen értem. 8BBs emelést calloltál preflop OOP. Nem lett volna itt jobb a push? A flop persze jó neked, de ha már két overcard van kint, már nehezen mehettél volna ch-raise allin.
A többi hand szerintem okés, érthetőek a lépéseid.
Orange:
1.hand: Látszik, hogy nem egy szinten játszunk. Én a turn emelésre meginogtam volna, végülis ráillik az előadására egy flöss. Én 6$os szinten játszom, én ott ezt nagy durrogva elengedtem volna.
3.hand: ezt itt nem egészen értem. 8BBs emelést calloltál preflop OOP. Nem lett volna itt jobb a push? A flop persze jó neked, de ha már két overcard van kint, már nehezen mehettél volna ch-raise allin.
A többi hand szerintem okés, érthetőek a lépéseid.
Orange
1. Ez sima ügy nyilván nem félünk a flushtől.
2. Ez nagymértékben ellenfélfüggő, ha ész nélküli overaggro az ellenfél, akkor jó a call.
3. Itt én sem értem a preflop callt ilyen betre vagy fold vagy AI.
4. Ez hiba, 15/30-n preflop AI keveredni 66-tal nem +EV, legjobb esetben CF, de sokkal többször hátul leszel.
5. Nekem itt tetszik a slowplayelt flush, jó játék.
Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a variancia ma a barátod volt:)
Jó látni hogy átragadt a godmode :)
A handekkel kapcsolatban cinci +1.
A 4. hand a nagy kérdőjel nálam is. Mivel a 3 bet SB-n standard volt nála is, nálam is, így az oop 4 betek is standardek lettek. Mivel 5 betelt, így megmutatta, hogy ő is erős. Viszont annyi volt már a pot, hogy a dobást nem éreztem opciónak, az oop postflop játék meg a stackméretek miatt kivitelezhetetlen. Mivel minden partit preflop döntöttünk el, várható volt, hogy egyszer pre teszünk be mindent. Pont eltaláltam a range tetejét, amit ki is mákoltam, de egy AJo-val is ezt játszotta volna szvsz, vagy még inkább pushol...amit persze callolok.
Határeset hand, persze szerencsém volt a végén, de az elm. hét után édesanya még mindig tartozik nekem kb 30 BI-el! Itt az ideje a törlesztésnek! :D
Üdv Mindenkinek!
Remélem ti is élveztétek a sessiont nem csak én :D :D :D Godmode rulez.
Sajnos voltak páran akiknek az üzenetét már nem kaptam meg időben, remélem a következőre már tudnak ők is csatlakozni. Remélem kitart még a flop set frequency legalább a csütörtöki mókáig :)
Köszi még egyszer a javaslatokat és a segítséget.
Jó éjt mindenkinek!