Alacsony PP-vel az első két vakszinten én is jellemzően csak megadnám az ellenfél preflop mini raise-eit. A dobás nyilvánvalóan kizárt, de a visszaemeléssel az a problémám, hogy ha laza az ellenfél, és megad, akkor a flopon OOP leszünk egy nagy kasszában, jellemzően 2, vagy 3 overlappal. A 25-50-es vakszinten viszont egy preflop sokat minraise-elő ellenféllel szemben gondolkodás nélkül pusholnék bármilyen kis PP-vel.
Szvsz ez a legtöbb ellenfél ellen sima call az első vakszinteken (oleg +1), mivel (ahogy tegnap is) sok ellenfél CS. A CS-ket szeretjük erős lapokkal, viszont egy kis pp-vel oop nem tudod, hogy mire adja a flop cbeted, aztán ott állsz egy Q97 boardon, 4 betelt kasszábán 55-el. A cbeted a legtöbb esetben lecallozza és törnön check/fold marad csak és feleslegesen pumpáltál pénzt a kasszába. Közben lehet, hogy 7-es van nála, vagy draw, vagy TP... tönkremész.
Én pl igen ritka esetekben (ma reggel pont volt egy) 4betelek oop kis-közepes pp-vel.
Még annyi, hogy mrj mondta: a pénzt SB-n keresed!
Egy átlagember meg nem floppol annyi setet 4 betelt potban, mint Jonas... :))
Az első handnél szinte sosem lesz nála flush. Regular, nyerő játékos nagy minta alapján. Egy flushre nem betel ilyen keményen, mert fizettetni akar. Max 1 párt tudok elképzelni nála, amivel meg akarta tudni, hol áll a partiban.
A második hand elég speciális. Enemy AK, AQ, AJ lapokkal (kb any2 brodway lapok) így betelt (2 szer dobattam vele floppon ilyen lapokat). Amit tudtam róla, hogy kiborítottam és akváriumos srác scope szerint (gigamegafish). Ilyen playak ellen nem szeretem feltenni a partit 1 flippre, ha postflop kényelmesebben letolhatom. Amennyiben brodway lapok vannak kint, check/foldolok, ellenkező esetben a 100% cbet miatt check/raise AI megyek. Ez volt a terv. Pont belenéztem egy fölépárba, de édesanya (RNG) közbeszólt.
Még annyi, hogy mrj mondta: a pénzt SB-n keresed!
Erről jut eszembe, tegnap említettétek TV közben, hogy HMben meg lehet nézni, hogy mennyi nyertünk SBről illetve BBről. Ezt hol lehet lecsekkolni?
Aggro parti volt, belefért. Mindenképp tönkre akart menni, de volt annyi játékterem még, hogy bekockáztassam ezt a move-t. HU-ban meg vállalni kell néha ilyeneket.
Egyébként én vagyok a legnagyobb nit :))
A barátnőm 6 $-on tolja és ott nagyon nem működnek ezek a moveok. Csak ABC poki, mert nem hisznek el semmit :) Rám jó hatással volt a 23-as szint. Végre van valami kreatív a játékban, nem csak favágás!
Ruin
Olegg és Orange elmondta a lényeget.
Én annyit tennék hozzá, hogy a kis PP-k túljátszása common leak, egy átlagos regulár felismeri és ki fogja használni.
Az első vakszinteken a set value miatt érdemes a kis pp-ket játszani, de úgy hogy meglegyen az oddsunk. Magas vakszinteken meg természetesen mehet a push.
Elég népszerű lett ez a HUSANG:D valamelyikőtök nem akar összehozni egy jó kis videót:) én kíváncsi lennék rá, de sztem sokan mások is!
Elég népszerű lett ez a HUSANG:D valamelyikőtök nem akar összehozni egy jó kis videót:) én kíváncsi lennék rá, de sztem sokan mások is!
zsír...várjuk! és Gl!