Poén
Játszottam ma valaki ellen aki shark alapján teljesen random hogy épp mit játszik, játszott utolsó 8 versenyén Mtt-t 50és 100$ os heads upot, szóval nem tudom mit keresett 5$ on, lehet éppen most öltem meg a teljes BR ét..
3 ból 2-t húztam első ben egy 335 floppon mentem 4 bet allin AK val, beismerem itt hibáztam sokkal több +EV-s szitu van egy heads upban.. na mindegy 77 és kitartott...
A következő az elment 30-60 ig, és 25-50 en voltak a bohóckodások:
1: 300 a van allin pusholom QQ val, mutat AT
BOard: AKQ6J.... kurvajó, utána a pusholgatós játékban 1000 ig össze szedte magát.. Majd kaptam egy QQ-t, erre... disconnect.... lement 700 ig kb ahol, még egy kis kóstolgatás kezdőtött, majg kaptam 76s -re egy 345 rainbow floppot ahol betettük, mutat T5s..
turn 5 river 4....
Na mondom szuper, és a végén nekem kellett lemákolnom, mert Q magas boardon QT vel futottam AQ ba és river T....
A 3. heads up nem volt hosszú, és csontig kifizette a 777 emet...
Szoval, koszonom mindenkinek a biztatast, igyekszem kitartani. Bar a rollom felet ki kell februarban utalnom, igy lehet, hogy kisebb varianciaval rendelkezo vizekre fogok evezni egy picit a kozeljovoben.
Jonas 1. szamu jotanacsat alapul veve, ime egy gyongyszem marol. Igerem tobb nem lesz, meg ma ujranezem faarcyde opuszat (Embrace variance) es attol meg fogok nyugodni :).
Normal esetben nem megyek 3-bet all-in A3o-al, de emberkenk 100/100-at jatszott a gombrol es tobbszor emelt 3x-et, mint 2x-et (ugy gondoltam az a gyengebb).
A rematch is jo volt... 15/30-as vakoknal limpel, en QQ-val 120-ig emel, o call. Aztan Q77 flopon valahogy all-in keveredtunk es mutatott egy hetes pokit. GG sir, WP.
Full Tilt Poker $5 + $0.15 Heads Up No Limit Hold'em Tournament - t20/t40 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BB): t375 9.38 BBs
BTN/SB: t625 15.62 BBs
Pre Flop: (t60) Hero is BB with 3 A
BTN/SB raises to t120, Hero raises to t375 all in, BTN/SB calls t255
Flop: (t750) Q K 9 (2 players - 1 is all in)
Turn: (t750) 5 (2 players - 1 is all in)
River: (t750) 6 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t750
Hero shows 3 A (Ace King high)
BTN/SB shows 9 5 (two pair, Nines and Fives)
BTN/SB wins t750
Én egyszer egy supernovával játszottam a PS-en 6,25 $-on, azóta se tudom mit keresett ott...
Biztos az a kemény 1 FPP hiányzott neki:)
Még mindig kitartást!
A partihoz: 9,38BB, alap push, de mivel ilyen idiota és 95o-val emel 3BB-t sajnos már nem volt FE, lehet rosszul gondolom, de ilyenkor szoktam énis furcsa mutatásokba keveredni.
GL
QQ-Gigolo-7
Ennek azért javaslom olvass utána egy kicsit, keress rá a Nash és Sage System-re.
Alaphelyzetben a Nash szerint érdemes ilyen szitukban játszani és az ellenfélhez igazítva érdemes eltérni tőle.
A legtöbb esetben azonban a Nash szerint érdemes és profitábilis játszani, mert a legtöbb ellenfél túl sokszor fog dobni, vagy túl lazán ad meg (mint a fenti esetben is).
A limp az felejtős (esetleg monsterral érdemes ezt eljátszani, ha szinte biztosra vesszük, hogy az ellenfél pusholni fog).
Ami szóba jöhet az a minraise tight ellenfelek ellen, mert majdnem ugyanannyit dobnak, mint pushra.
MIért lenne 9 BB alap push?
MIért lenne 9 BB alap push?
Szerintem ellenfélfüggő, én lehet ellimpelem, ha úgyis betolja...
Szóval ien afresszív drogos( Drogosnak hívom az olyan játékosokat, akik teljes mértékben flopfüggőek) ellen limp/call, vagy limp/ raise allin szerintem sokkal kecsegtetőbb..
Ellenem szólhat hogyha drága idiótánk meg is adja a pusht akkor mindenféle pettingelés, és simogatás nélkül berakhatod neki...
Szóval HU ban a push or fold szerintem nem annyira egyértelmű, ki kell figyelni az ellenfelet, valaki tökre beveszi, hogy miniraise-el csapdázol és ob de van aki ellen tényleg ezt kell alkalmazni.
Azért mert ez super turbo! És BB-n nem nagyon lehet ellimpelni...
Super turbon meg tolni kell mint állat...
De majd jön mrj mester és kijavít ha valamit rosszul gondolok;)
Azért, mert 9 BB-ből nem callolunk oop 3betet. Mit csinálunk egy Q49 boardon? Check/fold? Ez nem jó line. Pre push EQ + FE van bőven.
Enemy betolta egy 60/40re, nyert. Rematch kb rögtön és ameddig lehet..
Szerintetek?
Én érzem fruának az ellenfél move-ját? Vagy én játszottam rosszul?
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$6.00+$0.25
Stacks:
SB Hero (1,600)
BB dzo91 (1,400)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is SB :th: :tc:
Hero raises to 50, dzo91 raises to 120, Hero raises to 360, dzo91 calls 240
Flop: :7h: :8h: :9s: (720, 2 players)
dzo91 checks, Hero bets 420, dzo91 goes all-in 1,040, Hero calls 620
Turn: :ks: (2,800, 2 players, 1 all-in)
River: :qh: (2,800, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 2,800
Hero shows a pair of Tens
:th: :tc:
dzo91 shows a pair of Kings
:kc: :jd:
dzo91 wins 2,800 (net +1,400)
Hero lost 1,400
Egyébként 1360 játuk után 54%-os ITM-el rendelkezik.