Pedro83
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 25. 23:36

Ma nem egyszerűen tilten vagyok, hanem szétb**z az ideg...csoda hogy még működik az egerem

-12 BI(ebből vagy 4-5-öt eltilteltem)

weaktight | Hand | KK - $20/$40 No Limit Holdem
weaktight | Hand | AA - $10/$20 No Limit Holdem

P/F szakaszban se tudtam behúzni semmit...
weaktight | Hand | 44 - $50/$100 No Limit Holdem
weaktight | Hand | A9o - $50/$100 No Limit Holdem Itt jó a push?

Itt kb 5 leosztás alatt kétszer toltam AA-ba:
weaktight | Hand | QKs - $50/$100 No Limit Holdem nyugtassatok meg, hogy itt már mehet a push
weaktight | Hand | 6Ao - $50/$100 No Limit Holdem

A mai legkérdésesebb hand:

weaktight | Hand | KQo - $20/$40 No Limit Holdem
Flopon 1 bb-s donkolásra sokszor visszajátszok, mert nem érzek mögötte elég erőt(főleg fishek ellen). Turnön sorhúzóm van és 2 fölélap, valamint 2nd barell-re sokszor dobják itt főleg, hogy végig erős handet reprezentáltam, de barátunk nem hitt nekem. Riveren kb mindegy milyet hívok, mert valószínű bekerült volna a stackem egy valuebet után is.

Na még egy extra:

$10/$20 No Limit Holdem
iPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
SB mamman31 ($1,310)
BB Hero ($1,690)

Pre-Flop: ($30, 2 players) Hero is BB :8c: :8d:
mamman31 raises to $60, Hero raises to $160, mamman31 calls $100

Flop: :5d: :qc: :7c: ($290, 2 players)
Hero bets $180, mamman31 goes all-in $1,150

Véleményem szerint fold a helyes lépés(bár aggró fish ellen lehet call - sajnos róla nem volt handem korábbról). Egyébként érdekelne ki mekkorát 3betel a kezdeti vakszinteken. (főleg ha nincs sok infó az ellenről)

$30/$60 No Limit Holdem
iPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
SB Hero ($1,350)
BB petre18 ($1,650)

Pre-Flop: ($90, 2 players) Hero is SB :qs: :5s:
Hero raises to $120, petre18 calls $60

Flop: :4s: :8s: :jh: ($210, 2 players)
petre18 checks, Hero bets $120, petre18 raises to $240,

Hero? scope alapján ő volt a mai legjobb ellenfelem, de mégis csinált furcsa dolgokat. pl 20/40-en pf AI ment 3szor egymás után, úgy hogy majdnem kezdő stack-je volt...

Első meccsem, úgy vesztettem ellene, hogy végig irányítottam, de sikerült kicsinálnia 3 leosztás alatt:
weaktight | Hand | KAo - No Limit Holdem Tournament megörültem, hogy be tudok húzni 30-70et az rng nem úgy gondolta...
weaktight | Hand | 66 - $30/$60 No Limit Holdem szerintem itt jó a call, annak függvényében, hogy előtte párszor pusholt kisebb vakszinten is...
weaktight | Hand | 6Ko - $30/$60 No Limit Holdem

Bocs, hogy kicsit sírós lett, de kiborított ez a mai pár óra pókerezés.

truczat
2011. jan. 26. 13:27

Más.

A közeljövőben (március 4-6.) Truczat fórumtársunk egy Heads-up rendezvényt szervez a Dunakanyarban.

Jó esetben akár 30-40 fő is összejöhet, több hazai HU kiválósággal:)

Én (és szerintem a barátnőm is) egészen biztosan megyek.

Ha valakit érdekel a dolog az dobjon rám egy privit és leírom a részleteket!

Csütörtök estére kellene eldönteni, hogy kit érdekel a rendezvény.
Erre lehet számítani:
márc. 4-6;
Kismaros;
40fős üdülő;
4200Ft a szállás/fő a hétvégére;
Az ellátást magunk közt oldjuk meg, minden étkezést közös bevásárlásból, közös főzés stb. ez maximum 5-6 ezer forint lehet itallal együtt(nagyivóknak több :-)
péntek kora délutántól vasárnap 10-ig mienk a ház;
van 3 társalgó a wc, fürdő közös, ez egy gyermeküdülő, turistaszállás színvonal, 2-3-4 ágyas szobákkal;
lesz HU torna, cash, MTT, és ad hoc sng-k, szervezek kirándulást a környékre és kocsmázást is
Net nincs, mobilnetet hozzatok ha laptop is érkezik;

Erről a fórumról Kukiszabi már ott volt egy korábbi rendezvényen, őt lehet kérdezni milyen volt.

Akit érdekel, küldjön nekem privátba emailt hogy felvehessem a közös levelezőlistára.

QQ-Gigolo-7
Válasz truczat kommentjére
2011. jan. 26. 13:42

Csütörtök estére kellene eldönteni, hogy kit érdekel a rendezvény.
Erre lehet számítani:
márc. 4-6;
Kismaros;
40fős üdülő;
4200Ft a szállás/fő a hétvégére;
Az ellátást magunk közt oldjuk meg, minden étkezést közös bevásárlásból, közös főzés stb. ez maximum 5-6 ezer forint lehet itallal együtt(nagyivóknak több :-)
péntek kora délutántól vasárnap 10-ig mienk a ház;
van 3 társalgó a wc, fürdő közös, ez egy gyermeküdülő, turistaszállás színvonal, 2-3-4 ágyas szobákkal;
lesz HU torna, cash, MTT, és ad hoc sng-k, szervezek kirándulást a környékre és kocsmázást is
Net nincs, mobilnetet hozzatok ha laptop is érkezik;

Erről a fórumról Kukiszabi már ott volt egy korábbi rendezvényen, őt lehet kérdezni milyen volt.

Akit érdekel, küldjön nekem privátba emailt hogy felvehessem a közös levelezőlistára.

Hello!!!
Érdekelne a téma nagyon is, és a barátnőmmel együtt mennénk:)
Szóval megoldható-e, hogy kettőnkenek előlegesen foglalunk helyet??
Privát üzenetben el tudnátok küldeni hogy a HU verseny,( illetve a többi) Milyen BI körül mozog?
Szóval egy két részletet ha megsoztanátok velem, akkor azt nagyon megköszönöm :)

Laller85
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. jan. 26. 14:05

Hali

Bnőm szeretne 2 dolcsis Husángokat tolni, 200 dollar bank elég erre a limitre?

köszi

truczat
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. jan. 26. 14:07

Hello!!!
Érdekelne a téma nagyon is, és a barátnőmmel együtt mennénk:)
Szóval megoldható-e, hogy kettőnkenek előlegesen foglalunk helyet??
Privát üzenetben el tudnátok küldeni hogy a HU verseny,( illetve a többi) Milyen BI körül mozog?
Szóval egy két részletet ha megsoztanátok velem, akkor azt nagyon megköszönöm :)

Nem tudok előre kétágyas szobát senkinek biztosítani, mert:
nem tudom mennyi van;
nem tudom hányan jönnek párban esetleg gyerekkel;
csak úgy gyertek ketten, ha az is belefér nektek, hogy többágyas közös szobában alszotok másokkal.

Nincsen pontos terv semmire, közösen fogjuk pénteken megbeszélni a programot.
A buyin mikrotétes lesz minden eseményen, párszáz és párezer között, a cash meg száz alatti biztosan. De mint írtam közös döntés lesz, de én azt akarom, hogy a rendezvény ne a pénzről, hanem a játékról szóljon.

cincinatus
Válasz truczat kommentjére
2011. jan. 26. 14:17

Laller85

200 $ még sok is 2 $-ra, csak a fee-t is vegyétek figyelembe, mert sok teremben pl. PS, FTP 2 $ nem a megszokott 5 % a fee, de pl. Ipokeren igen.

QQ-Gigolo-7

Szerintem feltétlen gyere, többen hoznak előreláthatólag barátnőt (valószínű én is) szerintem jól ellesznek egymással a lányok, esetleg valami női side eventet ők is játszhatnának:)

Truczat

Remélem jól halad a szervezés, pár embert priviben is értesítettem.

Laller85
2011. jan. 26. 14:21

Laller85

200 $ még sok is 2 $-ra, csak a fee-t is vegyétek figyelembe, mert sok teremben pl. PS, FTP 2 $ nem a megszokott 5 % a fee, de pl. Ipokeren igen.

QQ-Gigolo-7

Szerintem feltétlen gyere, többen hoznak előreláthatólag barátnőt (valószínű én is) szerintem jól ellesznek egymással a lányok, esetleg valami női side eventet ők is játszhatnának:)

Truczat

Caken gondolkoztunk, tudom kevés a gamer, hajnalba többen...viszont micron ott sztem hatalmas fishek vannak, de még magasabb limiten is....

Sobi
2011. jan. 26. 14:26

Laller85

QQ-Gigolo-7

Truczat

Úgy néz ki, hogy én is asszonnyal fogok menni. Gyertek husng- keménymag...:)

cincinatus
Válasz Laller85 kommentjére
2011. jan. 26. 14:29

Laller85

Micron mindenütt hatalmas fishek vannak:)

Akár egy ingyen 50 $ is tökéletes 2 $-os tétre.

Nekem 20 $-ból sikerül felépítkezni, amikor elkezdtem ezt a műfajt.

Orang3J3ws99
2011. jan. 26. 14:36

Laller85

Micron mindenütt hatalmas fishek vannak:)

Akár egy ingyen 50 $ is tökéletes 2 $-os tétre.

Nekem 20 $-ból sikerül felépítkezni, amikor elkezdtem ezt a műfajt.

Én 80$-ból..

200 az ok. Még talán 6.25-re is..

Élő ügyfélszolgálat