30 BI elég
Na leírom a véleményemet a buyinekről :-)
1bi elég, ha megesküszöl, hogy nem vesztes soha;
7-10bi kell, ha legalsó szinten kezded és nem gond a reload, vagy felsőbb szinten kezdesz és bankrollt építesz úgy, hogy 7bi alatt visszalépsz, 10bi felett meg feljebb;
10-20bi kell ha csak bele akarsz kóstolni a játékba, és ha rájössz, hogy milyen kurva frusztráló ez a egész husng, úgyis abbahagyod;
20-50bi kell, ha komolyan tervezed a játékot, van már tapasztalatod arról, hogy bírod a husng stresszét, és bankrollt akarsz építeni, ha kell fel, ha kell lefele váltasz;
50-100bi kell, ha profi akarsz lenni és übercool vagy a játékban, nem akaszt ki az ökör aki a flopon allint callol highcardal, ami turnre esik neki;
100bi+ kell, ha ebből akarsz megélni.
Ha deep és lassú a játékod lefele kerekíts a bi-ekből, ha gyors vagy st, akkor meg felfele kerekíts vagy duplázd a buyint.
Ja,és ha pl a PS-en tolod állítsd be a buyincontrollt a szintednek.
Ma este 22:00 után indul egy közös cset a márciusi HU-napról, minden érdeklődőt várok,
vegyetek fel emesenen headsupnapkukachotmailpontcom.
A megbeszélés eredményességén fog múlni hogy lesz-e rendezvény vagy sem.
Na leírom a véleményemet a buyinekről :-)
1bi elég, ha megesküszöl, hogy nem vesztes soha;
7-10bi kell, ha legalsó szinten kezded és nem gond a reload, vagy felsőbb szinten kezdesz és bankrollt építesz úgy, hogy 7bi alatt visszalépsz, 10bi felett meg feljebb;
10-20bi kell ha csak bele akarsz kóstolni a játékba, és ha rájössz, hogy milyen kurva frusztráló ez a egész husng, úgyis abbahagyod;
20-50bi kell, ha komolyan tervezed a játékot, van már tapasztalatod arról, hogy bírod a husng stresszét, és bankrollt akarsz építeni, ha kell fel, ha kell lefele váltasz;
50-100bi kell, ha profi akarsz lenni és übercool vagy a játékban, nem akaszt ki az ökör aki a flopon allint callol highcardal, ami turnre esik neki;
100bi+ kell, ha ebből akarsz megélni.
Ha deep és lassú a játékod lefele kerekíts a bi-ekből, ha gyors vagy st, akkor meg felfele kerekíts vagy duplázd a buyint.
Ja,és ha pl a PS-en tolod állítsd be a buyincontrollt a szintednek.
Ez így elég kerek! :)
most légy okos domonkos? ti mit tetettek volna?
Button (t1470)
Hero (SB) (t1530)
Hero's M: 51.00
Preflop: Hero is SB with A, Q
Button raises to t60, Hero raises to t140, Button calls t80
Flop: (t280) 3, 5, J (2 players)
Hero bets t120, Button calls t120
Turn: (t520) Q (2 players)
Hero bets t140, Button raises to t420, Hero calls t280
River: (t1360) 9 (2 players)
Hero checks, Button bets t790 (All-In),
:))
Ez jó volt QQ!
Jaja, LOLita!
call
floppon sehol nincs a FD én valami 3rd párra gondolok...
Nem tartom valszínűnek, hgoy szettje lenne, azzal xtem tunr CR-t kapsz...
add meg, és majd rematchtben levágod megint ;)
call
floppon sehol nincs a FD én valami 3rd párra gondolok...
Nem tartom valszínűnek, hgoy szettje lenne, azzal xtem tunr CR-t kapsz...
add meg, és majd rematchtben levágod megint ;)