Hát nem szeretem a stresszt , a ROI-t azt tudtam. Csak azt nem értem ha pl normálon "megszakadok se birok nyerni napon" tolok egy-kettő turbót ott még miért megy mint kés a vajban? És nem az első ilyen napon , hogy normálon semmi nem jön össze turbón pedig igen..
Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta critical222 új videóját:
critical222
1,8K-s Bankkal 100-asok :)hmm.. Ez az amit ink. senki ne csináljon :) Lehet valaki a világ legjobbja de azért 18>bi mire elég..
Érdekes amit az alacsony párral történő min. raise-ről mondott, erről mi a véleményetek?
Nekem jó ötletnek tűnik.
A videónak pedig nagyon örülök, hiszen kevés magyar nyelvű anyag van.
Az pedig megnyugtató, hogy egy jó játékost is lemákolnak néha:)
Teljesen igazad van Raining, én 50 beülő alatt biztos nem ülnék be (sőt inkább még több), de azt azért tudjuk, hogy critical222-nek nem 1800 $ a bankrollja:)
A havi bevétele jócskán több, mint 1800 $, ezért nem hinném, hogy akkora a bankrollja..
A havi bevétele jócskán több, mint 1800 $, ezért nem hinném, hogy akkora a bankrollja..
Tudtommal nem játszik sehol máshol.
Tudtommal nem játszik sehol máshol.
raining: Szia! Igazad van, nem játszom máshol, azonban nyilván nem ennyi a teljes bankrollom, csak PS-en most ennyi van különböző okok miatt. A videó előtt még eszemben is volt, hogy megemlítsem, hogy nem 18 buyinnel játszom a HU-t, aztán kiment a fejemből.
cincinatus: Köszönöm, hogy érdemesnek tartottad a videót megosztásra a fórumon, szívesen várok bárkitől visszajelzéseket, kritikát, megjegyzést.
gl!
criticaL
Remélem csinálsz még videót, szerintem mindenki örül itt neki.
Köszönet érte!
A blogodat is érdemes olvasni, én még a régi naplód is átolvastam:)
GL