Mabohai
Válasz raining kommentjére
2010. ápr. 4. 23:04

Hát nem szeretem a stresszt , a ROI-t azt tudtam. Csak azt nem értem ha pl normálon "megszakadok se birok nyerni napon" tolok egy-kettő turbót ott még miért megy mint kés a vajban? És nem az első ilyen napon , hogy normálon semmi nem jön össze turbón pedig igen..

Napi eredményekből ne nagyon vonj le messzemenő következtetéseket. Ha tényleg szeretnél összehasonlítási alapot, játssz le mindegyikből mondjuk 1000db-ot és akkor már teljesebb képet kapsz (talán... :))

Turbonak főleg a 10-25 BB effektív stackkel való játék a kulcsa, míg normálon kicsit több a deepstack szituáció. Kisebb ROI-t lehet elérni nagyobb szórással, de sokkal több játékot játszhatsz adott idő alatt és így a rakeback mérsékeli a szórást.

cincinatus
Válasz Mabohai kommentjére
2010. ápr. 5. 10:50

Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta critical222 új videóját:

critical222

raining
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 5. 11:05

1,8K-s Bankkal 100-asok :)hmm.. Ez az amit ink. senki ne csináljon :) Lehet valaki a világ legjobbja de azért 18>bi mire elég..

cincinatus
2010. ápr. 5. 13:49

Érdekes amit az alacsony párral történő min. raise-ről mondott, erről mi a véleményetek?

Nekem jó ötletnek tűnik.

A videónak pedig nagyon örülök, hiszen kevés magyar nyelvű anyag van.

Az pedig megnyugtató, hogy egy jó játékost is lemákolnak néha:)

Teljesen igazad van Raining, én 50 beülő alatt biztos nem ülnék be (sőt inkább még több), de azt azért tudjuk, hogy critical222-nek nem 1800 $ a bankrollja:)

Krono
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 5. 14:09

A havi bevétele jócskán több, mint 1800 $, ezért nem hinném, hogy akkora a bankrollja..

Triccianus
Válasz Krono kommentjére
2010. ápr. 5. 14:23

A havi bevétele jócskán több, mint 1800 $, ezért nem hinném, hogy akkora a bankrollja..

Jaja, hogy most épp annyi van fenn PS-en, az csak egy dolog.

raining
Válasz Triccianus kommentjére
2010. ápr. 5. 14:46

Tudtommal nem játszik sehol máshol.

Triccianus
2010. ápr. 5. 15:18

Tudtommal nem játszik sehol máshol.

Attól még nem muszáj fent lennie a teljes BR-jának.

criticaL
2010. ápr. 5. 21:36

raining: Szia! Igazad van, nem játszom máshol, azonban nyilván nem ennyi a teljes bankrollom, csak PS-en most ennyi van különböző okok miatt. A videó előtt még eszemben is volt, hogy megemlítsem, hogy nem 18 buyinnel játszom a HU-t, aztán kiment a fejemből.

cincinatus: Köszönöm, hogy érdemesnek tartottad a videót megosztásra a fórumon, szívesen várok bárkitől visszajelzéseket, kritikát, megjegyzést.

gl!

cincinatus
Válasz criticaL kommentjére
2010. ápr. 5. 22:13

criticaL

Remélem csinálsz még videót, szerintem mindenki örül itt neki.

Köszönet érte!

A blogodat is érdemes olvasni, én még a régi naplód is átolvastam:)

GL

Élő ügyfélszolgálat