Triccianus
Válasz olegg kommentjére
2010. ápr. 6. 15:43

Trici

Van olyan 6-ost tartalmazó lapkombináció, amivel egy értelmes játékos OOP mini raiselne preflop?

Itt a kulcs az "értelmes" játékos... És te mondtad, hogy ő nem volt az. Egyébként az idióták mindenféle szarral szoktak minraise-elgetni openlimpre.

olegg
Válasz Triccianus kommentjére
2010. ápr. 6. 15:49

Trici

Így igaz. Én ezt csak arra írtam, te valami olyasmin gondolkodtál, hogy mi van akkor, ha egy egy jó játékos esetleg magasabb drillt flopol nálunk, ami kb. kizárt ezzel a preflop line-nal. Persze ellenfelünk nem ebbe a kategóriába tartozik. :)

Triccianus
Válasz olegg kommentjére
2010. ápr. 6. 16:00

Trici

Így igaz. Én ezt csak arra írtam, te valami olyasmin gondolkodtál, hogy mi van akkor, ha egy egy jó játékos esetleg magasabb drillt flopol nálunk, ami kb. kizárt ezzel a preflop line-nal. Persze ellenfelünk nem ebbe a kategóriába tartozik. :)

Magyarul all-in visszatoltad rá :) Kíváncsian várom a végét. Valami ászt tippelek nála.

cincinatus
Válasz olegg kommentjére
2010. ápr. 6. 16:10

olegg

Nálam ez sima all-in, nemcsak egy agro játékos, hanem akárki ellen.

Figyelembe kell venni a boardot és az ellenfél stackjét.

Nincs kinn se sor, se flush szóval reálisan csak a full verhet (nagyon ritkán drill jobb kickerel, de azt nem így játszotta volna meg), az effektív stack meg 730.

Tegyük fel úgy a kérdést, hogy egy drill megér-e 730 chipet egy olyan boardon, ahol csak a full verhet bennünket?

Mellesleg 540 a potban, all-in esetén még 390-et kell megadni és szerintem biztosan több mint 60 %-ban rosszabb kártya lesz nála.

Ha ilyen hülye módon játszotta meg a fullt, akkor pedig gratulálunk neki és szívesen játszunk vele újból:)

Én ebben a helyzetben max. ászra teszem (de inkább totál air), szerintem a hatost nem is feltételezi nálunk, hanem ő szeretné azt a végén eljátszani.

olegg
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 6. 17:10

Ez lett a vége. Mostanában úgy tűnik, hogy ha egy hiperaggro játékos "elfelejt" Cbetelni egy ilyen flopon, akkor kb. nuts lehet nála:

PokerStars Game $30.00+$1.50 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2010/04/05 13:10:18 ET
Table '259981785 1' 2-max Seat #2 is the button
Seat 1: sergmiv (730 in chips)
Seat 2: hero (2270 in chips)
hero: posts small blind 10
sergmiv: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to hero [5h 6s]
hero: calls 10
sergmiv: raises 20 to 40
hero: calls 20
*** FLOP *** [6d Ac 6h]
sergmiv: checks
hero: bets 40
sergmiv: calls 40
*** TURN *** [6d Ac 6h] [Jd]
hero: bets 120
sergmiv: calls 120
*** RIVER *** [6d Ac 6h Jd] [8h]
sergmiv: bets 140
hero: raises 1930 to 2070 and is all-in
sergmiv: calls 390 and is all-in
Uncalled bet (1540) returned to hero
*** SHOW DOWN ***
hero: shows [5h 6s] (three of a kind, Sixes)
sergmiv: shows [6c Ah] (a full house, Sixes full of Aces)
sergmiv collected 1460 from pot

Mabohai
Válasz olegg kommentjére
2010. ápr. 6. 17:41

Villainről a statisztikái alapján nem sokat lehet tudni, nemrég regelt a Starsra. A játéka alapján kifejezetten gyenge benyomást keltett, ezen a meccsen elég meglepő move-ok egész sorát produkálta. Végig igen aggro módon tolta egyébként a partiban. Kérdésem: a váratlan river emelését csak adjuk meg, vagy tegyük őt allin?

PokerStars Game $30.00+$1.50 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2010/04/05 13:10:18 ET
Table '259981785 1' 2-max Seat #2 is the button
Seat 1: sergmiv (730 in chips)
Seat 2: hero (2270 in chips)
hero: posts small blind 10
sergmiv: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to hero [5h 6s]
hero: calls 10
sergmiv: raises 20 to 40
hero: calls 20
*** FLOP *** [6d Ac 6h]
hero: bets 40
sergmiv: calls 40
*** TURN *** [6d Ac 6h] [Jd]
hero: bets 120
sergmiv: calls 120
*** RIVER *** [6d Ac 6h Jd] [8h]
sergmiv: bets 140
hero?

River allin sztem.

cincinatus
Válasz Mabohai kommentjére
2010. ápr. 6. 18:18

Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a vége...

Szerintem ez cooler, teljesen jó volt a river all-in.

Ő pedig rosszul játszotta meg a handjét, rengeteg scary card jöhetett volna a riverre és akkor hoppon maradt volna. (Különösen, ha csak egy ászod, vagy kisebb kézbe párod lett volna.)

Alessio
2010. ápr. 6. 19:57

Critical:
Thx a videót! Készíthetsz bátran még!

raining
Válasz Alessio kommentjére
2010. ápr. 6. 20:12

Ismét egy hatalmas Downba kerültem , saját hibáim és a rengeteg cooler/bad beat szituáció miatt 4-5 napja csak stagnáltam , vártam hogy végre elkapjon vmi hot run , helyett jött a tilt run..
Letöltöttem a Camtasiát , hogy veszek fel videót megtaláljam/találjátok a Leak-et a játékomba 3 percnél tartott a Vidi
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Amikor ezt kaptam igy elment a kedvem a videó felvevéstől is..
-9bi- is volt a napom most tartok -4-nél, most egy kis cigiszünet aztán a mai utolsótól teszem függővé , hogy folytatom-e..
Úgy utálok csalódott lenni..

Valaki aki SNG HU-ba sikeres , még a póker melyik fajtáit próbálhatná ki ami közel áll a dologhoz?
Alapjaim Cg-ről , MTT-ről is vannak de azon kívül nem sok minden.. Valaki játszik még valamit ami összepasszol?

És kinek mi a vélemény a BR megosztásához mondjuk , hogy megfelezném a Br-em és lenne PS-en meg FTP-n is , megpróbálnám elérni mindenhol a napi +x-et , és ha egyiken f*** flagre raknak akkor aznap ott nem tolnám egyáltalán , valaki valami hasonlót csinál , tapasztalatok ?

Zehy
2010. ápr. 6. 20:14

Ő pedig rosszul játszotta meg a handjét, rengeteg scary card jöhetett volna a riverre és akkor hoppon maradt volna. (Különösen, ha csak egy ászod, vagy kisebb kézbe párod lett volna.)

No offense, de hu-ban ezen a boardon mi lehet scary nekünk riverre, ha az általad felsorolt lapok vannak nálunk?

Élő ügyfélszolgálat