Trici
Van olyan 6-ost tartalmazó lapkombináció, amivel egy értelmes játékos OOP mini raiselne preflop?
Trici
Így igaz. Én ezt csak arra írtam, te valami olyasmin gondolkodtál, hogy mi van akkor, ha egy egy jó játékos esetleg magasabb drillt flopol nálunk, ami kb. kizárt ezzel a preflop line-nal. Persze ellenfelünk nem ebbe a kategóriába tartozik. :)
Trici
Így igaz. Én ezt csak arra írtam, te valami olyasmin gondolkodtál, hogy mi van akkor, ha egy egy jó játékos esetleg magasabb drillt flopol nálunk, ami kb. kizárt ezzel a preflop line-nal. Persze ellenfelünk nem ebbe a kategóriába tartozik. :)
olegg
Nálam ez sima all-in, nemcsak egy agro játékos, hanem akárki ellen.
Figyelembe kell venni a boardot és az ellenfél stackjét.
Nincs kinn se sor, se flush szóval reálisan csak a full verhet (nagyon ritkán drill jobb kickerel, de azt nem így játszotta volna meg), az effektív stack meg 730.
Tegyük fel úgy a kérdést, hogy egy drill megér-e 730 chipet egy olyan boardon, ahol csak a full verhet bennünket?
Mellesleg 540 a potban, all-in esetén még 390-et kell megadni és szerintem biztosan több mint 60 %-ban rosszabb kártya lesz nála.
Ha ilyen hülye módon játszotta meg a fullt, akkor pedig gratulálunk neki és szívesen játszunk vele újból:)
Én ebben a helyzetben max. ászra teszem (de inkább totál air), szerintem a hatost nem is feltételezi nálunk, hanem ő szeretné azt a végén eljátszani.
Ez lett a vége. Mostanában úgy tűnik, hogy ha egy hiperaggro játékos "elfelejt" Cbetelni egy ilyen flopon, akkor kb. nuts lehet nála:
PokerStars Game $30.00+$1.50 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2010/04/05 13:10:18 ET
Table '259981785 1' 2-max Seat #2 is the button
Seat 1: sergmiv (730 in chips)
Seat 2: hero (2270 in chips)
hero: posts small blind 10
sergmiv: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to hero [5h 6s]
hero: calls 10
sergmiv: raises 20 to 40
hero: calls 20
*** FLOP *** [6d Ac 6h]
sergmiv: checks
hero: bets 40
sergmiv: calls 40
*** TURN *** [6d Ac 6h] [Jd]
hero: bets 120
sergmiv: calls 120
*** RIVER *** [6d Ac 6h Jd] [8h]
sergmiv: bets 140
hero: raises 1930 to 2070 and is all-in
sergmiv: calls 390 and is all-in
Uncalled bet (1540) returned to hero
*** SHOW DOWN ***
hero: shows [5h 6s] (three of a kind, Sixes)
sergmiv: shows [6c Ah] (a full house, Sixes full of Aces)
sergmiv collected 1460 from pot
Villainről a statisztikái alapján nem sokat lehet tudni, nemrég regelt a Starsra. A játéka alapján kifejezetten gyenge benyomást keltett, ezen a meccsen elég meglepő move-ok egész sorát produkálta. Végig igen aggro módon tolta egyébként a partiban. Kérdésem: a váratlan river emelését csak adjuk meg, vagy tegyük őt allin?
PokerStars Game $30.00+$1.50 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2010/04/05 13:10:18 ET
Table '259981785 1' 2-max Seat #2 is the button
Seat 1: sergmiv (730 in chips)
Seat 2: hero (2270 in chips)
hero: posts small blind 10
sergmiv: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to hero [5h 6s]
hero: calls 10
sergmiv: raises 20 to 40
hero: calls 20
*** FLOP *** [6d Ac 6h]
hero: bets 40
sergmiv: calls 40
*** TURN *** [6d Ac 6h] [Jd]
hero: bets 120
sergmiv: calls 120
*** RIVER *** [6d Ac 6h Jd] [8h]
sergmiv: bets 140
hero?
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a vége...
Szerintem ez cooler, teljesen jó volt a river all-in.
Ő pedig rosszul játszotta meg a handjét, rengeteg scary card jöhetett volna a riverre és akkor hoppon maradt volna. (Különösen, ha csak egy ászod, vagy kisebb kézbe párod lett volna.)
Critical:
Thx a videót! Készíthetsz bátran még!
Ismét egy hatalmas Downba kerültem , saját hibáim és a rengeteg cooler/bad beat szituáció miatt 4-5 napja csak stagnáltam , vártam hogy végre elkapjon vmi hot run , helyett jött a tilt run..
Letöltöttem a Camtasiát , hogy veszek fel videót megtaláljam/találjátok a Leak-et a játékomba 3 percnél tartott a Vidi
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Amikor ezt kaptam igy elment a kedvem a videó felvevéstől is..
-9bi- is volt a napom most tartok -4-nél, most egy kis cigiszünet aztán a mai utolsótól teszem függővé , hogy folytatom-e..
Úgy utálok csalódott lenni..
Valaki aki SNG HU-ba sikeres , még a póker melyik fajtáit próbálhatná ki ami közel áll a dologhoz?
Alapjaim Cg-ről , MTT-ről is vannak de azon kívül nem sok minden.. Valaki játszik még valamit ami összepasszol?
És kinek mi a vélemény a BR megosztásához mondjuk , hogy megfelezném a Br-em és lenne PS-en meg FTP-n is , megpróbálnám elérni mindenhol a napi +x-et , és ha egyiken f*** flagre raknak akkor aznap ott nem tolnám egyáltalán , valaki valami hasonlót csinál , tapasztalatok ?
Ő pedig rosszul játszotta meg a handjét, rengeteg scary card jöhetett volna a riverre és akkor hoppon maradt volna. (Különösen, ha csak egy ászod, vagy kisebb kézbe párod lett volna.)