Alessio
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. febr. 8. 21:19

Hééé, így nem ér hogy láttad a végét :))

Köszi mindenkinek, én hosszú tank után pusholtam és A7s-et mutatott, valóban a call a jó itt.
Remélem ezekből a leosztásokból más is tanul majd :)

:) ááá, nem is igaz

hunk
Válasz raining kommentjére
2011. febr. 9. 1:00

Ezt már nem tudnám megmondani sajnos ,talán USA volt.
De berakok a második kedvenc magyar ftp hu játékosomtól is majd két hand-et.Amit megjön a hh mert ideje előtt bezártam és nem mentette el. Mindkettő 20-as so döntőbe történt már -160 $-it köszönhetek a srácnak. Hunkxxyy a nickje azt hiszem , valaki találkozik vele nyugodtan ülhet melléje. Sharkon blocked de hatalmas fish. Egy callingstation a 3bet callolo rangebe pedig ma már megtudtam , hogy a Q2o is benne van :)
Nah m1 várom a hosszútávot :)

A mai döntőm az itt ment el szerintem. Sokat gondolkoztam ezen , hogy dobjam v ne.. De mivel tudtam , hogy a játéka semmi ezért nem mertem bevállalni ezt a szituációt.
Utólag szerintem hiba volt.. FD-je lehetett.. Majd este fele berakom a kieső hh-kat ..

weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament

De erre is kíváncsi vagyok , hogy más adta-e volna.

Szia kedves jóindulatú pattuska.

Mivel ma betámadtál a ft-n, hogy ha meglátsz akkor mindig beülsz hozzám gondoltam rád keresek a neten, és itt az akadémián meg is találtalak. Levettem a sharkscope blokkot, hogy nyugodtan nézegesd mekkora fish vagyok. Egyébként, ha te akkora ász vagy akkor illene kiszúrnod ki a fish. Én nem értem a az ilyen embereket,, mint te, ott a sok halkacska akiket le lehet szedni, és neked honfitársad pénze kell. Nekem ez megélhetés, szívesebben játszom gyengék ellen, de nem félek senkitől.

Üdv
hunkxxyy

cincinatus
Válasz hunk kommentjére
2011. febr. 9. 1:19

Szia Hunkxxyy!

Raininget ezen a fórumon már hiába keresed.

Nem akarom szétoffolni a topicot, de többek között QQ-Gigolo-7 blogjában megtalálod, hogy miért.

Remélem azért látogatni fogod ezt a topicot.

GL

Ui: Honfitársak ellen - elvi okokból - nekem sem szokásom játszani:)

Dj69k
Válasz cincinatus kommentjére
2011. febr. 9. 7:46

NL 5 CG-t tolok Sztárszon.
Ma beültem pár 2$ HUSNG-re.
Folyamatosan csak buta agresszív fishekkel találkoztam.
Az ilyenek ellen ti, hogy játszotok teljes laphalállal?
Tehát dobatni nem tudsz velük, reraisre pedig nem dobnak mi a megoldás?

delfinkutya
Válasz Dj69k kommentjére
2011. febr. 9. 7:58

Várakozok valami használhatóra. Az esetek többségében kifizetik, mert partiról-partira le akarnak játszani. Aztán megyek a műszaki boltba és veszek egy új egeret:)

olegg
Válasz cincinatus kommentjére
2011. febr. 9. 8:35

Szia Hunkxxyy!

Honfitársak ellen - elvi okokból - nekem sem szokásom játszani:)

Nekem sem, kivéve, ha ők ülnek be direkt mellém. :)

Jonas 77
Válasz olegg kommentjére
2011. febr. 9. 9:50

Érdekes arcokkal futottam már én is össze kis hazánkból, pedig nem keresem őket.Volt aki egy bukott meccs utána egész addig osztott a chatben (persze már meccs közben elkezdte) egész addig amíg le nem zárták az asztalt.

Kedvenc részem emlékezetből:

"Apám a nemzetbiztonságnál dolgozik, lenyomozlak és megtalállak. Már szóltam is neki, kezdj menekülni. 10 perc és ott lesznek és még anyádat is meg*****"

Úgy röhögtem hogy majd lefordultam a székről :)
Persze a többség korrekt arc.

Alessio
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. febr. 9. 10:47

Érdekes arcokkal futottam már én is össze kis hazánkból, pedig nem keresem őket.Volt aki egy bukott meccs utána egész addig osztott a chatben (persze már meccs közben elkezdte) egész addig amíg le nem zárták az asztalt.

Kedvenc részem emlékezetből:

"Apám a nemzetbiztonságnál dolgozik, lenyomozlak és megtalállak. Már szóltam is neki, kezdj menekülni. 10 perc és ott lesznek és még anyádat is meg*****"

Úgy röhögtem hogy majd lefordultam a székről :)
Persze a többség korrekt arc.

Azért remélem, hogy a nagy menekülésből még visszatérsz a holnapi HU-ra. :))

delfinkutya
Válasz Alessio kommentjére
2011. febr. 9. 10:54

Kb. két hete beül egy magyar csávó hozzám a mergén. Első mondata ékes angolsággal: "HI donk, your mother is a bitch"

/levettem kétszer:)

olegg
Válasz delfinkutya kommentjére
2011. febr. 9. 11:13

Egyébként már vagy 100-szor próbáltam, de még mindig nem tudom, hogy a Starson lehet-e teljesen blokkolni a chat-et. Úgy értem, hogy még csak ne is látszódjon, hogy az ellenfél valami baromságot próbált beírni, ami most épp ki van csillagozva.

Valaki nem tudna segíteni?

Élő ügyfélszolgálat