Hééé, így nem ér hogy láttad a végét :))
Köszi mindenkinek, én hosszú tank után pusholtam és A7s-et mutatott, valóban a call a jó itt.
Remélem ezekből a leosztásokból más is tanul majd :)
Ezt már nem tudnám megmondani sajnos ,talán USA volt.
De berakok a második kedvenc magyar ftp hu játékosomtól is majd két hand-et.Amit megjön a hh mert ideje előtt bezártam és nem mentette el. Mindkettő 20-as so döntőbe történt már -160 $-it köszönhetek a srácnak. Hunkxxyy a nickje azt hiszem , valaki találkozik vele nyugodtan ülhet melléje. Sharkon blocked de hatalmas fish. Egy callingstation a 3bet callolo rangebe pedig ma már megtudtam , hogy a Q2o is benne van :)
Nah m1 várom a hosszútávot :)
A mai döntőm az itt ment el szerintem. Sokat gondolkoztam ezen , hogy dobjam v ne.. De mivel tudtam , hogy a játéka semmi ezért nem mertem bevállalni ezt a szituációt.
Utólag szerintem hiba volt.. FD-je lehetett.. Majd este fele berakom a kieső hh-kat ..
weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament
De erre is kíváncsi vagyok , hogy más adta-e volna.
Szia Hunkxxyy!
Raininget ezen a fórumon már hiába keresed.
Nem akarom szétoffolni a topicot, de többek között QQ-Gigolo-7 blogjában megtalálod, hogy miért.
Remélem azért látogatni fogod ezt a topicot.
GL
Ui: Honfitársak ellen - elvi okokból - nekem sem szokásom játszani:)
NL 5 CG-t tolok Sztárszon.
Ma beültem pár 2$ HUSNG-re.
Folyamatosan csak buta agresszív fishekkel találkoztam.
Az ilyenek ellen ti, hogy játszotok teljes laphalállal?
Tehát dobatni nem tudsz velük, reraisre pedig nem dobnak mi a megoldás?
Várakozok valami használhatóra. Az esetek többségében kifizetik, mert partiról-partira le akarnak játszani. Aztán megyek a műszaki boltba és veszek egy új egeret:)
Szia Hunkxxyy!
Honfitársak ellen - elvi okokból - nekem sem szokásom játszani:)
Érdekes arcokkal futottam már én is össze kis hazánkból, pedig nem keresem őket.Volt aki egy bukott meccs utána egész addig osztott a chatben (persze már meccs közben elkezdte) egész addig amíg le nem zárták az asztalt.
Kedvenc részem emlékezetből:
"Apám a nemzetbiztonságnál dolgozik, lenyomozlak és megtalállak. Már szóltam is neki, kezdj menekülni. 10 perc és ott lesznek és még anyádat is meg*****"
Úgy röhögtem hogy majd lefordultam a székről :)
Persze a többség korrekt arc.
Érdekes arcokkal futottam már én is össze kis hazánkból, pedig nem keresem őket.Volt aki egy bukott meccs utána egész addig osztott a chatben (persze már meccs közben elkezdte) egész addig amíg le nem zárták az asztalt.
Kedvenc részem emlékezetből:
"Apám a nemzetbiztonságnál dolgozik, lenyomozlak és megtalállak. Már szóltam is neki, kezdj menekülni. 10 perc és ott lesznek és még anyádat is meg*****"
Úgy röhögtem hogy majd lefordultam a székről :)
Persze a többség korrekt arc.
Kb. két hete beül egy magyar csávó hozzám a mergén. Első mondata ékes angolsággal: "HI donk, your mother is a bitch"
/levettem kétszer:)
Egyébként már vagy 100-szor próbáltam, de még mindig nem tudom, hogy a Starson lehet-e teljesen blokkolni a chat-et. Úgy értem, hogy még csak ne is látszódjon, hogy az ellenfél valami baromságot próbált beírni, ami most épp ki van csillagozva.
Valaki nem tudna segíteni?