Egyébként már vagy 100-szor próbáltam, de még mindig nem tudom, hogy a Starson lehet-e teljesen blokkolni a chat-et. Úgy értem, hogy még csak ne is látszódjon, hogy az ellenfél valami baromságot próbált beírni, ami most épp ki van csillagozva.
Valaki nem tudna segíteni?
Kattints át a note vagy tournament info fülre és nem látod.
Ennyi.
Ezt nem értem, kifetenéd?
Alternatív megoldás hogy kiteszed a chatbox-ot külön ablakba és kihúzod a képrenyőről, vagy beteszed valamilyen más ablak mögé.
Feltételezem hogy a block chat opció nem működik jól, ezért kérded.
A chat ablakon belül nem csak a chat megy, hanem más, a partihoz kapcsolódó infók is mennek rajta, ezért néha-néha ránézek. Hiába blokkolom a chat-et, attól még látom hogy pl.:
Villain: ****
Engem ez speciel zavar, ráadásul kíváncsiságból gyakran visszablokkolom a chat-et, hogy lássam, mit is akart velem közölni az ellenfelem. Amitől viszont általában még jobban felbosszantom magam. Szóval az érdekelne, hogy lehet-e úgy blokkolni a chat-et, hogy nyoma se legyen annak, hogy az ellenfél valamit beírt oda.
akkor erre szerintem nincs megoldás. a FT-n a "Muted" opció működik így, ott nincsenek csillagok. legalábbis és sosem látom :D
PS-n a korábban tanácsoltak működnek.
Nem könnyű munka ez a póker. :(
Főleg akkor, ha az ellenfelek GOD-módban tolják.
Sajnos a tegnapi TV sessionra nem értem haza:(
Holnap viszont a verseny után nyomhatnánk egy kicsit, ha ráértek.
Engem szerencsére nem zavarnak az ellenfelek beírogatásai.
A magyarokat meg azért kerülöm, mert szerintem se egymást vegyük le van fish bőven:)
szevasztok!
Sajnos nethiány miatt nem igazán tudom a februári völgyemet orvosolni, most is a burger kingben kajolok, és aztán húzok suliba.....
Ja, igaz is, üdv a fórumon Hunk! Jók a statjaid!
Sziasztok!
A magyar ellenfél témára: én nem válogatok. Mivel most 2 asztalon próbálkozom, nem tudok válogatni, csak regelek.
A chatet én szeretem. Néha én is trash talkot alkalmazok. Vagy amikor a másik fél csinálja, rendszeresen írom neki, hogy i love u! :D