Köszi a hozzászólásokat.
A vége az lett, hogy bedobtam, ő pedig bemutatta a 94o lapjait, szóval totális blöff volt.
Akkor ott megadhatatlannak tűnt, nem is gondolkodtam a megadáson. Csak utólag voltam okos, hogy esetleg jobban átgondolhattam volna. Bosszantó az ilyen, főleg, ha még dicsekszik is az ellenfél utána. Na mindegy, jól játszott.
De magával tolt ki. Némileg tilt-közeli állapotba kerültem, és kicsivel később belementem egy preflop all-in-be KJ-val, 99 ellen. És hát leesett egy runner-runner sor a végén. El is kezdett kritikus hangnemben megemlékezni a játéktudásomról, és ingyen coaching-ot tartani. Becsületére legyen mondva, a felmenőimet békén hagyta, nem úgy, mint ahogy 1-2 honfitársamnál tapasztaltam.
Aztán valószínűleg vadászott rám, mert én 5 perc múlva ültem be egy üres asztalhoz, és rögtön megjelent mellettem. Ott meg a 3. leosztásban all-in kerültünk preflop. Nálam JJ, nála AA. Aztán megint kaptam egy sort riverre.
Szóval jól fizető kuncsaft volt, bár jókora malacaim voltak.
Ez nekem nagyon furcsa. Ha egy "nyerő reg" ellenfél 94o-val 6BB-t emel button-ről, akkor mi az a másik 50%, amivel nem emel? Mindegy, azért örülök, hogy leverted.
Ez nekem nagyon furcsa. Ha egy "nyerő reg" ellenfél 94o-val 6BB-t emel button-ről, akkor mi az a másik 50%, amivel nem emel? Mindegy, azért örülök, hogy leverted.
Teljesen jó volt a dobás függetlenül attól hogy akkor éppen totál air volt nála.
Viszont az hogy ezzel a mutatással sikerült tiltre tennie az nem túl jó, sikerült is belehajszolnia a KJ vs 99-be ha jól értem.
Most éppen behúztad, de nem lesz ez mindig így.
Szerencsére most a fagyi visszanyalt neki, a JJ>AA után lehet lekaparta az arcát.
Szóval summa: ez next time is fold, tiltre meg vigyázz nagyon.
GL
Valószínűleg a JJ all-in is kissé tilt-es dolog volt.
Akkor 65-re emelt button-ról, én vissza 200-ra, ő vissza 360-ra.
Ez is megérne egy értekezést, hogy ilyenkor mi a teendő. Nem ritkán jelentett ez kisebb párt az ellenfélnél, de gyakoribb az AK szerű lap, vagy nagyobb pár. Csak hát eldobni egy JJ-t...
Szerintem is jó volt a dobás a J9 handnél.
Csak nagyon jó readdel lehet megadni ilyenkor 3. párral ilyen boardon egy potbetet.
(Az ellenfelek ilyenkor sokszor túlhívják a nut közeli lapjukat, hogy több valuet nyerjenek.)
Mai funhand:
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Pedig olyan hitelesen reppelte a 7-est... :))
Ellenfél: 1300 sng után a 0 körül pörög, egy nagy DS után jött vissza, tehát azért az utóbbi időkben inkább nyerő, játékára nagyon agresszív preflop és flop játék a jellemző és a CR ekre rendszeresen inkább dobott... Sajnos nem hittem el neki egy flösst így kifizettem a 666 ommmal a river value betjét ezen a pnton 15-30 at játszottunk
BB vagyok: AA
emel 60 ig, én csak call a várható flop cbet miatt
flop 983 én ch ő cbet 90, én a rainbow miatt csak call, majd turnön bestackelek.
POt: 300 turn 5 én bet 240 ő allin....
El tudjátok itt dobni?
@QQ-Gigolo-7: Tedd fel weaktightra please mert így nem igazán tudom értelmezni.
Annyi biztos hogy AA-val soha nem lassítok pre + postflop is mert mindig az a vége hogy lestackeljük magunkat.
Jonas! Sikerült végül kijátszani valahol a HM-et? Csak most vettem észre, hogy a Willhillen csak ma járt le a promóció...(jókor szólok mi :) )