Mai funhand:
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Pedig olyan hitelesen reppelte a 7-est... :))
Jonas! Sikerült végül kijátszani valahol a HM-et? Csak most vettem észre, hogy a Willhillen csak ma járt le a promóció...(jókor szólok mi :) )
@dk: Ja, elég funny hand ez is. Flopon indukálni akartál?
Fold/Call/Shove?
Ellenfel teljesen ossze-vissza jatszo halacska. 346 alkalommal probalkozott eddig ezzel a mufajjal es 40%-os ITM-el buszkelkedhet. €1-tol $30-ig jatszik normalt es turbot is.
BB-rol 100% VPIP-t sikerult produkalnia, semmit nem dobott. Gutshot, bottom pair, 3as magas flush huzo, mindegy volt neki. Rendszeresen zuzta a kozel pot size donk beteket.
Kerdes: elhisszuk neki, hogy eltalalta ez a flop? WBWA szitu es csak megadjuk? Vagy huzot szimatolva ratoljuk?
Poker Stars $6.00+$0.25 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN/SB): t865 28.83 BBs
BB: t2135 71.17 BBs
Pre Flop: (t45) Hero is BTN/SB with 7 7
Hero raises to t75, BB calls t45
Flop: (t150) 9 6 6 (2 players)
BB bets t120, Hero ???
@Jonas: igen, szerettem volna blöfföt mutatni, Az ellen bármire, bármivel visszaemelt leginkább. Mivel csak adta, nyolcasra tettem valami figurással Húzóval, visszaemelt volna. (a K6s-re azért nem gondoltam)
@Urban: a PS meg majd jól ad revanst neked és akkor jól elkalapálsz. /ha hagyom magam:)/
amúgy meg call.
Ellenfel teljesen ossze-vissza jatszo halacska. 346 alkalommal probalkozott eddig ezzel a mufajjal es 40%-os ITM-el buszkelkedhet. €1-tol $30-ig jatszik normalt es turbot is.
BB-rol 100% VPIP-t sikerult produkalnia, semmit nem dobott. Gutshot, bottom pair, 3as magas flush huzo, mindegy volt neki. Rendszeresen zuzta a kozel pot size donk beteket.
Kerdes: elhisszuk neki, hogy eltalalta ez a flop? WBWA szitu es csak megadjuk? Vagy huzot szimatolva ratoljuk?
Poker Stars $6.00+$0.25 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN/SB): t865 28.83 BBs
BB: t2135 71.17 BBs
Pre Flop: (t45) Hero is BTN/SB with 7 7
Hero raises to t75, BB calls t45
Flop: (t150) 9 6 6 (2 players)
BB bets t120, Hero ???
Flopon callolnék, ha a turnön továbbra is potközelit emel, akkor elengedném.
Én is csak call és turn újraértékel.
Egy 40% ITM-el rendelkező arc ellen 100% hogy lesz jobb szitu annál hogy itt rávágom.
Szerintem a call nem túl szerencsés. A jellemzés alapján hívni fog a turn-ön is. És ha nem jön fel egy 7-es, a helyzet ugyanaz lesz, mint a flop-nál.
Szóval vagy fold, vagy push. A zsetonállás miatt betolnám, több zsetonnal inkább várnék alkalmasabb pillanatra.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB Hero (1,680)
BB calspirit (1,320)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is SB :ah: :th:
Hero calls 10, calspirit raises to 80, Hero calls 60
Flop: :6h: :2h: :qc: (160, 2 players)
calspirit bets 280, Hero calls 280
Turn: :3h: (720, 2 players)
calspirit goes all-in 960, Hero says "thx", Hero calls 960
River: :6s: (2,640, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 2,640
Hero shows a flush, Ace high
:ah: :th:
calspirit shows two pair, Queens and Sixes
:qs: :8c:
Hero wins 2,640 (net +1,320)
calspirit lost 1,320
Jonas, ezt Neked ajánlom.
Üdv,
O.