Jó kis parti, tuti, hogy én is drawra tettem volna.
Riveren meg wtf. lol
Jó kis parti, tuti, hogy én is drawra tettem volna.
Riveren meg wtf. lol
Én is csak hmmm... Te kis zöld karikás! :D
Én is csak hmmm... Te kis zöld karikás! :D
Srácok mi a véleményetek 10$ on a donkbetekről?
Mármint úgyértem, hogy pl A6 al callozok preflop BB ről, majd Axx et kapom
Aggro ellenfél, passzívabb, feszesebb ellenfél, atom fiss, részeg?
Mikor érdemes donkolni őket?
@QQ: kicsit pontosítanál? Zsetonállás, előzmények, első parti, etc?
Érdekelne a véleményetek több típusra, de úgyértem, hogy az ellenfél viszonylag már kiismert.
Természetesen ismeretlen ellenfél ellen is érdekelne a véleményetek
Zsetonállás egyenlő, esetleg kicsi külömbség...
SS szituban könyebb a döntés, több szerepe van a csapdáknak.
Engem meg az érdekelne, mit lehet donkolás ellen csinálni?
Frászt szoktam kapni, mikor button-ról emelek AK, AQ, vagy ilyesmi lapokkal, amit persze megad az ellenfél, aztán jön egy 9-magas flop. És azonnal kapok egy fél pot-nyi hívást. Elég gyakran összefutottam olyan ellenféllel, aki sportot űz ebből, és sajnos legtöbbször ki is lök a kasszából.
Engem meg az érdekelne, mit lehet donkolás ellen csinálni?
Frászt szoktam kapni, mikor button-ról emelek AK, AQ, vagy ilyesmi lapokkal, amit persze megad az ellenfél, aztán jön egy 9-magas flop. És azonnal kapok egy fél pot-nyi hívást. Elég gyakran összefutottam olyan ellenféllel, aki sportot űz ebből, és sajnos legtöbbször ki is lök a kasszából.
Nagyon ellenfélfüggő.
Ha pl sokat cbetelsz pozícióból akkor adja magát az ellenstratégia hogy check/raise-t játszon az ellenfél flopon.
Sok fish ehelyett a donkbetet válaszja, ami egyébként totál baromság mivel megfosztják magukat attól a zsetontól amit beemelnél flopon.
Sokan automatikusan donkolják az alacsony boardokat mivel azt feltételezik hogy a preflop emelőrange-ed csupa facecard.
De lehet az is az ok hogy egyszerűen szeretnek ők irányítani és kiszorítani sok partyból. Vagy csak simán idióták :)
Szóval teljesen ellenfélfüggő, szerintem erre nincs golden rule.