5$-ra tök mind1 hova mész igazából.
Mindenhol ugyanolyan hülyék lesznek.
Szerintem ez még 10re is igaz..
Múltkor beszélgettem egy ps reggel ő 20-on tolta, ő bodogra tette át a székhelyét..
AKi el tudja viselni az ongame/bwin sajátos rng-jét az menjen oda, tényleg elmebetegek játszanak ott alacsony téten. Én nem tudtam elviselni, kicsi plusszban ott hagytam.
A fekete péntek óta, egy csomó amerikai átjött a mergére, alig kell várni 11 dodóig. Meg RB is van itt:)
Ipokeren sajnos nincs RB.
Sokszor még 10 $-on is várni kellett, 20 $ fölött pedig kevés játék van. (Bár ez lehet, hogy változott a Fekete Péntek óta.)
Viszont elképesztő fishek vannak:)
nem változott, valóban kell várni 20$-on, arról nem beszélve, hogy 3 asztal van nyitva és gyakran mindnél ülnek bent, legalábbis a csúcsidőben, mondjuk éjfélig. 30$-on már jobban ücsöröghetsz egyedül :) A turbókon picit jobb a helyzet.
vannak jó regek, és vannak gyengébbek, sokat játszó nulla körüli játékosok
Ipokeren sajnos nincs RB.
Sokszor még 10 $-on is várni kellett, 20 $ fölött pedig kevés játék van. (Bár ez lehet, hogy változott a Fekete Péntek óta.)
Viszont elképesztő fishek vannak:)
Igazad van Sword!
Pontosítok alapból nincs RB, csak private deal keretében. (Ha jól tudom.)
bwin topikba már kipanaszkodtam magam azért itt is megteszem..
nem hittem volna, hogy egy ilyen elbaszott szoftvert lehet még szarabbá tenni hát a mai updatejükkel sikerült..
elszállt az összes note-om. pedig volt vagy 300.. hud meghalt, egy undorito betűtípusos új lobby meg asztal.. hát vicc. kivagyok akadva.
a hm nálam nem olvassa a handeket. mit lehet tenni?
Megtaláltam, más könyvtárba menti a handeket.
C:\Users\név\P5JavaclientSettings\...
szuper:) egyenlőre nekem se tetszik az új ongame szoftver. Kicsit rossz a betűtípus. Nyer az ember egy sng-t, aranytallérokat ad be:) lol.
Megtaláltam, más könyvtárba menti a handeket.
C:\Users\név\P5JavaclientSettings\...
szuper:) egyenlőre nekem se tetszik az új ongame szoftver. Kicsit rossz a betűtípus. Nyer az ember egy sng-t, aranytallérokat ad be:) lol.