Nekem is megvan. Hát ja a betűtípus nagyon ****
A notjaimról nem is beszélve.. Hihetetlen, hogy egy ilyen frissítést képesek kidobni amivel elszállnak a régi dolgaim..
Első hand, sc szerint vesztő játékos ellen. El lehet dobni riveren?
weaktight | Hand | QAo - $10/$20 No Limit Holdem
Nem egy szuper helyzet. De ha már riverig elmentél és ott egy 960-as kasszába belehív 360-at. Már nehezen tudnám csak elengedni. Annak ellenére, hogy elég value szagú, de csinálhatja besült fd-vel, rosszabb Q-val. De ott van könnyedén a kezébe a 8-as és akár a sor is..
Első hand, sc szerint vesztő játékos ellen. El lehet dobni riveren?
weaktight | Hand | QAo - $10/$20 No Limit Holdem
a magyarok taplók rovathoz:)
az imént játszottam egy magyar csávóval FTP: mole66. Scope szerint stabil bukó, a játéka ezt megerősíti. Egy ideig szépen csendben megy a játék, majd egyszercsak a chat-ben: "te kis hülye pöcs" :))
ps.: behúztam :))
a magyarok taplók rovathoz:)
az imént játszottam egy magyar csávóval FTP: mole66. Scope szerint stabil bukó, a játéka ezt megerősíti. Egy ideig szépen csendben megy a játék, majd egyszercsak a chat-ben: "te kis hülye pöcs" :))
ps.: behúztam :))
weaktight | Hand | KQo - No Limit Holdem Tournament
itt mi a range, ha feltételezzük, hogy A-szal nem limpel?
Preflop allinban a flipeket hogyan kell megnyerni, nem tudja valaki?
Mert már a fa...hócipőm tele van.
Ispy
A vége:
Final Pot: $1,670
Hero shows
:qd: :as:
BB shows
:8h: :jc:
A turn call, river call lehet, hogy jobb? Tp esetén kevesebbet nyerünk, talán fd-nál is, 8-nál pedig kevesebbet vesztünk. Turn rr még mindig jobbnak tűnik.
Megelöztél akartam irni,hogy szerintem 8as van nála.Törn call szerintem jobb ,amikor riveren ekkora kasszába ekkorát hiv ,majd mindig jó lap van nála.Besült fd-nál potot betel vagy overbetel szerintem azt simán callolnám vagy ai mennék.Ha nem rézelsz törnön akkor riveren hiv 160at ami (talán ) adható.