Az hiszem PS-el most végeztem egy darabig.
Ez az új szint beosztás teljesen kész...:confused:
Alkalmazkodunk, nem rinyálunk! Elég a nyafogásból! :)
Kérdés:
Közepes, top párok legprofitábilisabb megjátszása.
Például :Qh::8c:-al callolunk BB-ről, lejön egy :2s::2h::8d: flop, ellenfél cbetel.
Hosszútávon mi profitábilisabb? Engedni, hogy tovább jöjjön, vagy itt kivinni a potot egy reraise-el?
Ha tegyük fel szeret second barrelezni össze-vissza is, akkor a call jobbnak tűnik, és turnon támadni, bármi is a turn.
Ha passzívka, akkor turnon már nem támad, és utána is dob, ha ráemelek, tehát fölöslegesen adok neki esélyt arra hogy lejavuljon.
Összegzés:
Ha passzív, dobós, akkor reraise, hogy véget érjen a parti.
Ha agresszív, akkor call, és turn check/raise, vagy brutál bátrak engedhetik tovább, és riveren egy call belefér.
Ha ultraagresszív, akkor meg itt reraise, majd az érkező allinra betoljuk.
Nos, mit szóltok? Ökörség?
Alkalmazkodunk, nem rinyálunk! Elég a nyafogásból! :)
Kérdés:
Közepes, top párok legprofitábilisabb megjátszása.
Például :Qh::8c:-al callolunk BB-ről, lejön egy :2s::2h::8d: flop, ellenfél cbetel.
Hosszútávon mi profitábilisabb? Engedni, hogy tovább jöjjön, vagy itt kivinni a potot egy reraise-el?
Ha tegyük fel szeret second barrelezni össze-vissza is, akkor a call jobbnak tűnik, és turnon támadni, bármi is a turn.
Ha passzívka, akkor turnon már nem támad, és utána is dob, ha ráemelek, tehát fölöslegesen adok neki esélyt arra hogy lejavuljon.
Összegzés:
Ha passzív, dobós, akkor reraise, hogy véget érjen a parti.
Ha agresszív, akkor call, és turn check/raise, vagy brutál bátrak engedhetik tovább, és riveren egy call belefér.
Ha ultraagresszív, akkor meg itt reraise, majd az érkező allinra betoljuk.
Nos, mit szóltok? Ökörség?
Még nem postoltam ebbe a topikba.
Pár napja kezdtem komolyabban foglalkozni HUSNG-kkal
Mennyire jó ez a passzív lejátszás egy nagyon aggro ellenfél ellen?
71 hand
BBVPIP 52
SBVPIP 57
3bet 21
Aggr 9
AFQ 50
No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero (BTN) (1,365)
BB (1,635)
Blinds: 15/30
Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is BTN :Qh: :8d:
Hero calls 15, BB raises to 90, Hero calls 60
Flop: :7d: :Jd: :Jc: (180, 2 players)
BB bets 90, Hero calls 90
Turn: :9d: (360, 2 players)
BB bets 180, Hero calls 180
River: :Ad: (720, 2 players)
BB bets 360, Hero calls 360
Final Pot: 1,440
Hero shows
:Qh: :8d:
BB shows
:6h: :Qs:
Hero wins 1,440 (net +720)
BB lost 720
így pont jó, az egyik indoklás picit sántít.
Passzív ellen nem csak azért raise mert nem barellezik hanem azért mert 1-2 overrel és néha egész furcsa lapokkal callolgatnak.
Az agresszív ellen meg lehet call végig.
Bala nagyon agro stílusban játszik (én nem kevésbé), a videóban mindkét részről fogtok látni jónéhány meredek calldown-t pont emiatt.
Komolyan eddig azt hittem az 5$-os limiten csak gyenge játékosok játszanak (a legtöbbje legalábbis).
Amióta változott a limit, azóta annyi idiótával játszottam, amennyivel még talán eddig soha. Nem tudom ezek eddig hol voltak, de ennyi agrómonkey callingstation "pro"-t én még nem láttam.
Tényleg ha már itt tartunk:
mit lehet csinálni azzal, aki minden emelésre allint megy, prefolop meg csak min. 4bb tud emelni, de inkább 6-7bb-t és gond nélkül callozza az allint egy A9-el, vagy egy KQ-val. Mennyire kell ilyenkor befeszülni, illetve felvállalni flip helyzeteket pl. kis PP-vel?
Ispy
Komolyan eddig azt hittem az 5$-os limiten csak gyenge játékosok játszanak (a legtöbbje legalábbis).
Amióta változott a limit, azóta annyi idiótával játszottam, amennyivel még talán eddig soha. Nem tudom ezek eddig hol voltak, de ennyi agrómonkey callingstation "pro"-t én még nem láttam.
mit lehet csinálni azzal, aki minden emelésre allint megy, prefolop meg csak min. 4bb tud emelni, de inkább 6-7bb-t és gond nélkül callozza az allint egy A9-el, vagy egy KQ-val. Mennyire kell ilyenkor befeszülni, illetve felvállalni flip helyzeteket pl. kis PP-vel?
Ispy
A HUD beállításokkal viszont szopok, így ha valaki ismerős Boss beállításokban, pls szóljon!
Ispy
Van egy olyan szitu, mikor donkolásra érzek kényszert.
Ellenfelem passzív, csak akkor emel, ha tuti hogy elől van, limpel, vagy megadom az emelését :6h::8h:-al, lejön egy olyan flop, hogy :2s::3h::8d:.
Én következem. Valószínű nem fog emelni, valószínű elől vagyok, és valószínű a turn kényelmetlen kártya lesz. Ti ilyenkor donkoltok? Én igen.:o