35 bb alatt már A2-vel és 22-vel is plusszos visszatolni, ha 4bb-t emelt pre és ezekkel callol: {33+,A5s+,A6o+,KQs,KQo}
Ha várhatóan flopon is képes pusholni ócska lapokkal, akkor gondolom érdemesebb magas párokkal, KJ, KQ, AK szerű lapokkal callolni. Nagyobb stackeknél többel callolnék.
SB-ről pedig, ha tényleg minden emelésre ai megy, akkor 66+, A7+, KT+ bet/c. Így van legalább 60%-unk.
Van egy olyan szitu, mikor donkolásra érzek kényszert.
Ellenfelem passzív, csak akkor emel, ha tuti hogy elől van, limpel, vagy megadom az emelését :6h::8h:-al, lejön egy olyan flop, hogy :2s::3h::8d:.
Én következem. Valószínű nem fog emelni, valószínű elől vagyok, és valószínű a turn kényelmetlen kártya lesz. Ti ilyenkor donkoltok? Én igen.:o
Mrj van tapasztalatod PT3-al, vagy csak hm?
Vagy bárki, aki tudja hogyan lehet leválogatni az összes preflop allin helyzetet, segítsen pls.
Ispy
ne aggódj mi is:) Én még ennél jobbal is.
weaktight | Hand | A3o - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | Q8o - $15/$30 No Limit Holdem ez mai
Ja tényleg, fontos.
Van módja, hogy a pokerlabs.com-on, meg a sharkscoope-on, meg egyátalán sehol ne legyenek vezetve a dolgaim? Mer ha van rá mód, hogy titkos legyen, akkor azt mondom legyen titkos. :)
Ja tényleg, fontos.
Van módja, hogy a pokerlabs.com-on, meg a sharkscoope-on, meg egyátalán sehol ne legyenek vezetve a dolgaim? Mer ha van rá mód, hogy titkos legyen, akkor azt mondom legyen titkos. :)
persze, mind a két helyen letudod magat tiltani
sharscope: beállitás/felhasználónév blokkolás
topshark:Opt Out From Search
ennek azért van hátulütője, 50-80-100 dolláron már néhány reg kényszert érez, hogy a blokkoltaknál bepróbálkozzon
@Matt Coburn
A blokkoltak 70-80% ban stabil vesztők. Én speciel nagyon sokat játszottam ST-n blokkoltakkal, és most is ha scope-oznék és ilyet látok akkor nálam onnan indul hogy fiss, és mutasson valamit, akkor meggondolom hogy nem az.
Aki nyerő, senkinek sem ajánlom hogy blokkolja magát, mert a fiss úgyse foglalkozik vele, a regekt nagy részét meg el lehet kerülni jó scope-pal.
Még nem postoltam ebbe a topikba.
Pár napja kezdtem komolyabban foglalkozni HUSNG-kkal
Mennyire jó ez a passzív lejátszás egy nagyon aggro ellenfél ellen?
71 hand
BBVPIP 52
SBVPIP 57
3bet 21
Aggr 9
AFQ 50
No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero (BTN) (1,365)
BB (1,635)