mrj
Válasz G0rcsev kommentjére
2011. máj. 20. 20:28

35 bb alatt már A2-vel és 22-vel is plusszos visszatolni, ha 4bb-t emelt pre és ezekkel callol: {33+,A5s+,A6o+,KQs,KQo}
Ha várhatóan flopon is képes pusholni ócska lapokkal, akkor gondolom érdemesebb magas párokkal, KJ, KQ, AK szerű lapokkal callolni. Nagyobb stackeknél többel callolnék.
SB-ről pedig, ha tényleg minden emelésre ai megy, akkor 66+, A7+, KT+ bet/c. Így van legalább 60%-unk.

jók a range-ek nagyon.
Ha sokat emel, 4bb-re már 50-60 nagyvakon +os minden párral a push
A boradway-ek közül AK-val nem callolunk soha, a többi okés
Az SB raise callból meg a KT-t mindenképp kivenném, KJ is necces nálam, ugyanis azt nem feltételezem hogy tényleg minden emelésünkre allin megy.

Amúgy az ilyenek ellen rögtön kezdjetek limpelni és ha arra is ráemel akkor limp/push. Egy A7o-val sokkal többet nyerünk ha a majom ellenfelünk beemel 3-5 nagyvakot és dobja pushra, mintha raise/calloljuk a pusht és már nem tud dobni a hülyéje.
Közepesen értelmes lapokkal meg limp/call és postflop játszunk.
Ilyen arcok ellen a második párt sem szoktam dobni:
weaktight | Hand | 9Jo - $10/$20 No Limit Holdem

mrj
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. máj. 20. 20:32

Van egy olyan szitu, mikor donkolásra érzek kényszert.

Ellenfelem passzív, csak akkor emel, ha tuti hogy elől van, limpel, vagy megadom az emelését :6h::8h:-al, lejön egy olyan flop, hogy :2s::3h::8d:.

Én következem. Valószínű nem fog emelni, valószínű elől vagyok, és valószínű a turn kényelmetlen kártya lesz. Ti ilyenkor donkoltok? Én igen.:o

ne aggódj mi is:) Én még ennél jobbal is.
weaktight | Hand | A3o - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | Q8o - $15/$30 No Limit Holdem ez mai

Ispy
Válasz mrj kommentjére
2011. máj. 20. 21:18

Mrj van tapasztalatod PT3-al, vagy csak hm?

Vagy bárki, aki tudja hogyan lehet leválogatni az összes preflop allin helyzetet, segítsen pls.

Ispy

Matt Coburn
Válasz mrj kommentjére
2011. máj. 20. 22:16

ne aggódj mi is:) Én még ennél jobbal is.
weaktight | Hand | A3o - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | Q8o - $15/$30 No Limit Holdem ez mai

Oké. :)

Egy játékostípustól tartok most, aki jól tud blöffvisszaemelni, felismeri az ilyen szitukat, és még ráadásul kitalálja hogy én ilyenkor sokminden gyengével is visszajátszhatok, és ha visszajátszom, és van nála valami gyenge, de relatív erős lap, simán felveszi a kesztyűt.

Ami erőt ad, hogy kb. én is hasonló játékot nyomok azok ellen, akik ellen szerintem működik, és a legpasszívabb, legszarabb játékos is szanaszéjjel szopat, ha eltalálta a flop top pár szinten. Mindent eldob, minden cbetre dob, ám amikor egyszer tartja, és nálam is van valami, és barellezem, és tartja, szépen visszaszeri a zsetonokat.

Szóval az ő műsorukat kell adni vmilyen szinten, bátran dobálgatni, nem meghülyülni flopon sem, dobni dobni dobni, mert minket csak egyszer-kétszer kell eltaláljon a flop, és ha akkor nekiáll kiblöffölni, jaj neki. :)

Na ezt csak úgy kis esti produkciónak szántam. :)

Matt Coburn
Válasz Joooke kommentjére
2011. máj. 20. 22:56

Ja tényleg, fontos.

Van módja, hogy a pokerlabs.com-on, meg a sharkscoope-on, meg egyátalán sehol ne legyenek vezetve a dolgaim? Mer ha van rá mód, hogy titkos legyen, akkor azt mondom legyen titkos. :)

minoson
2011. máj. 21. 0:30

Ja tényleg, fontos.

Van módja, hogy a pokerlabs.com-on, meg a sharkscoope-on, meg egyátalán sehol ne legyenek vezetve a dolgaim? Mer ha van rá mód, hogy titkos legyen, akkor azt mondom legyen titkos. :)

persze, mind a két helyen letudod magat tiltani

sharscope: beállitás/felhasználónév blokkolás

topshark:Opt Out From Search

Matt Coburn
Válasz minoson kommentjére
2011. máj. 21. 0:56

persze, mind a két helyen letudod magat tiltani

sharscope: beállitás/felhasználónév blokkolás

topshark:Opt Out From Search

Jaj nagyon köszi. :)

Wasp
2011. máj. 21. 6:38

ennek azért van hátulütője, 50-80-100 dolláron már néhány reg kényszert érez, hogy a blokkoltaknál bepróbálkozzon

mrj
Válasz Wasp kommentjére
2011. máj. 21. 7:11

@Matt Coburn

A blokkoltak 70-80% ban stabil vesztők. Én speciel nagyon sokat játszottam ST-n blokkoltakkal, és most is ha scope-oznék és ilyet látok akkor nálam onnan indul hogy fiss, és mutasson valamit, akkor meggondolom hogy nem az.

Aki nyerő, senkinek sem ajánlom hogy blokkolja magát, mert a fiss úgyse foglalkozik vele, a regekt nagy részét meg el lehet kerülni jó scope-pal.

mrj
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. máj. 21. 7:17

Még nem postoltam ebbe a topikba.
Pár napja kezdtem komolyabban foglalkozni HUSNG-kkal
Mennyire jó ez a passzív lejátszás egy nagyon aggro ellenfél ellen?
71 hand
BBVPIP 52
SBVPIP 57
3bet 21
Aggr 9
AFQ 50

No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
Hero (BTN) (1,365)
BB (1,635)

Blinds: 15/30

Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is BTN :Qh: :8d:
Hero calls 15, BB raises to 90, Hero calls 60

Flop: :7d: :Jd: :Jc: (180, 2 players)
BB bets 90, Hero calls 90

Turn: :9d: (360, 2 players)
BB bets 180, Hero calls 180

River: :Ad: (720, 2 players)
BB bets 360, Hero calls 360

Final Pot: 1,440
Hero shows
:Qh: :8d:
BB shows
:6h: :Qs:

Hero wins 1,440 (net +720)

BB lost 720

jó readdel belefér, ehhez a statok kevesek, besize és timing tellek sokat segítenek ilyenkor.

Alapvetően necces, mert a turnön sokszor jobb/vagy EQ-val rendelkező lappal blöfföl és ha callolunk a legtöbb riveren akkor meg is van az implied oddsa.
Amúgy akinek ilyen magas a TAF-ja sok hand után az ellen vissza lehet emelni blöffből, mert nem nagyon szeret callolni, és totál airrel csak nem vágja be mindig...

Élő ügyfélszolgálat