Matt Coburn
Válasz mrj kommentjére
2011. jún. 1. 23:25

igen

minkét hsz-ed okés, ezt én is csinálom. ha jól be lehet osztani a stacket és a turnre már úgy alakul a board hogy az ellen elég gyenge range-el callol akkor riveren lehet méreteset betelni illetve overbetelni is.

weaktight | Hand | J5s - $1/$2 No Limit Holdem

sőt még short is meg lehet játsznai ilyesmit, hero shows, és ott megy atomtiltre az ellenfél

weaktight | Hand | T5o - $1/$2 No Limit Holdem

weaktight | Hand | Q3o - $1/$2 No Limit Holdem itt pontosan a river push miatt ilyenek a sizingok, meg azért is hogy ha jó lapja van akkor elárulja egy raise-zel és ilyen short már kb soha nem blöffölnek

amúgy ezt más szituációban is lehet használni nem csak akkor ha mi vagyunk az agresszorok. A stack, pozíció és az ellenfél hülyesége nagy fegyver lehet.
weaktight | Hand | T4o - $1/$2 No Limit Holdem

továbbá a riveren dobatni akarunk ellentéte is működik:

weaktight | Hand | 8Js - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | TT - $1/$2 No Limit Holdem egyébként ez a hand a 50$ freeroll feladványban lévő handet megelőző leosztás.

Ú de jó kis példákat szedtél össze.

Annyi előjáték kell szerintem, hogy először lappal csináljuk, mer az ismeretlen micro-s játékos hajlamos lesz úgy értelmezni a line-t, hogy gyenge lapokkal két kis bet, majd riveren rájövünk, hogy nem elég, és blöffölünk. Ha egyszer megégette magát, akkor meg lehet lépni ellene blöffből is.

Nehogy az legyen a vége, hogy csupa blöffből elveszítünk egy halom beülőt, és kiátkoz a fórum. :D

Ispy
Válasz mrj kommentjére
2011. jún. 2. 11:30

igen

minkét hsz-ed okés, ezt én is csinálom. ha jól be lehet osztani a stacket és a turnre már úgy alakul a board hogy az ellen elég gyenge range-el callol akkor riveren lehet méreteset betelni illetve overbetelni is.

weaktight | Hand | J5s - $1/$2 No Limit Holdem

sőt még short is meg lehet játsznai ilyesmit, hero shows, és ott megy atomtiltre az ellenfél

weaktight | Hand | T5o - $1/$2 No Limit Holdem

weaktight | Hand | Q3o - $1/$2 No Limit Holdem itt pontosan a river push miatt ilyenek a sizingok, meg azért is hogy ha jó lapja van akkor elárulja egy raise-zel és ilyen short már kb soha nem blöffölnek

amúgy ezt más szituációban is lehet használni nem csak akkor ha mi vagyunk az agresszorok. A stack, pozíció és az ellenfél hülyesége nagy fegyver lehet.
weaktight | Hand | T4o - $1/$2 No Limit Holdem

továbbá a riveren dobatni akarunk ellentéte is működik:

weaktight | Hand | 8Js - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | TT - $1/$2 No Limit Holdem egyébként ez a hand a 50$ freeroll feladványban lévő handet megelőző leosztás.

És ez a line milyen arányban szokott besülni? Vagy ha jó a betsizing, akkor a river pushra dobnak mindig 2-3 párokat?

Pont most akarok utána járni a blöff játékomnak, mert szerintem nagyon sok zsetont veszitek azzal, hogy besült húzókat, vagy 2nd barreleket nem barrelezzek meg már riveren és az ellen meg elviszi a jelentősre duzzadt potot egy 2 vagy 3 párral, amit potkontrollozott.

Ispy

Matt Coburn
Válasz Ispy kommentjére
2011. jún. 2. 15:34

És ez a line milyen arányban szokott besülni? Vagy ha jó a betsizing, akkor a river pushra dobnak mindig 2-3 párokat?

Pont most akarok utána járni a blöff játékomnak, mert szerintem nagyon sok zsetont veszitek azzal, hogy besült húzókat, vagy 2nd barreleket nem barrelezzek meg már riveren és az ellen meg elviszi a jelentősre duzzadt potot egy 2 vagy 3 párral, amit potkontrollozott.

Ispy

Jelenleg nekem sincs a fegyvertáramban, hogy mondjuk 800-1000 zsetonokat riveren beblöfföljek, egyszerűen nem merek, azzal még pont van annyi terem, hogy duplázva fordítsak a sorsomon. De ez valszeg a játék rovására megy.

mrj
Válasz Ispy kommentjére
2011. jún. 2. 17:01

Ispy

erre nem nagyon tudok válaszolni. Az overbetekre kb 70+% ban dobnak úgyhogy az általában megéri, de oda kell figyelni hogy milyen az ellen és hogyan alakult a board.

Jelenleg nekem sincs a fegyvertáramban, hogy mondjuk 800-1000 zsetonokat riveren beblöfföljek, egyszerűen nem merek, azzal még pont van annyi terem, hogy duplázva fordítsak a sorsomon. De ez valszeg a játék rovására megy.

Alacsonyabb limiten óvatosabban kell ezekkel bánni, de akkor is meg kell lépni időnként amikor jó szituáció van. Alapvetően 20$-ig sztem a nagyobb és szélesebb range-el történő valuebetekkel fogsz nyerni nem a nagy blöffökkel.

Ezt tegnap alkottam :)
weaktight | Hand | QTs - $1/$2 No Limit Holdem

Boda04
Válasz mrj kommentjére
2011. jún. 2. 17:08

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani,hogy mi van a starsal?Nincs semmilyen szűrő bekapcsolva és mégsem tudok hedzupolni csak a high stakes asztalokat mutatja.Több ismerősömnél is ez van.
Valaki nemtudja hogy mi lehet ez?

wamcsi
Válasz Boda04 kommentjére
2011. jún. 2. 17:12

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani,hogy mi van a starsal?Nincs semmilyen szűrő bekapcsolva és mégsem tudok hedzupolni csak a high stakes asztalokat mutatja.Több ismerősömnél is ez van.
Valaki nemtudja hogy mi lehet ez?

célszerű lehet a PS topikba belenézni, ott már ez a téma egy ideje.

G0rcsev
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. jún. 2. 17:14

Játszottam pár st-t ftp-n, egyelőre nem verem szanaszét a mezőnyt :) ezért berakok 2 meccset. Nézzétek meg pls és írjátok meg, ha bármi rosszat találtok. Ez az ellenfél még egész kényelmes volt, legközelebb vmi aggrot teszek fel, ott több kérdéses hand van.

Hand History Session (50 Hands) - submitted 06/02/11 - 09:07 am - Poker Hand Replays

És 3 kérdéses hand:

13.
eff12, J9s. Nagyon sokat dob bb-ről. nem jobb a bet/f? Ha megadna sem floppolunk rosszul.

17.
eff12, K8o. bet/f jó?

Általában nem tudom, h K4, Q8, Q4s szerű handdel eff13 körül villain 3bet% kb. 13% esetén bet/f vagy push. Ha keveset callol bb-ről, akkor bet/f, ha sokat, akkor push?

32.
A4o c 3x? Visszamelni nem akartam, mert a 3x range ellen nem állok jól, hiába 76% az sb pfr-e.

@mrj: igen, megkaptam. ty.

Boda04
Válasz wamcsi kommentjére
2011. jún. 2. 17:37

célszerű lehet a PS topikba belenézni, ott már ez a téma egy ideje.

Köszi!Én veréb erre nemis gondoltam:D

Sobi
Válasz Boda04 kommentjére
2011. jún. 2. 22:02

Van egy-két érdekes handem a mai napról:

1. Ez így elég beteg move?

weaktight | Hand | 92o - $10/$20 No Limit Holdem

2. itt mekkora a helyes bet size?

weaktight | Hand | 35s - $15/$30 No Limit Holdem

3. Gyenge player, 80%-os chubakkável, így meg 6-os 7esel csak nem callol be egy ekkora betet...

weaktight | Hand | 98o - $10/$20 No Limit Holdem

4. ugyanaz az ellenfél, bár így utólag ez nem biztos hogy megfelelő move..

weaktight | Hand | ATs - $15/$30 No Limit Holdem

5. Azt hiszem ma ilyen beteg napom volt...

weaktight | Hand | 8As - $10/$20 No Limit Holdem

vélemények???

Sobi
Válasz G0rcsev kommentjére
2011. jún. 2. 22:20

Játszottam pár st-t ftp-n, egyelőre nem verem szanaszét a mezőnyt :) ezért berakok 2 meccset. Nézzétek meg pls és írjátok meg, ha bármi rosszat találtok. Ez az ellenfél még egész kényelmes volt, legközelebb vmi aggrot teszek fel, ott több kérdéses hand van.

Hand History Session (50 Hands) - submitted 06/02/11 - 09:07 am - Poker Hand Replays

És 3 kérdéses hand:

13.
eff12, J9s. Nagyon sokat dob bb-ről. nem jobb a bet/f? Ha megadna sem floppolunk rosszul.

17.
eff12, K8o. bet/f jó?

Általában nem tudom, h K4, Q8, Q4s szerű handdel eff13 körül villain 3bet% kb. 13% esetén bet/f vagy push. Ha keveset callol bb-ről, akkor bet/f, ha sokat, akkor push?

32.
A4o c 3x? Visszamelni nem akartam, mert a 3x range ellen nem állok jól, hiába 76% az sb pfr-e.

@mrj: igen, megkaptam. ty.

A J9s hát még éppen határeset, de talán első pushod volt így jónak minősítem.:D

K8 inkább pre pusholnám ,de ő ellene el nem dobnám....

A4o parti meg elég szörnyen játszottad, akkor inkább pre fold, mint call, de a legjobb a push főleg a 3x miatt, de 53s, meg T4s callol preflop push igaz alacsonyabb effektívnél, de akkor is a psuh a helyes játék!

Amúgy ezenkívül elsőre nem láttam nagyobb hibát, bár elég fáradt vagyok már...

Élő ügyfélszolgálat