Matt Coburn
Válasz mrj kommentjére
2011. jún. 4. 1:41

Jól van, kicsit szépítettem a mai napon. Utolsó ellenfél is milyen volt. Mindenre visszaemelt, 100%-ban donkolt, 100%-ban cbetelt, 100%-ban callolt bármit. Amíg meg nem égette magát. Utána már csak 70%-ban csinálta ugyanezt. :D Ha olyan lapjárásom van, mint az előző játékosnál, mikor alig talált el a flop, megnézhettem volna magam. Az a szerencse, hogy ilyenkor elég ha egyszer-kétszer eltalál. Hát annyiszor eltalált. :)

Matt Coburn
Válasz Joooke kommentjére
2011. jún. 4. 18:29

Na basszus. Megnyertem egy 128 fős "winner take all"-t. :D

Az utolsó párbaj döntő allinjében fullom volt, olyan szép volt ahogy top párral megadta, majdnem sírtam. :)

Mrj, neked ajánlom, nélküled már elvéreztem volna valahol a második-harmadik párbaj környékén. :)

Igen jó lapjárásom volt postflop, annyi set-et kaptam, amennyit az elmúlt két hónapban összesen nem, ritkán javultak le, azt észleltem, mer viszonylag passzívak voltak, és csak az egyik párbajban kellett óriási szerencsémnek lennie. Ott lejött a 3 outom riveren. Szóval a tornagyőzelem minden kelléke megvolt, alkalmas ellenfelek, alkalmas boardok, és a kötelező óriási mák. :)

Wasp
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. jún. 4. 18:41

visszaharap a hal

elsőként jó ötletnek találta, hogy vesztő 3 dolláros átlagtétű játékosként beüljön 80 dolláros deep heads upra, másodjára pedig megmutatta a regulárnak, hogy neki hosszabb a micsodája.

weaktight | Hand | JJ - $15/$30 No Limit Holdem

tíz percére rá megjött a klónja finnországból 100on

weaktight | Hand | A8s - $20/$40 No Limit Holdem

(magyarázat: mindennel bevágta tízből nyolcszor, akár emeltem akár limpeltem, ezért az utóbbi időben limpelgettem)

mrj
2011. jún. 4. 23:46

Na basszus. Megnyertem egy 128 fős "winner take all"-t. :D

Az utolsó párbaj döntő allinjében fullom volt, olyan szép volt ahogy top párral megadta, majdnem sírtam. :)

Mrj, neked ajánlom, nélküled már elvéreztem volna valahol a második-harmadik párbaj környékén. :)

Igen jó lapjárásom volt postflop, annyi set-et kaptam, amennyit az elmúlt két hónapban összesen nem, ritkán javultak le, azt észleltem, mer viszonylag passzívak voltak, és csak az egyik párbajban kellett óriási szerencsémnek lennie. Ott lejött a 3 outom riveren. Szóval a tornagyőzelem minden kelléke megvolt, alkalmas ellenfelek, alkalmas boardok, és a kötelező óriási mák. :)

Köszönöm

nagy grat. Eddig nekem a legnagyobb sikerem ugyanilyen struktúrával egy 64 fős megnyerése volt, mondjuk 4-5 db nál többön nem is indultam.

A mákről meg annyit hogy nyilván egy ilyen versenyt nem lehet megnyerni iszonyatos szerencse nélkül, viszont általában a világ összes szerencséje kevés annak aki játszani nem tud. Szóval mindenképp. GG WP.

Matt Coburn
Válasz mrj kommentjére
2011. jún. 5. 0:25

Köszönöm

nagy grat. Eddig nekem a legnagyobb sikerem ugyanilyen struktúrával egy 64 fős megnyerése volt, mondjuk 4-5 db nál többön nem is indultam.

Grat. :) Én se tervezem rendszeresíteni, egyszerűen szar ez a struktúra szerintem. Ha legalább az első 4 kapna pénzt, azt mondanám oké, de így úgy állhatok az utolsó párbajhoz, hogy vagy a hőse, vagy a balekja leszek a versenynek.

Ami érdekes volt, hogy jóval passzívabban játszottak, mint ami általános szimpla sit & go-nál, egyik ellenfelemnek sem voltak hősies megmozdulásai. Persze kicsi a minta, lehet csak szerencsém volt ebben is.

mrj
2011. jún. 5. 0:41

Ami érdekes volt, hogy jóval passzívabban játszottak, mint ami általános szimpla sit & go-nál, egyik ellenfelemnek sem voltak hősies megmozdulásai. Persze kicsi a minta, lehet csak szerencsém volt ebben is.

nem. Pontosan azért játszanak feszesebben amit régen írtál. Nagy hiba hogy sokan féltik a versenyüket, ezért igyekeznek kerülni a marginal szitukat, főleg ha már 1-2 körön túl vannak. Az ilyeneket sima overagró játékkal szét lehet szedni abban az esetben ha nem mákolnak be elégszer 2pár+t.

Dj69k
Válasz mrj kommentjére
2011. jún. 5. 15:10

Itt mi lenne hosszútávon a nyereséges játék?
weaktight | Hand | 67s - $1/$2 No Limit Holdem
Főleg hülye calling station fishek elleni szituációkra gondolok.

weaktight | Hand | 8Ks - $1/$2 No Limit Holdem
Ellenfél 3betelt kb 30-40%-ban hasonló típusú játékosoknak, szinte sosem engedem el a tp-t floppon. Ez mekkora probléma?

Wasp
Válasz Dj69k kommentjére
2011. jún. 5. 17:20

Itt mi lenne hosszútávon a nyereséges játék?
weaktight | Hand | 67s - $1/$2 No Limit Holdem
Főleg hülye calling station fishek elleni szituációkra gondolok.

'hülye calling station' ellen minek visszaemelni a drawval flopon? annál magasabb a feltételes esélyed, minél kisebb a kassza a lapod megérkezésekor.

weaktight | Hand | 8Ks - $1/$2 No Limit Holdem
Ellenfél 3betelt kb 30-40%-ban hasonló típusú játékosoknak, szinte sosem engedem el a tp-t floppon. Ez mekkora probléma?

Ez elsősorban az "így jártál" kategória, bár a flop c/r méret nagyon ijesztő, de én akkor sem dobom el ilyen gyakran 3betelő ellen (hacsak nem vagyok abban biztos, hogy ez a line nála nutsot jelent)

mrj
Válasz Wasp kommentjére
2011. jún. 5. 18:19

ravasz csapda K high-al

$10/$20 No Limit Holdem
OnGame
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
BTN ($1,890)
hero (BB) ($2,110)

Pre-Flop: ($30, 2 players) hero is BB :ts: :ac:
BTN raises to $50, hero raises to $150, BTN calls $100

Flop: :8c: :2s: :5s: ($300, 2 players)
hero bets $150, BTN calls $150

Turn: :9c: ($600, 2 players)
hero checks, BTN bets $300, hero goes all-in $1,810, BTN goes all-in $1,290

River: :9d: ($3,780, 2 players, 2 all-in)

Final Pot: $3,780
hero shows
:ts: :ac:
BTN shows
:ks: :6s:

hero wins $4,000 (net +$1,890)

BTN lost $1,890

Romsy
Válasz mrj kommentjére
2011. jún. 5. 18:44

mi a bet/fold és bet/call range-e az ellenfélnek, amitől ez jó megjátszás lesz?

Élő ügyfélszolgálat