Mai kedvenc leosztásom :)
weaktight | Hand | 77 - No Limit Holdem Tournament
3. leosztásom volt ellene. Semmi infó.
Az sc szerint:
blodders03 924 $3.85 $223 6% $3,553 - N/A PokerStars E<=4 SNG Only x
Meredek volt az all-in? :D
A call még meredekebb volt :))
Megnéznétek? Mi a jó játék?
weaktight | Hand | A5s - No Limit Holdem Tournament
@DK: Turn fold nálam is. Milyen ellenfél volt?
MÁS:
Most játszottam ezzel egy meccset:
AsDeOroOoOoO
Nem vagyok róla meggyőződve hogy ember. Ha az akkor nem épeszű.
Üljetek rá és nézzétek meg. Nem tudom leírni szavakkal. Minden boardot mindonkbetel, néha random overbet push, néha 8-10-16bb-t emel sb-ról pre. 20bb effektívnél 38s-al adta a 3bet pusht.
789ss boardon donkminbet, reraise-re call. Turn T-en amivel még a szín is kiegészült ugyanez. Blank riveren pusht callol. Mindezt A2o-val.
Nem találok szavakat, ilyen nincs.
Persze el is vert, ordenáré nagy tilten vagyok. Esküszöm olyan volt ellene játszani mintha én sakkoznék ő meg makaózna. Beszarás...
"Esküszöm olyan volt ellene játszani mintha én sakkoznék ő meg makaózna..."
:)
"Esküszöm olyan volt ellene játszani mintha én sakkoznék ő meg makaózna..."
:)
@DK: Turn fold nálam is. Milyen ellenfél volt?
MÁS:
Most játszottam ezzel egy meccset:
AsDeOroOoOoO
Nem vagyok róla meggyőződve hogy ember. Ha az akkor nem épeszű.
Üljetek rá és nézzétek meg. Nem tudom leírni szavakkal. Minden boardot mindonkbetel, néha random overbet push, néha 8-10-16bb-t emel sb-ról pre. 20bb effektívnél 38s-al adta a 3bet pusht.
789ss boardon donkminbet, reraise-re call. Turn T-en amivel még a szín is kiegészült ugyanez. Blank riveren pusht callol. Mindezt A2o-val.
Nem találok szavakat, ilyen nincs.
Persze el is vert, ordenáré nagy tilten vagyok. Esküszöm olyan volt ellene játszani mintha én sakkoznék ő meg makaózna. Beszarás...
Olyan volt, sikerült is tiltre basznia nagyon alaposan, pedig az első mondat után kikapcsoltam a chatet. 5 perc után visszakapcsoltam és elküldtem én is őt melegebb éghajlatra párszor. Úriember módjára angolul, ordenáré paraszt módjára magyarul. Sajnos ez történt, nem vagyok rá büszke. :(
Mi a tanulság? Ne játssz este fáradtan egy amúgy is gigaszar melónap után...