az ilyen leosztások miatt kell odafigyelni arra hogy ellenfelünk mennyire képes thin betekre.
$25/$50 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN hero ($2,280)
BB frangossssss ($1,720)
Pre-Flop: ($75, 2 players) hero is BTN :tc: :6d:
hero calls $25, frangossssss checks
Flop: :4h: :kd: :8h: ($100, 2 players)
frangossssss checks, hero bets $50, frangossssss calls $50
Turn: :ts: ($200, 2 players)
frangossssss checks, hero bets $100, frangossssss calls $100
River: :qc: ($400, 2 players)
frangossssss checks, hero bets $75, frangossssss raises to $625, hero calls $550
Final Pot: $1,650
hero shows PAIR TEN
:tc: :6d:
frangossssss shows HIGH_CARD KING
:7h: :6s:
hero wins $1,650 (net +$825)
frangossssss lost $825
Kirpóbáltam a turbo sebességet, azt kell mondjam jóó.
Nem éreztem hogy olyan irdatlanul gyorsan emelkednének a vakok, nyilván mer hiába 3 perc, az alatt egy csomó leosztás lemegy, és ami a fő előny, hogy nincs az a végestelen végig tartó nyüglődés a félős passzívokkal, hogy 150 handes monstre küzdelem, mer mindent eldobál.
weaktight | Hand | 94o - No Limit Holdem Tournament
Epic enemy, epic hand :D
Olyan volt, sikerült is tiltre basznia nagyon alaposan, pedig az első mondat után kikapcsoltam a chatet. 5 perc után visszakapcsoltam és elküldtem én is őt melegebb éghajlatra párszor. Úriember módjára angolul, ordenáré paraszt módjára magyarul. Sajnos ez történt, nem vagyok rá büszke. :(
Mi a tanulság? Ne játssz este fáradtan egy amúgy is gigaszar melónap után...
Olyan volt, sikerült is tiltre basznia nagyon alaposan, pedig az első mondat után kikapcsoltam a chatet. 5 perc után visszakapcsoltam és elküldtem én is őt melegebb éghajlatra párszor. Úriember módjára angolul, ordenáré paraszt módjára magyarul. Sajnos ez történt, nem vagyok rá büszke. :(
Mi a tanulság? Ne játssz este fáradtan egy amúgy is gigaszar melónap után...
Egyébként lehet jó ötlet az elején kikapcsolni. Bár egy magyar lánnyal egész jót flörtöltem a múltkor. :D
@Orange: LOL
Magyarokkal elvből nem chatelek, nagyon rossz tapasztalataim vannak. Pár reggel már sikerült jól dumálni, ha meg anyázás van általában kikapcsolom. Sajna ha az ember tilten van akkor borul a rutin :)
Aki lehet, hogy egy pervez fiú volt... :D
Persze reméljük nem!
@Orange: LOL
Magyarokkal elvből nem chatelek, nagyon rossz tapasztalataim vannak. Pár reggel már sikerült jól dumálni, ha meg anyázás van általában kikapcsolom. Sajna ha az ember tilten van akkor borul a rutin :)
Ja hát magyaroknál kevés suttyóbb társaság van a starson. Konkrétan egyet sem tudok. Lehet csak azért ez a benyomás, mert sokkal ízesebb kommunikációt tudunk folytatni.
Viszont néha egész baráti a hangnem. Szinte sajnálom elszedni tőlük a pénzt. Illetve sajnálom, ha elveszik tőlem. :D