valahogy úgy próbáld h tudatosuljon benned h ilyen van és ne gondolj rá. fejleszt a br managemented. lazíts. a szerencsét sajnos nem tudod befolyásolni viszont minden mást igen.
most, hogy kezeljem ezt ?
Mért nem vagyok robotlelkű T ezres?
Olyan fasza lenne csak ülni, semmifelől nem aggódni, játszani egész éjjel. Biztos kijönne az a plusz tudásféle, ami itt rámrakódott. Mikor leszek terminátor?
(ez volt az esti robotnyafi)
Ez látod nem tudom, le volt tiltva a keresés alól, viszont 16k db-ot nem egyszerű lejátszani 1 asztalon, így erősen valószínű hogy igen. Te mit tettél volna?
Egyébként azért írtam le kb mindent amit tudtam róla illetve az előzményeket is mert itt a metagame is nagyon sokat számít.
Nekem az volt (talán még most is az) az alapfeltevésem hogy ez az ellenfél soha nem fog raise/foldolni 3x-et 12-13bb stackből. Lehet itt a hiba.
Van egy nagyon kellemetlen ellenjáték, ritkán csinálják, de szerintem elég brutál.
Szóval mikor rendszeresen donkbetel flopon, de nem kicsiket, hanem potközelit. Ha már magasak a vakok, hiába van két fölélapom is akár, akkor se nagyon tudok mit csinálni. Ha ász az egyik, akkor is merész dolog rátolni, mer mi van ha egy harmadik párral megadja? Nem akarom hogy hülyét csináljon belőlem.
Persze ennek a gyilkos donkbetjátéknak az is feltétele, hogy engem ne találjon el a flop. De még ha eltalál, akkor is nagyon szépen be tud szivatni, mikor második pár közepes kísérővel rátolom, és top pár gyengével megadja, mer tudja, hogy már megőrültem tőle, és minden szarral rátolnám. Persze ugyanezt végig is callolhatom, turnon-riveren feljön még két magas lap, és vakon callolok, mer eldöntöttem, hogy flopon elől voltam, és nem jött le neki a 6 out. :-D
Szóval ti mi a rákot csináltok? Magasabb vakoknál érdekes ez az ellenjáték, megöli a pozíciós előnyömet, kiveszi a kezdeményezést, és engem kell hogy eltaláljon a flop. Őrült jó. :)
jaja. 3x emelés nagy erő, és komitálod is vele magad, legalább is azt a hatást kelti, szal biztos meggondolta mitcsinál mielőtt visszatolta. de még mindig van kb 37 százalékod ellene K10 off-al feszesebb range ellen. míg 5-7 off-al 31 százalék kb. szal az sokkal alkalmasabb a raise foldra. plusz jó játékos, több gamblerkedés kell h legyőzd.
Meg ilyen nagy vakokkal már inkább a lapok és stack méret játszik. szal ami benne van a range-be azzal így-is úgy-is meglépheti, nem feltétlen tántorítja meg egy nagyobb pre emelés.
Van egy nagyon kellemetlen ellenjáték, ritkán csinálják, de szerintem elég brutál.
Szóval mikor rendszeresen donkbetel flopon, de nem kicsiket, hanem potközelit. Ha már magasak a vakok, hiába van két fölélapom is akár, akkor se nagyon tudok mit csinálni. Ha ász az egyik, akkor is merész dolog rátolni, mer mi van ha egy harmadik párral megadja? Nem akarom hogy hülyét csináljon belőlem.
Persze ennek a gyilkos donkbetjátéknak az is feltétele, hogy engem ne találjon el a flop. De még ha eltalál, akkor is nagyon szépen be tud szivatni, mikor második pár közepes kísérővel rátolom, és top pár gyengével megadja, mer tudja, hogy már megőrültem tőle, és minden szarral rátolnám. Persze ugyanezt végig is callolhatom, turnon-riveren feljön még két magas lap, és vakon callolok, mer eldöntöttem, hogy flopon elől voltam, és nem jött le neki a 6 out. :-D
Szóval ti mi a rákot csináltok? Magasabb vakoknál érdekes ez az ellenjáték, megöli a pozíciós előnyömet, kiveszi a kezdeményezést, és engem kell hogy eltaláljon a flop. Őrült jó. :)
Nekem az volt (talán még most is az) az alapfeltevésem hogy ez az ellenfél soha nem fog raise/foldolni 3x-et 12-13bb stackből. Lehet itt a hiba.
Hehe, pont tőled vártam hogy meggyőzz hogy ez igenis push :) Köszi!