javítom kicsit: valszeg nem szeret gamblerkedni. szal ilyen A kicsikkel nem biztos h megadja. én nem szoktam lehet hiba. raise fold nekem nem tetszik. akkor már inkább limp foldolom. és raise 200 foldolok minden ratyival, ha pre flop akarom megnyerni a kasszát.
Hehe, pont tőled vártam hogy meggyőzz hogy ez igenis push :) Köszi!
bocsánat, teljesen félreértetem az egészet, azt hittem h te emelsz small blind KT off-al :S zavaros is volt, én meg itt osztom az észt
@kacorkiraly: írtad hogy hasonló stattal/stílusban játszol. Ugyan rákeresni nem tudsz, de a futó meccsken megnézheted néha hogy bent ül e.
A nick: boygeri
ok, köszi. MIlyen téten találhatom meg?
Most megnéztem prolabs-on. Főleg 15$-os turbókat tol, meg néhány 30$-ost. Ma 60 db-ot játszott (eddig), még kb 20 perce is tolta. Lehet mára befejezte de szerintem ha párszor rákeresel esténként meg fogod találni.
@mrj: Egyébként mennyire legitim játék a 3x ilyen stacknél?
Nyilván egy csomó lappal itt már raise/callolni kell, de 3x-elni én egyáltalán nem szoktam.
Mikor/miért/ki ellen lehet jó ha jó egyáltalán? Kicsit több a fold equity, de cserébe kevésbé fogják ránk tolni, márpedig egy value range-el az lenne a cél. Vagy rosszul gondolom?
@mrj: Egyébként mennyire legitim játék a 3x ilyen stacknél?
Nyilván egy csomó lappal itt már raise/callolni kell, de 3x-elni én egyáltalán nem szoktam.
Mikor/miért/ki ellen lehet jó ha jó egyáltalán? Kicsit több a fold equity, de cserébe kevésbé fogják ránk tolni, márpedig egy value range-el az lenne a cél. Vagy rosszul gondolom?
beadta
13-as streak
Használ valaki poker tracker + ongame kombót? Meg lehet oldani valahogy, hogy legyen hud sng-knél is? Vagy hagyjam a *csába és vegyek managert?