Turn ch back imo, nem dobatsz jobbat, rosszabb nem adja. A minraisere is el tudnám dobni, nehezen javulunk és az sem biztos, hogy jobbak leszünk nála pl Q8 2 párral.
Hát 11bb-n nem nagyon szoktam dobni A8-t.
Turbosokhoz egy hand:
Ez itt jó, player: 9295db 7% roi. Meccs eleje... Máshogy kellett volna játszani vagy jó ez így?
weaktight | Hand | Q8o - $10/$20 No Limit Holdem
itt jó sok bluff van a turn raise range-emben
weaktight | Hand | 5Ko - $1/$2 No Limit Holdem
itt jó sok bluff van a turn raise range-emben
weaktight | Hand | 5Ko - $1/$2 No Limit Holdem
Hát 11bb-n nem nagyon szoktam dobni A8-t.
Turbosokhoz egy hand:
Ez itt jó, player: 9295db 7% roi. Meccs eleje... Máshogy kellett volna játszani vagy jó ez így?
weaktight | Hand | Q8o - $10/$20 No Limit Holdem
Regulár ellen 100%-ban betelem a turnt. Az egyik hogy flatelt kasszában gyakoribb lesz a 7x,8x, mint a Jx, plusz nagyon sok Jx-et c/r-el ezen a flopon, ha értelmes, akkor pedig turnön sor nincs a rangeében, kétpár meg ami A-ra javult, de az is csak az A8, illetve a full A7. Ezen a boardon nem nagyon fog regulár Ax-el peelelni, esetleg Asxs-el, de azzal sokszor kapsz c/r-t, vagy A9,AT, de azokkal nem mindig callol, így az A csak kicsit segített a rangeének. Viszont verünk majdnem minden 8-ast, és fogunk néha callt kapni 7x-től, aki azt mondja, hogy nagyon polarizált a made hand bet rangeünk, mert hát lejött az A, és nem betelnénk már sokszor a J-t sem, de nagyon jó blöff kártya, így leheroz még legalább egy utcát. Plusz kinn van egy csomó draw.
Viszont amiért a legfontosabb regulár ellen ezt betelni az pont az, hogy ha tágítod a value rangeed minden utcán, sokkal nehezebb lesz ellened játszani, mert nem fog tudni herocallolgatni, tehát több teret nyersz a blöffszituációk terén is, mert legközelebb, amikor már látta, hogy te itt beteled a 8x-et, egy hasonló szituációban nyugodtan tudod betelni az A-t, mint blöff lapot minden luksorral, vagy airrel, mert egyszerűen a value ranged túl széles ahhoz, hogy végig tudjon callolni.
így elsőre már dobom a turn minraisere, de azt el kell hogy mondjam, hogy nagyon sántít valahol a lejátszása, ha nem A7, vagy A8 van nála, akkor valamit máshogy játszik, mint ami optimális, vagy legalább számítunk rá.
hányasztal
normál 10-es szintig lehet akár kétasztalon /redbullal 3 asztalon/ is hosszútávon profitábilisan játszani alapstratégiával. CSAK
1, fejlődés nem lesz; bár egyáltalán nem kell, hogy mindenkinek ez legyen a célja... akinek ez csak arra kell, hogy ne kelljen vmi szaros diákmunkát csinálni illetve ez neki csak kis mellékesnek kell, arra ez mindennél jobb
2, redbull egészségtelen
Plusz egy megjegyzés: kezdőként legtöbben nagyon ki vannak éhezve mikor leülnek játszani és emiatt sokszor túljátszanak handeket; ezt talán kicsit még vissza is fogja a kétasztal.
20-as normáltól már nagyrészt az ellenfelet kell játszani; szóval alapvetően WASP +1 én is...
Return.
És ma elkezdtem az ámokfutásomat a Ps-en.Rájöttem ha Billy Idolt hallgatok full hangerőn "verhetetlen" vagyok.Kivéve ha lemákolnak. 3ik játék 1 arccal 2x elvertem ,szerintem már vért hányt olyan ideges volt(Ak-val lemákoltam (szerinte )K magas bordon a K10-ét+ilyenek).Nálam 55 board 5,8,8, emelek,call ,törn A emelek ö all in ,call mutat 8,3off river 3.lol Na ment is az észosztás a cseten ,hogy ö milyen K..rva jó.Még 1et toltunk azt is bukta .
session / warm up / quicky :)
Érdekelne a tapasztaltabb HU SNG playa'k tapasztalata, hogy egy-egy session előtt milyen félkészülésben részesítik magukat?
Én eddig arra a megoldásra jutottam, hogy akármennyire is megőrülök, hogy játszhassak el kell olvasnom egy egy oldalas doc file-t ami lényegében tartalmazza a legfőbb iránymutatásokat a játékkal kapcsolatban, illetve, hogy az első két játékot a szintem BI/2 alapján lövöm be.
Nyilván ez elég gyerekes, de egyelőre ez látszik működni nekem.
Én csak kíváncsi lennék egy-egy tapasztaltabb játékos "rutinjára". Vagy eleve lúzerség ilyet feltételezni és az ő agyuk a nap 24 órájában kész az A játékra?
Most nem a STOP/LOSS-ra vagy GAME-per-DAY érdekel, hanem tényleg; hogy egy session elött csináltok-e valami ráhangolást, legalább az első session elött adott napon?
Én semmit, nekiesek mint cigány a lovának. De fáradtan nem tolom.