még 150BBn is becallozok vele ilyen helyzetben, nemhogy 75-ön.
ilyen ellenfél ellen sosem dobok. 12 effen a jobb lapok mellett még 100on is túl sokszor látok 53s, J4s, illetve junkokat ahhoz hogy el tudjam dobni.
hú de benéztem
csodálkoztam, milyen 12BB-ről beszélsz, meg Gorcsev matekozását is furcsáltam. 21BBre emlékeztem :D (de csak az a mienk volt, nem az eff.)
Szóval 12Bb-n persze hogy nem dobunk, mea culpa
de kérdésem az lett volna, hogy a nash szerint sima call A4s 21-en attól még nálad easy fold lenne nem? (én dobom ezt a szitut)
1. hand én pfr, ő 3b, én fold
2. ő pfr, én fold
3. én limp, ő rátolja
4. ő pfr, én fold
5. weaktight | Hand Poll | 7As - No Limit Holdem Tournament
Flopon cbet/rr ai? Vagy ch behind, és majd turn bet?
1. hand én pfr, ő 3b, én fold
2. ő pfr, én fold
3. én limp, ő rátolja
4. ő pfr, én fold
5. weaktight | Hand Poll | 7As - No Limit Holdem Tournament
Flopon cbet/rr ai? Vagy ch behind, és majd turn bet?
PS Hyper handek
Koszonom a sok-sok remek hozzaszolast. Azt hiszem mindegyik leosztast ugy jatszottam, mint ahogy ti is tanacsoltatok, lassuk mikor mi lett a vege.
Egyebkent az ellenfelrol 72 hand-em van, ami termeszetesen nem tul sok, de ad egy kepet rola azert. Utolag vegignezve a leosztasokat (5 meccset jatszottunk, mindet o nyerte) a statok kicsit torz kepet mutatnak, mert eleg szep lapomlese volt.
1.) Ellenfel 22%-ban 3-betel, bar ebben van min 3-bettol kezdve pushig minden. QQ-val min 3-betelt. Fold es varunk jobb spotra vagy call?
Poker Stars $6.85+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN/SB): t520 26 BBs
BB: t480 24 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with 8 A
Hero raises to t40, BB raises to t480 all in, Hero ???
2.) Ez gondolom snap call a stack meretek miatt.
Poker Stars $6.85+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
BB: t350 17.50 BBs
Hero (BTN/SB): t650 32.50 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with 9 A
Hero raises to t40, BB raises to t350 all in, Hero ???
3.) SB PFR 69%, ez termesztesen minraise-tol push-ig minden. Nash alapjan easy call. Szerintetek?
Poker Stars $6.85+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t15/t30 Blinds - 2 players
BTN/SB: t650 21.67 BBs
Hero (BB): t350 11.67 BBs
Pre Flop: (t45) Hero is BB with 3 A
BTN/SB raises to t650 all in, Hero ???
Hero (BB): t620 31 BBs
BTN/SB: t380 19 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BB with A 6
BTN/SB raises to t40, Hero ???
5.) Jo ez igy preflop vagy inkabb ratolni? Ha mar igy alakult mi a terv postflop? Ez a board nagy valoszinuseggel nem talalta el a limp-call range-t egy atlagos fishnek. Vagy pont eltalalta?
Hero (BB): t440 22 BBs
BTN/SB: t560 28 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BB with T A
BTN/SB calls t10, Hero raises to t80, BTN/SB calls t60
Flop: (t160) 4 Q K (2 players)
Hero ???
Itt egybol ratoltam flopon tobb ok miatt:
- Egy fel potnyi bet is azt jelenti, hogy committed vagyok.
- A limp call range szerintem nem tartalmaz tul sok Q-t vagy K-t.
- Megadhatja egy sima flush draw-al is, ami ellen kb. coinflip.
- Van 6 tiszta out-om ;)
K7o volt nala.
Itt egybol ratoltam flopon tobb ok miatt:
- Egy fel potnyi bet is azt jelenti, hogy committed vagyok.
- A limp call range szerintem nem tartalmaz tul sok Q-t vagy K-t.
- Megadhatja egy sima flush draw-al is, ami ellen kb. coinflip.
- Van 6 tiszta out-om ;)
K7o volt nala.
A többi handhez nem írok most, már leírták többen a véleményüket és te is úgy csináltad ahogy én csináltam volna illetve ahogy kell.
Ez viszont nekem sem tetszik, mert itt se K-t se Q-t se FD-t nem dobatsz el! Kérdés te fordított esetben eldobnál mondjuk egy QJo-t? De most azt gondolod azzal emelt volna, de ez nem mindig van így és nagyopn sok eltévedt emberke limpel mindenféle lappal, dobni meg nem nagyon szeretnek. Itt jobb egyből a push, vagy ha tényleg any flopon allin akarsz menni, akkor emelj 250ig, de a 70ig való emelés nagyon gyenge.
Wasp es Sobi: koszi a velemenyt, egyetertek, ilyen helyzetben ritkan fognak Q-t, K-t, flush drawt, sot meg akar 4-est is dobni.
Ez egy leak, igyekszem majd javitani rajta.