Ellenről 15 handem van csak viszont ahogy láttam 3-4 asztalon játszik egyszerre. Esetleg flopon nagyobb betre el tudta volna engedni vagy ez mindenképp bekerült volna?
weaktight | Hand | KJo - $10/$20 No Limit Holdem
Ellenről 15 handem van csak viszont ahogy láttam 3-4 asztalon játszik egyszerre. Esetleg flopon nagyobb betre el tudta volna engedni vagy ez mindenképp bekerült volna?
weaktight | Hand | KJo - $10/$20 No Limit Holdem
Kérdéses hand
Ellenfél ismeretlen, ez a 6. hand. Eddig csak limpelt, egyszer támadtam erős kézzel. Azt adta, flopon cbetre dobott. Scope-on 70db, 54% ITM, ABI: 7$ (kb 20$ profit)
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN vins95p (1,320)
BB Hero (1,680)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is BB :9s: :9d:
vins95p calls 10, Hero raises to 80, vins95p calls 60
Flop: :3c: :8h: :2d: (160, 2 players)
Hero bets 100, vins95p calls 100
Turn: :kc: (360, 2 players)
Hero bets 200, vins95p calls 200
River: :5s: (760, 2 players)
Hero ?
Ezen a boardon max. a K-tól félnék, vagy flop ch/c és verjük a blöfföket stb, vagy bele tolnék egy 3/4 potot mindenképp.
Ezen a boardon max. a K-tól félnék, vagy flop ch/c és verjük a blöfföket stb, vagy bele tolnék egy 3/4 potot mindenképp.
Ellenfél ismeretlen, ez a 6. hand. Eddig csak limpelt, egyszer támadtam erős kézzel. Azt adta, flopon cbetre dobott. Scope-on 70db, 54% ITM, ABI: 7$ (kb 20$ profit)
Köszi a kommenteket.
Én a ch/call mellett döntöttem, nem láttam túl sok lapot ami callolhat még egyet és nem ver (konkrétan csak 8-asok meg talán 66-77) viszont pár vackot itt akár meg is próbálhat blöffbe fordítani. Jött is a bet ami eléggé value szagú volt, ennek ellenére adtam. Mutatás meg hát, nh no :)
weaktight | Hand | 99 - No Limit Holdem Tournament
Innen visszaküzdöttem magam majd jött a következő hand.
Közben annyi plusz info lett hogy ellenfelünk eléggé CS gyanús de meg is tud bolondulni. Szinte mindig limpel, amikor emel akkor viszont nem adja 4-5bb-nél alább :)
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Lehet itt bármi mást csinálni mint rátenni? Sztem cooler, de hátha nem :)
Köszi a kommenteket.
Én a ch/call mellett döntöttem, nem láttam túl sok lapot ami callolhat még egyet és nem ver (konkrétan csak 8-asok meg talán 66-77) viszont pár vackot itt akár meg is próbálhat blöffbe fordítani. Jött is a bet ami eléggé value szagú volt, ennek ellenére adtam. Mutatás meg hát, nh no :)
weaktight | Hand | 99 - No Limit Holdem Tournament
Innen visszaküzdöttem magam majd jött a következő hand.
Közben annyi plusz info lett hogy ellenfelünk eléggé CS gyanús de meg is tud bolondulni. Szinte mindig limpel, amikor emel akkor viszont nem adja 4-5bb-nél alább :)
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Lehet itt bármi mást csinálni mint rátenni? Sztem cooler, de hátha nem :)
vbet fél/háromnegyed pot. A tiednél jobbat itt soha nem dob, de legtöbbször nem is raisel vele, viszont egy rakás rossszabb callol. Nem jött le semmi draw.
Hud
PS-en a hyper turbókra milyen statokat érdemes kirakni?