PS-en a hyper turbókra milyen statokat érdemes kirakni?
Elhalmozlak benneteket néhány hand-el:
1. Ellenfélről nincs info, kevés játéka van, talán első handek egyike volt, itt mennyire jó a river call? Emelni gondolom felesleges riveren, addig szerintem okés a játékom.
weaktight | Hand | T4s - $10/$20 No Limit Holdem
2. Vesztő player, mennyit value van riveren? Gondoltam 8-ast csak nem checkeli el és a 9x-t meg szinte tuti nem dob...
weaktight | Hand | 67o - $20/$40 No Limit Holdem
3. Szintén vesztő. Elég sokat limpelt, van értelme-e itt visszahívni, vagy hagyjuk blöffölni, de a fd miatt hívtam vissza, bár azzal gondolom már berakja..
weaktight | Hand | 7Ao - $20/$40 No Limit Holdem
4. Kevés játékkal rendelkezik, ezt nem is tudom mennyire jó játék illetve a river betsize érdekelne...
weaktight | Hand | 9Qo - $10/$20 No Limit Holdem
5. Kevés játéka van, riveren ezt el lehet dobni? Persze mikor flop c/r rendezkednék be akkor mindig check behindolnak :mad:
weaktight | Hand | K9o - $20/$40 No Limit Holdem
6. Kevés játéka van, de később kiderült nem buta, ekkor már eléggé elhatalmasodott a 3betelés mindkettőnk részéről, talán az első 4betje volt, de mivel allin ment ezért nem éreztem benne nagy erőt, lehet hiba?? Mondjuk azt hallani, hogy az első 4bet legyen light...
weaktight | Hand | 55 - $20/$40 No Limit Holdem
7. Ugyanaz mint aki az előző handnél, tipikus példája szerintem a kezdőknek, hogy épp azzal nem 3betelnek amivel kell, mivel ekkor 40% felett volt a 3betje, sőt az volt a gondolatom, hogy allin teszem pre ha megint 3betel, a kérdés van-e value a riveren?
weaktight | Hand | 7Ao - $30/$60 No Limit Holdem
8. 3.ik hand ugyanaztól, itt már a második meccs vége fele volt, tetszik ez a hand, de nem vagyok benne biztos hogy jó, itt jó ideje tili-toli ment nem volt flop egy jó ideje...
weaktight | Hand | QJs - $50/$100 No Limit Holdem
+ bonusz:
Visszanézve inkább betelni kellett volna riveren, de így jobban sült el, kicsit néztem a showdown láttán...
weaktight | Hand | 37s - $30/$60 No Limit Holdem
Előre is köszönöm a véleményeket....
GL az asztaloknál!
Elhalmozlak benneteket néhány hand-el:
1. Ellenfélről nincs info, kevés játéka van, talán első handek egyike volt, itt mennyire jó a river call? Emelni gondolom felesleges riveren, addig szerintem okés a játékom.
weaktight | Hand | T4s - $10/$20 No Limit Holdem
2. Vesztő player, mennyit value van riveren? Gondoltam 8-ast csak nem checkeli el és a 9x-t meg szinte tuti nem dob...
weaktight | Hand | 67o - $20/$40 No Limit Holdem
3. Szintén vesztő. Elég sokat limpelt, van értelme-e itt visszahívni, vagy hagyjuk blöffölni, de a fd miatt hívtam vissza, bár azzal gondolom már berakja..
weaktight | Hand | 7Ao - $20/$40 No Limit Holdem
4. Kevés játékkal rendelkezik, ezt nem is tudom mennyire jó játék illetve a river betsize érdekelne...
weaktight | Hand | 9Qo - $10/$20 No Limit Holdem
5. Kevés játéka van, riveren ezt el lehet dobni? Persze mikor flop c/r rendezkednék be akkor mindig check behindolnak :mad:
weaktight | Hand | K9o - $20/$40 No Limit Holdem
6. Kevés játéka van, de később kiderült nem buta, ekkor már eléggé elhatalmasodott a 3betelés mindkettőnk részéről, talán az első 4betje volt, de mivel allin ment ezért nem éreztem benne nagy erőt, lehet hiba?? Mondjuk azt hallani, hogy az első 4bet legyen light...
weaktight | Hand | 55 - $20/$40 No Limit Holdem
7. Ugyanaz mint aki az előző handnél, tipikus példája szerintem a kezdőknek, hogy épp azzal nem 3betelnek amivel kell, mivel ekkor 40% felett volt a 3betje, sőt az volt a gondolatom, hogy allin teszem pre ha megint 3betel, a kérdés van-e value a riveren?
weaktight | Hand | 7Ao - $30/$60 No Limit Holdem
Nem hinném, hogy első játék első handjében itt betelni kéne. A sztenderd játék a csekk lesz, bár kétségkívül a 99-kk és a boardot játszó idióták talán kifizetnek egy tétet. A kérdés az, hogy te mire tetted az ellenfeled, milyen range-et adtál a kezébe, miután NEM 3betelt. Ki tudtad zárni az ászokat? Miután nem hívott riveren, ki tudod zárni a fullt? Te láttad a partit... Ha az előző kettőre igen (vagy "jobbára igen") a válasz, el lehet gondolkodni a beten. De itt a size se egyértelmű. Szeret nagy betet callozni? Vagy inkább a kicsiket adja meg? Vagy a kicsire vérszemet kap és rádtolja az allint, hogy "lelökjön a felezésről"? Nem tudom ezért megválaszolni a kérdésed, de kb ezeket a szempontokat gondold át.
Nem első játék első handje volt, hanem az előző személy akiről az előző partiban3bet háborúztam, tehát aki 40% 3betel az miért épp a QQ-val akar csapdázni, hisz már pre eldöntöttem ha megint 3betel úgyis berakom, így ezek után simán tudtam volna a kezébe adni 6x vagy 8x-t, de ászt például nem, sőt ásza tuti nincs alapon.
Mr Bluffcatch
Avagy hand of the day:
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
Utána adta a rematcheket és 3x kimákolt így végül minuszban és enyhe tilten hagytam abba.(3x AK < AT preflop ollé, az egyik első handben).
Avagy hand of the day:
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
Utána adta a rematcheket és 3x kimákolt így végül minuszban és enyhe tilten hagytam abba.(3x AK < AT preflop ollé, az egyik első handben).
Látom, tolod az ipart, Mr. Homework! :D
Nagyon helyes, felfelé kell lépkedni!