10$-on járunk :) , első meccsem vele, nem reg, normál fish :p de nem valami maniac.
river csak call, vagy tegyük be? Érdekes a fold eszembe se jutott, bár tudom ez erős line, ha képzettebb játékostól látom, biztos lekaparom az arcom :D
$15/$30 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
hero (BTN) ($1,335)
BB ($1,665)
Pre-Flop: ($45, 2 players) hero is BTN :ah: :kc:
hero raises to $60, BB calls $30
Flop: :as: :jh: :3c: ($120, 2 players)
BB checks, hero bets $90, BB calls $90
Turn: :2s: ($300, 2 players)
BB checks, hero bets $150, BB calls $150
River: :kh: ($600, 2 players)
BB bets $600, hero ?
10$-on járunk :)
nagyon szarul megy a hónapban, nem is játszom nagyon jól, és nagyon sok coolerbe futok.
HM-ből nem lehet valahogy elővarázsolni, hogy a graphnál ne csak $ és bi-t lássak hanem zsetonalapút is?
HM-ből nem lehet valahogy elővarázsolni, hogy a graphnál ne csak $ és bi-t lássak hanem zsetonalapút is?
HM2-őt még nem akarom bevállalni, nem tudom , hogy mi lenne az 1 serialommal , hud, stb, meg gondolom még elég bugos..
HM2-őt még nem akarom bevállalni, nem tudom , hogy mi lenne az 1 serialommal , hud, stb, meg gondolom még elég bugos..
Igen Igen , ezért se akarok többek között szarakodni vele..
HU Turbo 4Players
Sziasztok!
Van valaki aki esetleg 4 fős Heads up sng-t játszik,vagy ilyen kisebb létszámú Heads up tourt starson? Lehet,hogy érdekelne a téma. Nem bunkóságból,csak olyan emberrel dumálnék erről szívesen, akinek viszonylag nagy nyerő mintája van roi-ról,óránként mennyi megy le,órabér ilyesmi érdekelne! Üdv mindenkinek és köszönöm.
Mekkora egy idiota állattal találkoztam..
scopja:
53 $2 $22 17% $107
minden statja 100% volt, 100% steal, 100% 3bet, 100% preflop bet.
mindig 4bb-t emelt, akármelyik vakszinten ( csak 15-30ig jutottunk)
limpre is rá 4bb, Ax-el rátologattam buktam egy a8 vs 55 , majd egy a8 vs aa-t pff.
ekkora hülye állatot, hogy tud ezzel nyereséges lenni? és két asztalon nyomja.
mi ez ellen a legjobb megoldás?