Gyerekek valaki segítsen pls.
Van egy idióta állat akiről már tegnap is írtam. De senki nem szólt a témához.
Általában elkerülöm de ha blöff tilten vagyok ráülök, de néha ő ül rám.
133 $2 $21 11% $227
Ennyi az össz. mintám a vadbarmáról
Statok minden 100% kb. pl, 100 sb r mindig 4 bb, !!!! 90% -ba limpre is 4 bb r, minden vak szinten 4bb!! legalábbis 15/30-ig tovább még nem jutottam vele az 5 meccs folyamán..
mini betre folyamatos 3bet, és szinte kivétel nélkül potbet flop- river !
Többet nem tudok , nem sok handem volt vele postflop..
Amit én csinálok ellene.. értelmes lappal amivel tudom, hogy vagy 3betelni fogom v rápusholom belimpelek, jön az attack limpje majd rátolom v 3bet.. BB-ről is hasonlóképpen, nagyon szűk rangel 3betelem v rátolom..
Ax inkább push, erősebbel meg visszahívok.
De egyszerűen nem tudok jó mutatást kapni, ma pl A4o vs A9, amit sikerült behúznom utána pedig K6o-val adta az ai-t. 700 volt előtte még 15/30-on.
Ez ellen mindenképp csak nagy variancia érhető el az tuti, de nincs valakinek valami jó ötlete, hogy lehetne ehhez alkalmazkodni?
Szerintem sehogy.
Ez inkább így olyan, mint a bingó. Ha szerencséd van nyersz, ha nincs veszítesz. Ritkán fogsz olyan lapot kapni pre, amivel szívesen rátolod, post meg nagyon bevállalosnak kell lenni, ami persze nagy varianciát fog okozni.
Én a helyedben kerülném, ha meg rámül, akkor nit ABC póker, minél előbb bepakolni középre az összes zsetont.
Ispy
Megint megszivatott.. 44 vs 66.
A rohadt xxxxxxx..
Mi a fenét lehetne ezzel az idiota állattal kezdeni..
Megint megszivatott.. 44 vs 66.
A rohadt xxxxxxx..
Mi a fenét lehetne ezzel az idiota állattal kezdeni..
IPN-en nekem is volt egy ilyen mumusom. Nem tudom hány AK vs AA, QQ vs KK, JJ vs QQ-t játszottunk. Van vagy 30 meccsem vele. És nem turbó...
Gondolom neked is szép perceid voltak..
Elképesztő a csávó, nem értem h a cs fishek között ezzel hogy tud ilyen roit hozni. Viszont gyanítom, hogy eléggé upswing gyanús kíváncsi leszek pár száz gamel később, hogy áll ezzel a játékkal..
De ha ez ennyire faxán adja, akkor lemásolom és majd lehet jönni coachingra :D:D Epic :)
Hi,
Akik IPN-en nyomjátok a HUSNG-t megtudnátok mondani, ha az ellenfél nem mutatja meg a vesztes kezét riveren, azt valahogy meglehet nézni?
Ha nem, így is megéri ott nyomni a headsupot, nem vész el túl sok infó a fishek ellen?
Hi,
Akik IPN-en nyomjátok a HUSNG-t megtudnátok mondani, ha az ellenfél nem mutatja meg a vesztes kezét riveren, azt valahogy meglehet nézni?
Ha nem, így is megéri ott nyomni a headsupot, nem vész el túl sok infó a fishek ellen?
weaktight | Hand | 76s - $0.05/$0.10 No Limit Holdem
3ik winje zsinórban, az összesben lemákolt, megnéztem és valami 35% ROIja van 40 game alatt.... :D jó neki
mára asszem elég is..
Ellen jó játékos 280 meccs alatt 10% ROI-val rendelkezik. Viszonylag feszesen játszott, ezen a vakszinten többnyire pusholt és 2szer miniraiselt. Több, mint gyanús volt nekem, hogy blöfföt indukál... El lehet itt dobni?
weaktight | Hand | 2Ao - $50/$100 No Limit Holdem