Triccianus
Válasz cincinatus kommentjére
2010. máj. 2. 17:41

Egy ennyire erős handet ti hogyan játszanátok meg? Ellenfél közepesen agresszív, néha blöfföl, de ha erőt mutatsz, rendszerint meghátrál. C-betre gyakran dob.
Flopon kivártam mögötte, remélve, hogy azt gondolja, nincs káróm, és én is megijedtem az egyszínű floptól. Viszont a turn check-je után meg úgy éreztem, ha most még esetleg megadhatna egy kis hívást, ha flushhúzója van. Meg a nagyon bátortalan betméret talán arra is ösztönözhetné, hogy visszaemeljen (kicsi nyitásra én gyakran szoktam ilyet csinálni, legtöbbször sikerrel :) ). Sajnos eldobta. Kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ebben a szituációban mit tettetek volna.

Full Tilt Poker Game #20521157064: $10 + $0.50 Heads Up Sit & Go (157769919), Table 1 - 15/30 - No Limit Hold'em - 11:23:25 ET - 2010/05/02
Seat 1: Hero (1,195)
Seat 2: SilvanaG (1,805)
Hero posts the small blind of 15
SilvanaG posts the big blind of 30
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [7d 9d]
Hero raises to 75
SilvanaG calls 45
*** FLOP *** [8d Jd Td]
SilvanaG checks
Hero checks
*** TURN *** [8d Jd Td] [Jc]
SilvanaG checks
Hero bets 60
SilvanaG folds
Uncalled bet of 60 returned to Hero
Hero mucks
Hero wins the pot (150)
*** SUMMARY ***
Total pot 150 | Rake 0
Board: [8d Jd Td Jc]
Seat 1: Hero (small blind) collected (150), mucked
Seat 2: SilvanaG (big blind) folded on the Turn

raining
Válasz Mediolanum kommentjére
2010. máj. 2. 17:49

Én a regekre gondoltam.
A hozzászólásából,azt vettem le,h nem annyira örül neki,h sokat játszik regekkel.
Lehet félreértettem.

Miért te örülsz ha regekkel kell játszanod -20% roi-s fishek helyett?
Ne hidd azt,hogy én megijedek bármelyik reg láttán sőt szerintem sokkal jobb az agró stratégiám ellenük mint egy kiszámíthatatlan fish ellen. De azért azzal mindenki tisztába van szerintem , hogy hosszútávon nem tőlük kell várni a profitot.

Más: Ma játszottam egy 4fős shootoutot, 3an ültek benn egy reg többi fish gondoltam toljuk , hát pont megkaptam a reget, 10-20handes preflop 3betelések , c-betek után egyértelművé vállt , hogy ez a türelem harca lesz.
weaktight | Hand | 7Ao - No Limit Holdem Tournament
Azért döntöttem a call mellett , mert ez az olé nekem nagyon gyengeséget mutatott, és pont egy ilyen kaliberű lapra tettem semmi többre. Vélemények?
A post flop játéka nagyon erős volt nem is értem minek csinált egy ilyen buta move-t, a későbbiekben visszajött 1400-ra viszont megfigyeltem , hogy ha csak 3* 3betet kap gyakran megy olé ezért egy 1010-el eljátszottam ezt és A8-al pusholta , holdoltam.

Triccianus
2010. máj. 2. 21:09

Remélem azért jöttök páran, mert sok köztes idő kimaradó idő lesz.

Lehet, mégis bevállalom, legalább megint dumálunk egy jót a fórumtársakkal, mint a PSOP HU event-jén. :)

cincinatus
Válasz Triccianus kommentjére
2010. máj. 4. 12:44

Persze Triccianus, mint legutóbb!

Én ott leszek és ha minden igaz Olegg is jön.

olegg
2010. máj. 4. 12:58

Igen, már beneveztem.

cincinatus
Válasz olegg kommentjére
2010. máj. 4. 13:10

Én is!

Update: Raining is jön:)

Remélem szép hosszú éjszakánk lesz!

olegg
2010. máj. 4. 13:16

Az mondjuk érdekelne, hogy egy kb. 10.000 fős mezőny esetén nagyjából mikor lesz vége a versenynek, és hogy a későbbi győztesnek ez milyen idegi megterhelés lesz?

raining
Válasz olegg kommentjére
2010. máj. 4. 13:45

Hát az előző MiniFTOP-s 50$is hu eventjén 4096 ból itm első körében 4xx valamennyinek estem ki 9kor kezdődött és fél 2-kor estem ki.. és az még kisebb mezőny volt szóval ja kemény lesz. Ha lehet akkor inkább még az első körben mákoljon szét a PS rng mint , hogy itm előtt kiessek :)

bihaimo
Válasz raining kommentjére
2010. máj. 4. 13:51

Na meg van első nagyobb pofon 10db-ből 2 nyerő 8 vesztő
Ki kellett volna szállni -4-nél ,de volt egy fish akivel muszáj volt rematch-elni és 0-5 -re elpáholt....

GL!

Triccianus
Válasz raining kommentjére
2010. máj. 4. 18:53

Hát az előző MiniFTOP-s 50$is hu eventjén 4096 ból itm első körében 4xx valamennyinek estem ki 9kor kezdődött és fél 2-kor estem ki.. és az még kisebb mezőny volt szóval ja kemény lesz. Ha lehet akkor inkább még az első körben mákoljon szét a PS rng mint , hogy itm előtt kiessek :)

Azért azt ne felejtsd el, hogy annak az volt az oka, hogy két asztalon is sitoutosok ültek egymással szemben :) És így meg kellett várni, amíg a vakok akkorára nőnek, hogy ezek kényszerall-in-ba kerüljenek. Ezért tartott több, mint két óra hosszát az első forduló. Tudom, mert én is ott voltam :)

Élő ügyfélszolgálat