Egy ennyire erős handet ti hogyan játszanátok meg? Ellenfél közepesen agresszív, néha blöfföl, de ha erőt mutatsz, rendszerint meghátrál. C-betre gyakran dob.
Flopon kivártam mögötte, remélve, hogy azt gondolja, nincs káróm, és én is megijedtem az egyszínű floptól. Viszont a turn check-je után meg úgy éreztem, ha most még esetleg megadhatna egy kis hívást, ha flushhúzója van. Meg a nagyon bátortalan betméret talán arra is ösztönözhetné, hogy visszaemeljen (kicsi nyitásra én gyakran szoktam ilyet csinálni, legtöbbször sikerrel :) ). Sajnos eldobta. Kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ebben a szituációban mit tettetek volna.
Full Tilt Poker Game #20521157064: $10 + $0.50 Heads Up Sit & Go (157769919), Table 1 - 15/30 - No Limit Hold'em - 11:23:25 ET - 2010/05/02
Seat 1: Hero (1,195)
Seat 2: SilvanaG (1,805)
Hero posts the small blind of 15
SilvanaG posts the big blind of 30
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [7d 9d]
Hero raises to 75
SilvanaG calls 45
*** FLOP *** [8d Jd Td]
SilvanaG checks
Hero checks
*** TURN *** [8d Jd Td] [Jc]
SilvanaG checks
Hero bets 60
SilvanaG folds
Uncalled bet of 60 returned to Hero
Hero mucks
Hero wins the pot (150)
*** SUMMARY ***
Total pot 150 | Rake 0
Board: [8d Jd Td Jc]
Seat 1: Hero (small blind) collected (150), mucked
Seat 2: SilvanaG (big blind) folded on the Turn
Én a regekre gondoltam.
A hozzászólásából,azt vettem le,h nem annyira örül neki,h sokat játszik regekkel.
Lehet félreértettem.
Remélem azért jöttök páran, mert sok köztes idő kimaradó idő lesz.
Persze Triccianus, mint legutóbb!
Én ott leszek és ha minden igaz Olegg is jön.
Igen, már beneveztem.
Én is!
Update: Raining is jön:)
Remélem szép hosszú éjszakánk lesz!
Az mondjuk érdekelne, hogy egy kb. 10.000 fős mezőny esetén nagyjából mikor lesz vége a versenynek, és hogy a későbbi győztesnek ez milyen idegi megterhelés lesz?
Hát az előző MiniFTOP-s 50$is hu eventjén 4096 ból itm első körében 4xx valamennyinek estem ki 9kor kezdődött és fél 2-kor estem ki.. és az még kisebb mezőny volt szóval ja kemény lesz. Ha lehet akkor inkább még az első körben mákoljon szét a PS rng mint , hogy itm előtt kiessek :)
Na meg van első nagyobb pofon 10db-ből 2 nyerő 8 vesztő
Ki kellett volna szállni -4-nél ,de volt egy fish akivel muszáj volt rematch-elni és 0-5 -re elpáholt....
GL!
Hát az előző MiniFTOP-s 50$is hu eventjén 4096 ból itm első körében 4xx valamennyinek estem ki 9kor kezdődött és fél 2-kor estem ki.. és az még kisebb mezőny volt szóval ja kemény lesz. Ha lehet akkor inkább még az első körben mákoljon szét a PS rng mint , hogy itm előtt kiessek :)