Végül én is beneveztem az esti versenyre. Kicsit azért aggódom, mert holnap nekem legkésőbb 7:00-kor kelnem kell. Szóval vagy gyors halálban, vagy nagyon messzire jutásban reménykedem. Talán azért mégis inkább az utóbbiban :)
Én olyan álmos vagyok , 6kor keltem és nem tudtam délutan aludni , hogy leheljek életet magamba?
Én úgy voltam a mai SCOOP HU-val, hogy ha 1ből megnyerek egy 21-es shootout sattiet a (M)-re akkor azon indulok, ha nem a kicsin.
Sikerült behúzni a sattiet, úh szurkoljatok a 162-esen! A kicsin nem indulok, nem akarom h elvonja a figyelmem...
Baromi deep, teli reggel. Rám ez ösztönzően hat.
1time?
Lehet, hogy mégis cserben hagylak benneteket srácok. Most nézem, hogy 5000 zsetonnal indul a verseny, 25/50-es vakszintről, 5 perces szintekkel... Számításaim szerint csak az első forduló biztosan el fog tartani másfél órát. Nekem meg holnap reggel muszáj felkelnem, és dolgozni mennem. Amellett elég fáradt is vagyok, szóval nem lennék éppen csúcsformában.
Úgyhogy GL, szurkolok nektek, de én ezúttal kihagyom.
Még van majdnem egy órád, dőlj le egy kicsit!
Én olyan álmos vagyok , 6kor keltem és nem tudtam délutan aludni , hogy leheljek életet magamba?
aludni nem sikerült , valamivel jobb csináltam melegszendvicset meg kávét :)
Az első meccs megvan, lenyomtam egy idióta maniacet:
PokerStars Game #43610996715: Tournament #2010050071, $15.00+$1.50 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level III (40/80) - 2010/05/04 17:13:46 ET
Table '2010050071 825' 2-max Seat #1 is the button
Seat 1: hero (4875 in chips)
Seat 2: Beusky (5125 in chips)
hero: posts the ante 10
Beusky: posts the ante 10
hero: posts small blind 40
Beusky: posts big blind 80
*** HOLE CARDS ***
Dealt to hero [6c Kc]
hero: raises 80 to 160
Beusky: calls 80
*** FLOP *** [3c 5h Jc]
Beusky: checks
hero: bets 160
Beusky: calls 160
*** TURN *** [3c 5h Jc] [9h]
hero: checks
*** RIVER *** [3c 5h Jc 9h] [9c]
hero: bets 320
Beusky: raises 4475 to 4795 and is all-in
hero: calls 4225 and is all-in
Uncalled bet (250) returned to Beusky
*** SHOW DOWN ***
Beusky: shows [7c 8h] (a pair of Nines)
hero: shows [6c Kc] (a flush, King high)
hero collected 9750 from pot
Én egy épp nyerő 6 max sng reggel játszottam , semmi lapom nem volt 3000 alé kerültem majd egy A4-s flop sor , ő AK-val rámtolta turnon itt dupla , majd utána leépitettem egyszer visszajött egy riverluckkal , aztán egy fd-vel adtam floppon 2k-ját és riverre túlhúztam.
lol oleg könnyü dolgod volt :D
Cinci te h állsZ?
1. meccs megvan(162$-sön)
durva leveling ment
blogomba lesznek belőle handek szvsz.
stay tuned...
raining
Sajna kiestem egy jó hosszú meccsen, meg kéne tanulni coin flippet nyerni:)
Az ellenfél is jó volt, rendesen pluszban van.
Hajrá mindenkinek!!!