Masterdrg: i checked you on sharkscope
Masterdrg: want to split?
Dealer: Game #67633897150: Masterdrg wins pot (20)
QQ-Gigolo-7: nope
Masterdrg: ok
QQ-Gigolo-7: are u scared? :D
Masterdrg: no i think it would be better if we played fish
szerintem az. Sem a preflop nem tetszik, sem a postflop játék. Lehet, hogy van indoka, de azt nem írtad le.
Ez rossz így ?
weaktight | Hand | 43s - No Limit Holdem Tournament
szerintem az. Sem a preflop nem tetszik, sem a postflop játék. Lehet, hogy van indoka, de azt nem írtad le.
Én itt vitatkoznék veled :) 43s-t be lehet callozni ilyen deepen, plusz ha olyan a ellenfél aki 50 és 100% közt cbetel , teljesen jó a ch/r. Nyilván ha keveset cbetel akkor call. Ezt nem írta az ellenfélről.
Szóval ha az ellenfél 50-100% közt cbetelne ellenem én így játszanám meg kicsit magasabb ch/r emeléssel. Ha meg rámtolja nyilvánvalóan call. Top pár, óverpár, bármely magas XXs ellen elől vagyunk, kivétel a két pár, set.
Akkor itt nekem lenne egy kérdésem.Én annak aki sokat cbetel itt 100%.hogy checkraiselek,mert gyakran overlap jön amire lehet barrelezni,+ahogy mondtad legtöbbször elöl is vagyunk.De az lenne a kérdés,hogy mi a jó raise size flopon és mi a cél ,hogy esetleg emelsz 260-280 között és turn all in(Én így gondolnám) vagy kisebb,hogy maradjon river all in ra is bár most belegondolva az elég nehéz. Köszi a választ gl
Én itt vitatkoznék veled :) 43s-t be lehet callozni ilyen deepen, plusz ha olyan a ellenfél aki 50 és 100% közt cbetel , teljesen jó a ch/r. Nyilván ha keveset cbetel akkor call. Ezt nem írta az ellenfélről.
Szóval ha az ellenfél 50-100% közt cbetelne ellenem én így játszanám meg kicsit magasabb ch/r emeléssel. Ha meg rámtolja nyilvánvalóan call. Top pár, óverpár, bármely magas XXs ellen elől vagyunk, kivétel a két pár, set.
Nézem scope-on az ellen mellett ott csillog az ezüst csillag... aztán kiderült, hogy valami MTT-t behúzhatott, mert husng-n 3k játék alatt -19k$, ez a river call meg elég LOL
weaktight | Hand | A8s - $20/$40 No Limit Holdem
nekem annyi a bajom a line-al, hogy nem volt koherens. Ha sok postflop és valamennyi pre dobásra számítunk, akkor (pre) inkább 3bet nálam és cbetelek terv szerint.
Ha a 3betre nem dob 50BB-n, akkor post is CS vagy visszablöffös agró lehet, tehát a várhatóan szar fold equity miatt nem keveredek harcba ezzel a lappal, és dobok.
Van persze olyan ellenfél, aki pre calling station, viszont általában dob a donkra vagy sokat cbetel és dob a csekk rézre, esetleg post zéró az agressziója, tehát második párral telibefizeti a soromat, flössömet, ezek ellen mehet nyilván jó így, de standard fish ellen mostanában ezeket inkább nem játszanám így.
Szóval Fish ellen ilyen lappal 3 betelni nem szabad, rossz játék! Sokszor capunk call-t.
A flop részével egyetértek, de a preflop résszel nem feltétlen.
Én is rászűrtem a HM adatbázisomra az imént (a normál stackes játékra, 40-60BB közé EU sitera), az esetek 75%ban dobtam ezeket a handeket, 13% ban 3beteltem, és csak 20%ban calloztam. Így az eredményességem vele minusz13BB/100, ami a dobás minusz 100BB-jével összevetve elfogadhatónak néz ki, de legalábbis nagy hibának semmiképpen nem tűnik. (érdekelne, mennyire hozzátok ki a callt egyébként, de gyanús, hogy plusszra nem fog kijönni) Az benne van a pakliban, hogy a regulárok elleni játékom belekavar, azt lusta voltam kiszűrni.
az viszont igaz, hogy viszonylag kicsi a 3bet sizeom alapból (ez eltér Lazyduck standard méretétől, és nagyon polarizálom a rangem, emiatt egész jól foldolnak a 3betjeimre.