-90 evbb/100, tehát valamivel jobb mint a dobás.
ez túl nagy eltérés, ennyivel semmiképpen nem jobb a lineom (ha jobb egyáltalán), valószínűleg túl kicsi a mintám, csak három hónapja játszok ott.
Nálam 65k handes minta alapján a 32s-92s-ig belértve az összes nem suited connector és gap connectort, -6bb/100-ra jött ki a flat, ami mondanom sem kell, hogy jobb, mint a -100bb/100 tehát a call az jó nálam.
Nyilván postflop skilltől függ, hogy ki mekkora bb/100-ra tudja kihozni, de érdemes velük próbálkozni.
Nálam 65k handes minta alapján a 32s-92s-ig belértve az összes nem suited connector és gap connectort, -6bb/100-ra jött ki a flat, ami mondanom sem kell, hogy jobb, mint a -100bb/100 tehát a call az jó nálam.
Nyilván postflop skilltől függ, hogy ki mekkora bb/100-ra tudja kihozni, de érdemes velük próbálkozni.
na ha van rendes minta, akkor érdekel, hogy mennyire jön ki a 3betetek? Nekem túl kevés a handem ahhoz, hogy értékelhető legyen az eredmény, de elég jónak tűnik, persze simán lehet, hogy csak a variancia jó oldalán voltam.
65K handes mintán 138x követtem el ezt a galádságot, ez +90bb/100ra jött ki, de mondanom sem kell, hogy itt azért figyelek, hogy olyan ellen csináljam, aki hajlandó dobni vagy pre, vagy post. Ez is biztos, hogy upswing, de ha ész nélkül csinálnám, nyilván másképp nézne ki.
65K handes mintán 138x követtem el ezt a galádságot, ez +90bb/100ra jött ki, de mondanom sem kell, hogy itt azért figyelek, hogy olyan ellen csináljam, aki hajlandó dobni vagy pre, vagy post. Ez is biztos, hogy upswing, de ha ész nélkül csinálnám, nyilván másképp nézne ki.
nekem is ilyen vicces eredmény volt, azért kérdeztem :)
pre én is neccesnek érzem a callt 3x ellen 50bb-ből, de ha Lazyduck azt mondja hogy oké, akkor nyilván az. Viszont azt lássuk meg hogy a legtöbb embernek (messze) nincs olyan postflop skillje mint neki, tehát ott lényegesen rosszabb lehet a várható érték.
Sztem is lehet 3betelni pre, de csak olyan ellen aki sokat emel és egy ideje nem 3beteltünk, nem nagyon akarunk callt kapni.
Post úgy játszom ahogy Sword mondja (ch/r), azzal a különbséggel hogy nem emelek 280 ig, csak olya 200-240 közé.
Amúgy jobb játékos ellen ha nem cbetel nagyot akkor sztem sexi a c/c flop c/push turn unimproved.
na ez marha érdekes, négy jó játékos kb. négyfélét mondott :)
asszem, olyan ez mint a karate: "A hegyre több úton is fel lehet kapaszkodni, bár csúcsa csak egy van."
Ámbár az az érzésem, hogy 90%ban mind a négyen hasonlóan játszanánk meg ezeket a handeket, mert nagyjából attól függene, hogy mit csinálnánk pre és post, hogy milyen dinamikát láttunk, mi a benyomásunk az ellenfélről.
na ez marha érdekes, négy jó játékos kb. négyfélét mondott :)
asszem, olyan ez mint a karate: "A hegyre több úton is fel lehet kapaszkodni, bár csúcsa csak egy van."
Ámbár az az érzésem, hogy 90%ban mind a négyen hasonlóan játszanánk meg ezeket a handeket, mert nagyjából attól függene, hogy mit csinálnánk pre és post, hogy milyen dinamikát láttunk, mi a benyomásunk az ellenfélről.