mrj
Válasz Wasp kommentjére
2011. szept. 30. 0:04

hát valószínűleg megkapom ezért az oltást, de én itt csak callolok...

ja elbasztam, KQ is ver, és az viszont lehet is nála ilyen line-nal.

Így lehet hogy jobb a call, mindenesetre nekem az a tapasztalatom hogy ha pl emberünk egy flop TP vel vagy 2 párral slowplayezett, akkor ilyen szituban már egész egyszerűen alig hajlandóak dobni.

Ha ki akarjuk számolni hogy jó-e a range ellen a push, akkor nagyon nehéz belekalkuláni az ilyen idóta callokat, mert nem tudjuk ezeket megfelelően súlyozni.

Nyílván ez nem igazol semmit, de íme néhány példa máról ahol ha callolnak nem sok mindent verünk:
Poker hand played on Ongame with a pot size of $2,110 - Pokerhand.org ő pl 450 hand alatt 21% AGG és 1.2AF mellett tudta ezt megcsinálni

Poker hand played on Ongame with a pot size of $2,100 - Pokerhand.org ez egy QJo, itt mondjuk sokmindent verünk, ez csak a call miatt érdekes

Poker hand played on Ongame with a pot size of $1,000 - Pokerhand.org ez meg egy király szett

Wasp
Válasz mrj kommentjére
2011. szept. 30. 0:11

ja elbasztam, KQ is ver, és az viszont lehet is nála ilyen line-nal.

az "elbasztam" szerintem túl erős, mert azért elég közel vannak itt a jó meg a rossz döntések, és sokszor a fene se tudja, hogy egy adott halnál melyik a legoptimálisabb.

Engem amúgy meg tudnál győzni az ellenkezőjéről is, mivel nyilván sokkal jobban ismered azt a mezőnyt.

mrweg
Válasz Wasp kommentjére
2011. szept. 30. 7:09

Reggeli wtf:

weaktight | Hand

62s volt. Azt riveren már nyilván nem lehetett dobni.

Dj69k
Válasz mrweg kommentjére
2011. szept. 30. 9:13

Nálam szarakodik a weaktight.. nem tudok belépni az accommal.

Hideyoshi
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 30. 10:12

Nálam szarakodik a weaktight.. nem tudok belépni az accommal.

Hasonlóan jártam, és úgy oldódott meg, hogy újra beírtam a jelszavam.

Dj69k
Válasz Hideyoshi kommentjére
2011. szept. 30. 10:26

Én regisztrálhattam ujjat, nem tudom mi volt a jelszóm és a lost pass se akar működni.. Azért idegesít mert volt, vagy 200 handem feltöltve.

Jonas 77
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 30. 10:43

Én regisztrálhattam ujjat, nem tudom mi volt a jelszóm és a lost pass se akar működni.. Azért idegesít mert volt, vagy 200 handem feltöltve.

Azok még megvannak. Ha nem védted le őket akkor megtalálod az oldalon. Legutóbb én sem tudtam belépni de kis keresgéléssel megtaláltam a handjeimet. Csak a régi usernevedet kell tudni, jobb oldalt felül beírni a search mezőbe és meg is vagy.

Mabohai
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. szept. 30. 12:32

Call lett a vége, de már közben is úgy gondoltam, hogy szoros döntés lehet. Turn kész lapjai közül KQ és 66, 22 ver minket, többivel szemben elől vagyunk. Flushdrawk közül inkább treffet adnék a kezébe, pikk fd-k közül sztem csak a Q+fd-k lehetnek nála ilyen line mellett.

$10/$20 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
BTN Mabohai ($2,000)
BB hindustani74 ($2,000)

Pre-Flop: ($30, 2 players) Mabohai is BTN :9c: :ks:
Mabohai raises to $40, hindustani74 calls $20

Flop: :6s: :kc: :2s: ($80, 2 players)
hindustani74 checks, Mabohai bets $60, hindustani74 calls $60

Turn: :qc: ($200, 2 players)
hindustani74 checks, Mabohai bets $150, hindustani74 raises to $300, Mabohai calls $150

River: :9s: ($800, 2 players)
hindustani74 bets $800, Mabohai calls $800

Final Pot: $2,400
Mabohai shows TWO_PAIR KING, NINE
:9c: :ks:
hindustani74 shows TWO_PAIR KING, TWO
:2h: :kh:

Mabohai wins $2,400 (net +$1,200)

hindustani74 lost $1,200

Dj69k
Válasz Mabohai kommentjére
2011. szept. 30. 13:04

Teljes szívemből gyűlöllek ONGAME !!! Október az utolsó esélyed vagy inkább termelem másnak a rake-t!!!
Egyetlen egy féleképpen tudok nyerni ebbe a mocsokba, ha valami hülye állat el wpzi magát, de ebben az esetben is csak akkor ha nem marad zsetonja !! Mert ha marad neki 20 akkor onnan VER EL !!

Sziadam
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 30. 14:31

PS, normalon mennyi roi hozhato ?

normalon honnantol szamit mintanak, a lejatszott mennyiség ?

Élő ügyfélszolgálat