PS, normalon mennyi roi hozhato ?
normalon honnantol szamit mintanak, a lejatszott mennyiség ?
a minta attól függ, milyen téten mekkora edged van. 20-as téten, mondjuk ha jó játékos vagy, és az ellenfeleidet is leválogatod, akkor könnyedén tudsz hozni 10% feletti roit. Ilyen esetben 5-600 darab is mutat már valamit (elsősorban az EV grafikon)
Ha nincs nagy edged a halakon, tehát pl. épp a neked nem fekvő agróhalak ellen vagy kénytelen játszani kedvenc francia termünkben, magasabb rake mellett, akkor a roid nemigen lesz több általában, mint 5%, én itt 1000 darab alatt semmiféle messzemenő következtetést nem vonnék le. (ha épp adja a jó lapokat az rng az első 300 meccs alatt, akkor lesz 15% a roid, ha nagyon nem, akkor leamortizálnak az overbetjeikkel, és lesz -10%-od max.)
Hadd ne mondjam sikerült behúznom profi karrierem első vesztő hónapját az agrotard mezőny ellen, az EV grafikonom se fényes (cooler hegyek a rossz oldalról), de még EV alatt is futok jelképes kétezer euróval, szerencse, hogy csak 300-at játszottam egyéb elfoglaltságaim miatt.
Ja igen, merem állítani, hogy nekem pl komoly edgem van a mezőnyön, de mégis, ha ezt a 300 meccset nézed EV függetlenül (illetve kb az elmúlt 600at) akkor egy BE játékos eredményét látnád, szóval ennyit ér 600 meccses minta agrotardok ellen.
Ok akkor a 20%os roim mondható UPnak azt hiszem :D
Én valahogy nem találkozom ezekkel az agro halakkal....
legtöbb,akivel jatszom iszonyat passzív. Az elmúlt hónapban ha láttam 3 overbetet ellenféltől, sokat mondok.
A legtöbben limpelgetős játkot játszanak és 3bet nélkül, pár kivételtől eltekintve.
Ez PS 15$.
Te miért vagy fr-en ?
Ezt a honapot még 15ön toltom, aztan nekifutok a 30nak reméljuk marad az up :)
TY
Te miért vagy fr-en ?
Ezt a honapot még 15ön toltom, aztan nekifutok a 30nak reméljuk marad az up :)
TY
azért nem semmi hogy ezzel itt lehet valueraiselni és betelni a rivert.
Poker hand played on Ongame with a pot size of $1,600 - Pokerhand.org
ma nyertem egy 100as meccset 291-es EV vel. Asszem ez nálam rekord.
weaktight | Hand | A7o - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | AQo - $1/$2 No Limit Holdem
:D:D
Még hány ilyet kell szopnom ma? Mindkettő első leosztás ma már volt 20 ilyen, csak most ezt kedvem lett berakni :)
Ismét egy -10bis nap megszámolni se tudom hányadik a kibebaszott hónapban!
weaktight | Hand | T7o - $25/$50 No Limit Holdem
10 magassal valuezni :DD
weaktight | Hand | T7o - $25/$50 No Limit Holdem
10 magassal valuezni :DD
weaktight | Hand | A7o - $1/$2 No Limit Holdem
weaktight | Hand | AQo - $1/$2 No Limit Holdem
:D:D
Még hány ilyet kell szopnom ma? Mindkettő első leosztás ma már volt 20 ilyen, csak most ezt kedvem lett berakni :)
Ismét egy -10bis nap megszámolni se tudom hányadik a kibebaszott hónapban!