Wasp
Válasz Zolido kommentjére
2011. okt. 8. 21:54

Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni hogy HU SNG-ben milyen átlag ROI-t lehet hozni hosszú távon? Alacsony téten kezdtem el egyelőre újra a HU SNG-t és most még elég kicsi a mintám de jelenleg 24.4% a ROI. Gondolom ez hosszú távon nem tartható:D Mi az átlag egy jó játékosnál? 10-15%?

a varianciáról annyit, hogy az elmúlt 1000 meccsben pl +5% EV roit kellett volna hozzak (bónuszok nélkül), és -5% volt a tényleges eredményességem.

és ez nem turbó, nem szuperturbó, hanem viszonylag jó normál struktúra (igaz, elég agró ellenfelek ellen, tehát nagy átlagos kasszákkal de akkor is)

Zolido
Válasz Wasp kommentjére
2011. okt. 8. 21:58

Hát én turbóba kezdtem bele de egyelőre még csak 1 asztalon próbálkozom. 2K-os BE az nem sok kicsit?:S Nem gondoltam hogy HU SNG-ben is ekkora a variancia:D

HajduJan
2011. okt. 9. 0:05

Azthiszem énis feladtam az ongamet!
Kész, nincs értelme tovább. Nem lehet nyerni. Hol vannak már azok a régi szép idők amikor 60% itm.-el dolgoztam?! Már az 55-nek is örülnék mint majom a faszának.
Idén az utolsó 3-4 hónapom gyakorlatilag kuka!(július, augusztus, szeptember, október) Még a szeptember csak-csak jó lett vona, 800$ plussz, de az utolsó két nap buktam 20 beülőt. Maradt kb. 350 plussz.
Ennyire elvesztettem volna a fonalat?
Betettem az idei éves grafom. Jó lenne a 10k-t átlépni, de ugylátszik csak álom marad.
Isten őrizz, hogy összeesküvéseket gyártsak, de azóta nem igazán megy mióta lecserélték erre a flasheh valamire a softvert. Ez kb. júniusban lehetett.
Szóval nemtudom, még kb. 4300 pontot kellene csinálnom a hónapban, de hányinger az egész.
Elég kilátástalannak látom most a helyzetet, pedig már sokmindent megéltem.

Sobi
Válasz HajduJan kommentjére
2011. okt. 9. 21:08
minoson
Válasz Sobi kommentjére
2011. okt. 9. 22:23

HajduJan, nem rég láttalak 20$-on ücsörögni, na szuper gondoltam, a srácnak jól alakultak a dolgai, de aztán újra 10$-on tűntél fel. Nem lehet ilyenkor mit mondani, talán csak annyit, hogy rád néztem játék közben és kicsit idegesnek tűntél, na mondom tilten van Jani.

Lehet tényleg jót tenne egy kis környezetváltozás. Drukkolok, és remélem legközelebb húszon ülünk össze ;)

Orang3J3ws99
Válasz Sobi kommentjére
2011. okt. 10. 8:11

Napi lol:

weaktight | Hand | QQ - $10/$20 No Limit Holdem

Mi a tököm ez a 3K zseton? :D Van deep Ipokeren?

Orang3J3ws99
2011. okt. 10. 8:12

Hát én turbóba kezdtem bele de egyelőre még csak 1 asztalon próbálkozom. 2K-os BE az nem sok kicsit?:S Nem gondoltam hogy HU SNG-ben is ekkora a variancia:D

Nem sok, bár alacsonyabb téteken ilyennel nem fogsz találkozni. Inkább 100 környékén. 4-500-as BE-t viszont fogsz látni...

Sobi
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. okt. 10. 8:23

Mi a tököm ez a 3K zseton? :D Van deep Ipokeren?

Van bizony, s ez már nem annyira gambler(igaz??????), de azért láthatod vannak akiknek még ez is az....

Orang3J3ws99
Válasz Sobi kommentjére
2011. okt. 10. 8:30

Van bizony, s ez már nem annyira gambler(igaz??????), de azért láthatod vannak akiknek még ez is az....

Elég funnak néz ki a dolog, asszem nemsokára találkozunk Ipokeren. Egyébként mi van a turbókkal?

Sziadam
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. okt. 10. 12:43

Sziasztok,

van vki, aki jatszik Starson. nem tudunk cserélni $-t, Starson küldöm előre és MB-n szeretném.

Adam

Élő ügyfélszolgálat